2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gözünüz aydın...Allah analı babalı büyütsün inş., hayırlı bir evlat etsin...

çook güzel olmuş odanız güle güle kullansın oğlun halıda gayet güzel ve uyumlu bence bu arada duvardakiler sticer mı ne güzel olmuş netten mi aldınız

teşekkürler canımm.halıyı tek başına çok beğendik ama sanki bizim odaya biraz
koyu gibi kaldı..bilmiyorum artık aldık oldu bitti.evet duvarlardakiler sticker netten
aldık kaydirigubbakcemile2

Gurbeeet sen bilirsin kız tam tarif etsene bana şu resmi nasıl değiştirebillrim.
pc mden bi resim koyucam daaa.ama olmuyor resim kaydediemez yazıyor nasıl olcek...

Gurbeeet sen bilirsin kız tam tarif etsene bana şu resmi nasıl değiştirebillrim.
pc mden bi resim koyucam daaa.ama olmuyor resim kaydediemez yazıyor nasıl olcek...

Canımcım üstte başlıklar var ya, ordan KULLANICI PANELİ ni seç! Sol tarafta menü de AVATARINI DEĞİŞTİR yazar.Onu tıkla.. Açılan yerde GÖZAT kısmından istediğin resmi seç! Ama resim boyutu 19.5 KB olmalı.. Eğer küçültemiyorsan sen bana faceden resmi yolla ben sana küçültürüm kuzu. Bi dene bakim!

AYYYYYYYYY BEBİŞİMİZ DOĞDU... ....DARISI BAŞIMIZA, KOLAY DOĞUM OLMUŞ.
:Saruboceq:

Hayırlı olsun canım bebişiniz , Allah analı babalı büyütsün , hayırlı evlat olsun inşallah.

Akşama detayları da öğrenir paylaşırsın , normal doğum yaptı değil mi ? Allah bizleri de inşallah kolayca evladlarımıza kavuşmamızı nasip etsin.

aynını yapıorum resmi kaydedemezsiniz diyor...
resim 80 kb.nası küçültücem kiii dur sana atıyorum mesaj olarak face den...

Sağol canımcım, akşamı bekliyom zaten sabırsızlıkla. Abim videosunu yolladı, ama aksilik ara kablo bulamadım. Normal yaptı, ohh hemde kolayca yapmış, maşallahh maşallah. Annişim doğuma girdi dedi.. Hooop biraz sonra doğdu dedi.. İnanılmaz heyecanlı ya.. Darısı başımıza inşallah kuzuş! :dance::dance:

Resmin formatı uymuyor sanırım. Önce resme sağ tıkla, özelliklerden bak bakalım resim .jpeg ya da .gif uzantılı mı? Resim uygun boyuttaysa, sağ tıkla "birlikte aç"/"paint" de. Sonra sol üstteki dosya yazan yerden "farklı kaydet" de. Çıkna pencerede, resmin isminin yazdığı yerin altında dosya tipi gibi birşey olacak; oradan .jpeg'i seç. Kaydet, tekrar dene.

rica ederim beğendiysen ne mutlu bana

ahhh cok sevındım canım ama bu asıl gondercek olan arkadas değil ne guzel dusunmusssun fundacım incelığınden dolayı sana tesekkur edrım

rica ederim canım sadece bu konuda o cok üzülmüştü bende hediyeleşmeye katılamamıştım karşıksız birşey yani :)

o sancılar haftasonu beni de deli etti

hadi hayırlı olsun

resim jpeg canım yaa boyutu buyuk anlaşılan gurbet halledicek galiba bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…