Sızım sızım sızlıyorsa kasıkların, iltihap olabilir canım. Öteki sancı yalnız kasıklarında olmaz. Karnının yanları kasılır, ağrır ve beline de vurmaya başlar. Yalancı mı değil mi, sayarak anlıyorsun onu zaten biliyorsun.
Doktoruna söyle şikayetini, bir test yapsın bana...
Yaw sevmiyorsun madem doktorunu, neden değiştirmiyorsun? Kadın doktorlar bir garip, iyileri, çok tatlıları da var, ama geneli bir havada sorma gitsin. Bizim aile hekimi kadın doğumcu olsaydı kesin ona giderdim. Lokum gibi hatun. Acildeki bayan doktor yüzüme bakıp konuşmadı düşün yani. Birşey diyorum suratıma bakmıyor, kaale almıyor beni. :bbo:
yok canım doğruda aspirinden de alıntı yapmıştın ya oda burcu hangimiz dedim:))
AYYYYYYYYY BEBİŞİMİZ DOĞDU... ANNEMLE KONUŞTUK!KADIN HEYECANDAN ZOR KONUŞUYODU VALLA.
2.950 gr DOĞMUŞ.DOKTOR DEMİŞ Kİ; MAŞALLAH ÇOK TEMİZ DOĞDU, SU DA DOĞUM GİBİ!! AYYY YERİM ONU YA.. PARMAĞINI EMİYOMUŞ,ANNEM DİYO, TIPKI ANNESİ.. AY KIZLAR NASIL HEYECAN BASTI ANLATAMAM. AYY NE ÇABUK DOĞURDU MAŞALLAH YA.. DOKTOR AKŞAMA DOĞRU DEMİŞTİ ÇÜNKÜ.. AKŞAM OLMAZ ŞİMDİ YA
HEPİNİZE GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER KIZLAR!
DARISI BAŞIMIZA, KOLAY DOĞUM OLMUŞ. :Saruboceq:
ayy gurbet ben bile heycanlandım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün bizede böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
ya bu arada cidden parmak falan değil eliyle bakmıştı adetim 10 gün gecikmişti onun için gitmiştim iğrençti sanırım çatı falande ondan iğrenç değildir
hihoyyyt hihoyyyt Anaaaam, çok sevindim canım, Allah analı babalı büyütsün. Vatana millete; anasına babasına hayırlı evlat olsun inşallah
ayy gurbet ben bile heycanlandım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün bizede böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
ya bu arada cidden parmak falan değil eliyle bakmıştı adetim 10 gün gecikmişti onun için gitmiştim iğrençti sanırım çatı falande ondan iğrenç değildir
ya beni sağ.ocağından çğırmışlardı oraya gideyim bari.tahlil falan yapıorlar ya.
yarın gideyim temmuz 5-6 gibi gel demişlerdi...
:1shok: Adetin gecikince, hangi gerekçeyle eliyle baktı ki? Hamilelik testi filan yapmadı mı? Ay hiç duymadım böyle bir şey, ilk oldu. Bilemiyorum "açılmayı" anlatabilirim sadece. Başımıza gelirse öğreniriz artık eyvahedigeldismile . Ben artık parmaklanmak istemiyorum ama bakacağız artık.
Söylersin doktora, yapar tabi test. 10-15dk da sonuç veriyorlar. Ben de çarşamba hem hastaneye, hem aile hek. gideceğim. Meraktan çatlamıştır doktorum.
ayyy maşallahhhbebişe kız mı erkek miii.oyy yumuk yumuk elleri vardır şimdi onun.nasıl kolay olmuş ki canım sunni sancıyı basınca süre kısalıyor ama işte o sürede de
osancıyı çekmekkkkeyvahedigeldismile
ya bana da su geldiğinde böyle beyaz plastik uzun bildiğin mutfak maşası gibi bişeyle bakmışlardı.
maşayı terssokuyo böyle iyice gidiyor maşa derinlere kadar sonra çıkarıyor bakıyor nekadar açılma var
diyeeeeyvahedigeldismile
bizim komşunun kızı 38 saat sancı çekmiş 1 hafta önce doğum yaptı suni sancı istememiştim ama oda delilik yani o kadar saat sancı çekilir mi
o maşada falan ne var ki ayy 10 kere muayene oldum ben o maşayla :))
test yapmıştık ve hamile olmadığımı öğrenmiştik 10 günde gecikince muayene etmek istedi bilmiyorum ama rahmime falan baktı sanırım ne yaptığını bilmiyorum :1ninca:
ama 38 saat sancı çekiceğime suni sancı çekerim o kadar saat mahfolur insan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?