çisem görünmüyor
ne biliyim en azından bebeğine kavuşma süresi kısalıyor suni sancıda yani o kadar beklemek mahfeder insanı ya hem bebekte strese girer ne öyle tarlada doğur daha iyi :)
bu arada çisem bahsettiğim maşanın adı speculum
Bizim akrabamızın gelini vardı ya, hep anlatırım. Onun suyu bitmiş, basmışlar suni sancıyı... 1 saat, 2 saat, 5 saat, 10 saat... Kız nefes alamıyorum diyor. İkide bir bakıyorlar açılma var mı diye; yok anam açılma falan...
12-13 saat hiiç dinlenmeden acı çektiği ile kaldı. Açılma olmadığı için sezaryenle aldılar bebeğini.
Birşey mi kaçırdım? Çisem kim yaw??
sorma ne cesaretliyim arada banada basıyor korku ama acı çekme korkusu değil benimki başka bi şey bilmiyorum niye ama acı çekeceğimden çok korkmuyorum bi şey olur bebeğime bana diye korkuyorum acı sonuçta bitiyor ve bittiği an hiç bir şey hatırlamıyormuşsun 2 saat 5 saat ama biticek
amanınnnneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
:roflol::roflol::roflol:kız ben bilmiyon muuuuu:roflol:
face e dorukumun odasının son halini yükledim de ona bakıyor burcu..
ama sen yoksun face deeee:çok üzgünüm:
herkese günaydın yine sıcak bigün oturduğum yerde terliyorum walla
sizler nasılsınız bakalaım
ya banada oluyor bu karın bel ve kasık ağrısı birden belimden giriyor karnım ağrımaya başlıyor kasıklarıma çok vurmuyor ama dediğiniz gibi 1 sn falan değil daha uzun sürüyor yani 1 dk buluyor dayanılmıyıcak gibi değil ama durup dururken olabiliyor
bende perşembe sabah gidicem doktora
ama galiba daha benim kzızm dönmedi öyle hissediyorum ama belki yanılıyorumdur bakalım
doktorumuz ne diycek perşembe günü
Onu anlayamıyoruz ki şekerim. Perşembe çıkar ultrasonda... İnşallah dönmüştür..
Sağol kuzum benim, ya malesef anca akşam giderim işteyim şuan çünkü!! Sarılcam...sarılcamm.. ayyy minik şey!! Resmini bekliyorum bakalım, gelirse paylaşırım kızlar.. Ayy hala oldum ya, süper...
kaydirigubbakcemile3 Selamıma karşılık vermiştin, unutmadım seni diye yazdım şekercim.
herkese günaydın yine sıcak bigün oturduğum yerde terliyorum walla
sizler nasılsınız bakalaım
ne bilim ben belki harekeltlerinden vurma yeri değişirse falan belki anlarım diyodum :bbo: ama
demek anlaşılmıyo hee
bakalım perşembeyi bekliycez bizde
sanada geçmiş oılsun cnm şimdi geçmişe baktığımda iltihaplanma çıkmış herkesde ufak ufak ağrılar başlamış demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?