2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya beni sağ.ocağından çğırmışlardı oraya gideyim bari.tahlil falan yapıorlar ya.
yarın gideyim temmuz 5-6 gibi gel demişlerdi...

ayyy maşallahhh bebişe kız mı erkek miii.oyy yumuk yumuk elleri vardır şimdi onun.nasıl kolay olmuş ki canım sunni sancıyı basınca süre kısalıyor ama işte o sürede de
osancıyı çekmekkkkeyvahedigeldismile

Sağol canımcım, inşallah böle kolay ve sağlıklı doğum bize de nasip olur!

hihoyyyt hihoyyyt Anaaaam, çok sevindim canım, Allah analı babalı büyütsün. Vatana millete; anasına babasına hayırlı evlat olsun inşallah

:lepi: Sağol canım benim,ayy resmi de gelse bi.. Çatlicam..

ya bana da su geldiğinde böyle beyaz plastik uzun bildiğin mutfak maşası gibi bişeyle bakmışlardı.
maşayı terssokuyo böyle iyice gidiyor maşa derinlere kadar sonra çıkarıyor bakıyor nekadar açılma var
diyeeeeyvahedigeldismile

bizim komşunun kızı 38 saat sancı çekmiş 1 hafta önce doğum yaptı suni sancı istememiştim ama oda delilik yani o kadar saat sancı çekilir mi

:1shok: Adetin gecikince, hangi gerekçeyle eliyle baktı ki? Hamilelik testi filan yapmadı mı? Ay hiç duymadım böyle bir şey, ilk oldu. Bilemiyorum "açılmayı" anlatabilirim sadece. Başımıza gelirse öğreniriz artık eyvahedigeldismile . Ben artık parmaklanmak istemiyorum ama bakacağız artık.

ya beni sağ.ocağından çğırmışlardı oraya gideyim bari.tahlil falan yapıorlar ya.
yarın gideyim temmuz 5-6 gibi gel demişlerdi...

Söylersin doktora, yapar tabi test. 10-15dk da sonuç veriyorlar. Ben de çarşamba hem hastaneye, hem aile hek. gideceğim. Meraktan çatlamıştır doktorum.

test yapmıştık ve hamile olmadığımı öğrenmiştik 10 günde gecikince muayene etmek istedi bilmiyorum ama rahmime falan baktı sanırım ne yaptığını bilmiyorum :1ninca:

Canımcım erkek bebek! Annem henüz 43 yaşında ve bir erkek,bi de kız torunu olcak.. Ayy orası da ayrı heyecanlı valla.. Kadın şimdi nasıl heyecanlıdır ya.. Benim ki de sağsalim gelse.. Ayyyşş.. Çok merak ediyorum ya.. Ya sabah 7:30 gibi annem aradı, hastanedeyiz diye, sonra bi daha aradı, serum takmışlar ve sonra doğuma girdi dedi... Ve anammm bi aradı bebek doğdu dedi.. Annemler beklerken, elinde bebekle hemşire içeri girmiş sakin sakin.. annemler şokkk tabi!! Çünkü o kadar erken olcağını tahmin etmemişler.. Allaha şükür herşey yolunda gitmiş.. Darısı başımıza kuzuş!

akannehir akannehir akannehir

bizim komşunun kızı 38 saat sancı çekmiş 1 hafta önce doğum yaptı suni sancı istememiştim ama oda delilik yani o kadar saat sancı çekilir mi

Suni sancı mı? Allah yazdıysa bozsun...
eyvahedigeldismile

hayır cnm olur mu vajinal usgyle arasında dağlar kadar fark var sizler çoğunlukla yeni evlisiniz sanırım pek muayene olmadınız ben bi kaç senedir hamile kalmayı beklediğim için çok oldum muayene

KIZLAAAAAR HADİ FACE E GELİN BAKIN YÜKLEDİM FOTOLARIdelikafadulden
DORUK ÖZEL ALBÜM DİYE BİR ALBÜM BURADAKİ HERKESİ GÖREBİLİR YAPTIM.
YİNE DE GÖREMEYEN VARSA MESAJ ATSIN BANA.kaydirigubbakcemile2
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ÖZELLİKLE HALI MAAA akannehir

ne biliyim en azından bebeğine kavuşma süresi kısalıyor suni sancıda yani o kadar beklemek mahfeder insanı ya hem bebekte strese girer ne öyle tarlada doğur daha iyi :)

bu arada çisem bahsettiğim maşanın adı speculum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…