AYYYYYYYYY BEBİŞİMİZ DOĞDU... ANNEMLE KONUŞTUK!KADIN HEYECANDAN ZOR KONUŞUYODU VALLA.
2.950 gr DOĞMUŞ.DOKTOR DEMİŞ Kİ; MAŞALLAH ÇOK TEMİZ DOĞDU, SU DA DOĞUM GİBİ!! AYYY YERİM ONU YA.. PARMAĞINI EMİYOMUŞ,ANNEM DİYO, TIPKI ANNESİ.. AY KIZLAR NASIL HEYECAN BASTI ANLATAMAM. AYY NE ÇABUK DOĞURDU MAŞALLAH YA.. DOKTOR AKŞAMA DOĞRU DEMİŞTİ ÇÜNKÜ.. AKŞAM OLMAZ ŞİMDİ YA
HEPİNİZE GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER KIZLAR!
DARISI BAŞIMIZA, KOLAY DOĞUM OLMUŞ. :Saruboceq:
kızlar ben bi 15 dk sonra geliyorum siz bakın yorum da yapın heee özellikle halıma...(
çook güzel olmuş odanız güle güle kullansın oğlun halıda gayet güzel ve uyumlu bence bu arada duvardakiler sticer mı ne güzel olmuş netten mi aldınız
hep aynıyız canım
ben yataktan bi kalkıyorum heryerim göl olmuş şekilde:2:
canım özelliklede duvarlar süper olmuş
hepsi çok güzel güle güle kullansın oğluşun
gözünüz aydın...Allah analı babalı büyütsün inş., hayırlı bir evlat etsin...
Gurbeeet sen bilirsin kız tam tarif etsene bana şu resmi nasıl değiştirebillrim.
pc mden bi resim koyucam daaa.ama olmuyor resim kaydediemez yazıyor nasıl olcek...
AYYYYYYYYY BEBİŞİMİZ DOĞDU... ....DARISI BAŞIMIZA, KOLAY DOĞUM OLMUŞ. :Saruboceq:
evet cnm demek hepimiz aynıyız çok zormuş sıcaklarda
ama neyseki az kaldı deyip biraz daha dayancaz guclubacismile
teşekkürleeeerrrdelikafadulden
Canımcım üstte başlıklar var ya, ordan KULLANICI PANELİ ni seç! Sol tarafta menü de AVATARINI DEĞİŞTİR yazar.Onu tıkla.. Açılan yerde GÖZAT kısmından istediğin resmi seç! Ama resim boyutu 19.5 KB olmalı.. Eğer küçültemiyorsan sen bana faceden resmi yolla ben sana küçültürüm kuzu. Bi dene bakim!
Hayırlı olsun canım bebişiniz , Allah analı babalı büyütsün , hayırlı evlat olsun inşallah.
Akşama detayları da öğrenir paylaşırsın , normal doğum yaptı değil mi ? Allah bizleri de inşallah kolayca evladlarımıza kavuşmamızı nasip etsin.
Gurbeeet sen bilirsin kız tam tarif etsene bana şu resmi nasıl değiştirebillrim.
pc mden bi resim koyucam daaa.ama olmuyor resim kaydediemez yazıyor nasıl olcek...
selam arkadaslar hepinize hayırlı-güzel günler ve hafta sonları diliyorum.burdan sölemek istediğim birsey var hediyeleşme ile ilgili olarak bana asıl hediye gndericek yani kurada cıkan kişi gndermemişti uzun zamandır ki ben artık beklemiyordm unuttum dahi gelse hatırı bile olmuycaktı bnm için anlamsızdı artık neyse dün hallisna -hatice-arkadasımız aradı beni hem kargo olduğunu hemde dün rahatsızdım giremedim ve nasıl olduğumu ssormak için bgünde sabah 11 gbi elime kargo ulaştı bebegimm die kayıtlı funda arkadasımızdan geldi hediyemiz kızımın hediyesi resmini cekmedim faat cok beğendim cok duygulandım kendisine burdan teşekkür etmek istiyorum çok çok teşekkür ediyorum özellikle emek harcayıp yptığın bebek sekerleri harika canım cok saol
ahhh cok sevındım canım ama bu asıl gondercek olan arkadas değil ne guzel dusunmusssun fundacım incelığınden dolayı sana tesekkur edrım
yaklaşıyor ki ne yaklaşıyor canım yaaa..
Ben bütün haftasonu ağrı sanccı içindeydim ama ben
hiç anlamıyorum öyle dakikaydı bilmem neydi.
Ne yapacağımı bilmiyorum valla..dün bütün gün
adet ağrısı gibi kasıklarım ağrıdı durdu.hani böyle burulma
olur ya aynen öyle belimle birlikte.hastaneye gidicektik eşimle
nöbetçi dr kim diye aradım erkek dr aşağıdn bakar diye utandımakannehir
gidemedim.senağlama
bu arada oğluşumun odası tamamen bitti.
Halı namına bişeyler uydurduk sonunda çok içime sinmedi
ama yine de fena değil.duvar stickerlarımızı da yapıştırdık.
çok güzel oldu çok girip girip duruyorum odayadelikafadulden
Resmin formatı uymuyor sanırım. Önce resme sağ tıkla, özelliklerden bak bakalım resim .jpeg ya da .gif uzantılı mı? Resim uygun boyuttaysa, sağ tıkla "birlikte aç"/"paint" de. Sonra sol üstteki dosya yazan yerden "farklı kaydet" de. Çıkna pencerede, resmin isminin yazdığı yerin altında dosya tipi gibi birşey olacak; oradan .jpeg'i seç. Kaydet, tekrar dene.
resim jpeg canım yaa boyutu buyuk anlaşılan gurbet halledicek galiba bakalım.
aynını yapıorum resmi kaydedemezsiniz diyor...
resim 80 kb.nası küçültücem kiii dur sana atıyorum mesaj olarak face den...
fundacık hoşgeldin teşekkür ederim cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?