2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kız burcu amma cesaretlisin yaaa ama cesarette çözmüyor ki bu işi:))
sunni sancı benim korkulu rüyam arkadaşım diyo ki 2 saat sunni sancı çekeceğime
2 gün kendi sancımı çekerim daha iyi diyor sancı aralarında uyuyormussun bile...

sorma ne cesaretliyim arada banada basıyor korku ama acı çekme korkusu değil benimki başka bi şey bilmiyorum niye ama acı çekeceğimden çok korkmuyorum bi şey olur bebeğime bana diye korkuyorum acı sonuçta bitiyor ve bittiği an hiç bir şey hatırlamıyormuşsun 2 saat 5 saat ama biticek

Bizim akrabamızın gelini vardı ya, hep anlatırım. Onun suyu bitmiş, basmışlar suni sancıyı... 1 saat, 2 saat, 5 saat, 10 saat... Kız nefes alamıyorum diyor. İkide bir bakıyorlar açılma var mı diye; yok anam açılma falan...
12-13 saat hiiç dinlenmeden acı çektiği ile kaldı. Açılma olmadığı için sezaryenle aldılar bebeğini.

amanınnnneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Yok be anam, çektiğim acı o kadar da dayanılmayacak kadar değildi. 2 katına da tahammül edebilirdim. Birkaç dakika nefes alma payı oluyor nasılsa. Dün gece de bir vurdu geçti, hem belim, hem kasıklarım hem de karnımın iki tarafı nasıl ağrıdı anlatamam. Sonra da geçti...

çook güzel olmuş odanız güle güle kullansın oğlun halıda gayet güzel ve uyumlu bence bu arada duvardakiler sticer mı ne güzel olmuş netten mi aldınız

ya banada oluyor bu karın bel ve kasık ağrısı birden belimden giriyor karnım ağrımaya başlıyor kasıklarıma çok vurmuyor ama dediğiniz gibi 1 sn falan değil daha uzun sürüyor yani 1 dk buluyor dayanılmıyıcak gibi değil ama durup dururken olabiliyor

herkese günaydın yine sıcak bigün oturduğum yerde terliyorum walla
sizler nasılsınız bakalaım

Günaydın canımmmmm Daha da artacakmış, öyle diyorlar. Allah yardımcımız olsun...

Adet sancısı gibiyse, onun şiddeti gün geçtikçe artacak. Kopacak gibi olacak. Kesilince nasıl rahatlıyor insan anlatamam. Dr. Kağan kocatepenin sitesinde okudum 10dk da 3 sancı 50sn civarı sürüyorsa hastaneye gitmek lazımmış, doğum başlamış oluyormuş çünkü.

bende perşembe sabah gidicem doktora
ama galiba daha benim kzızm dönmedi öyle hissediyorum ama belki yanılıyorumdur bakalım
doktorumuz ne diycek perşembe günü

bende perşembe sabah gidicem doktora
ama galiba daha benim kzızm dönmedi öyle hissediyorum ama belki yanılıyorumdur bakalım
doktorumuz ne diycek perşembe günü

Onu anlayamıyoruz ki şekerim. Perşembe çıkar ultrasonda... İnşallah dönmüştür..

Onu anlayamıyoruz ki şekerim. Perşembe çıkar ultrasonda... İnşallah dönmüştür..

ne bilim ben belki harekeltlerinden vurma yeri değişirse falan belki anlarım diyodum :bbo: ama
demek anlaşılmıyo hee
bakalım perşembeyi bekliycez bizde
sanada geçmiş oılsun cnm şimdi geçmişe baktığımda iltihaplanma çıkmış herkesde ufak ufak ağrılar başlamış demek ki

Sağol kuzum benim, ya malesef anca akşam giderim işteyim şuan çünkü!! Sarılcam...sarılcamm.. ayyy minik şey!! Resmini bekliyorum bakalım, gelirse paylaşırım kızlar.. Ayy hala oldum ya, süper...

evet hala oldun yakındada anne olucaksın inşallah:)

bende hala olucam halalık güzel bi duygu bence:)

kaydirigubbakcemile3 Selamıma karşılık vermiştin, unutmadım seni diye yazdım şekercim.

olumunekankayizsmile

herkese günaydın yine sıcak bigün oturduğum yerde terliyorum walla
sizler nasılsınız bakalaım

hep aynıyız canım
ben yataktan bi kalkıyorum heryerim göl olmuş şekilde:2:

Kendi adıma söyleyeyim, benim karnımın üstü kaburgalarımın arasında minicik avuç içi kadar tümsekler oluşuyor; ahan da popişi orada. Yürürken de birden "orama burama!!!" kramp giriyor ve 2dk içinde tuvaletim geliyor. Ben oradan anlıyorum, yerinin nerede olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…