hoşbulduk son 15 gün çalısıyorum birazda yopun o yüzden bakamıyorum :)))
hoşbulduk son 15 gün çalısıyorum birazda yopun o yüzden bakamıyorum :)))
selam kızlar herkese güzel sıkıntısız sağlıklı haftalar diliyorum benim son 7 günümmm çok acayip heyeceanlıyım allahım sağlıcakla noksansız kusursuz kucağımıza almak nasip olsunn
gurbetçimm gözünüz aydın allahım analı babalı sağlıklı büyümek nasip olsun ben 2 kere hala oldum çokk başka birşeyyy
çiğdoş seninde oda süper olmuşşş halında çok güzel canım koyu olması hareket getirmiş tatlım duvardaki balıklarında koyuları var uyumlu olmuş canım doruk beyimiz sağlıcakla mutlu hayırlı büyüsün odasında
selam kızlar herkese güzel sıkıntısız sağlıklı haftalar diliyorum benim son 7 günümmm çok acayip heyeceanlıyım allahım sağlıcakla noksansız kusursuz kucağımıza almak nasip olsunn
gurbetçimm gözünüz aydın allahım analı babalı sağlıklı büyümek nasip olsun ben 2 kere hala oldum çokk başka birşeyyy
çiğdoş seninde oda süper olmuşşş halında çok güzel canım koyu olması hareket getirmiş tatlım duvardaki balıklarında koyuları var uyumlu olmuş canım doruk beyimiz sağlıcakla mutlu hayırlı büyüsün odasında
selam ................doruk beyimiz sağlıcakla mutlu hayırlı büyüsün odasında
Herkese merhaba, Akşam yine hiç düzgün uyuyamadım eşim de uyuyamadı 3 saat uykuyla uçağa yetişti adanaya gitti ama akşam dönecek. Bugün çok sıcak daha şimdiden durduğum yerde terliyorum. Yarın da çöl sıcakları geliyormuş yeter size bu kadar kıyak çekmem dedi sanırım havalar :)) Hepinizi çok öptüm herkese çok güzel bir hafta diliyorum.
Günaydın Kızlarr :))
Bu haftada işteyim son 4 iş günüm kaldı... yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim zorlada olsa 37. haftamı tamamlıyorum :)) bundan sonra artık bebeği beklemek kalıyor sanırım :))
canzicim heyecanını anlayabiliyorum... Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... ne güzel tarihini biliyorsun :)) bu daha da güzell
cumartesi temizliğimizi yapıcaz annemle basit şeyleri toparlicaz... pazar günü de kadın gelip ağır işleri yapacak... bu hafta sonunu da atlattım mı rahat rahat kızımı bekleyebilrim ben de :)
şeker malzemelerimi ve sepetimi aldım resmini eklemeye çalışacağımın şekerimin bir tane örnek olarak yaptım umarım becerebilirim...
"][URL="http://www.resimkoy.net/resim.php?resimid=eg1v619saj.jpg"][IMG][/URL][/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
[B][I][COLOR="DarkOrchid"]
Lokumummm hoşgeldin. Oh sonunda kurtulacaksın o cadıdan. Hayırlısı olsun kuşum yaa. Bizim şeker meselesi sürümcemede kaldı. K.validem, doğur da yaptıralım, önceden bayatlar diye tutturdu. Bakalım ne olacak... Şahaneymiş şekerin.[/COLOR][/I][/B]
Herkese merhaba, Akşam yine hiç düzgün uyuyamadım eşim de uyuyamadı 3 saat uykuyla uçağa yetişti adanaya gitti ama akşam dönecek. Bugün çok sıcak daha şimdiden durduğum yerde terliyorum. Yarın da çöl sıcakları geliyormuş yeter size bu kadar kıyak çekmem dedi sanırım havalar :)) Hepinizi çok öptüm herkese çok güzel bir hafta diliyorum.
benimde son 15 günümzemuszemus zemuszemus
amn canım seninde işten uzaklaşmana az kalmış şöyle evine gelirsinnn ayaklarını uzatırsın geç kalkarsınn keyfine göre takılırsın tatlımm
hoşgeldin canım nasılsın son 7 gün mü
ay az kalmış heycan dorukta
inşallah seninde güzel hayırlı haberlerini alıcaz canım
Allah yardımcın olsun
Bu haftada işteyim son 4 iş günüm kaldı... yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim zorlada olsa 37. haftamı tamamlıyorum :)) bundan sonra artık bebeği beklemek kalıyor sanırım :))
canzicim heyecanını anlayabiliyorum... Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... ne güzel tarihini biliyorsun :)) bu daha da güzell
cumartesi temizliğimizi yapıcaz annemle basit şeyleri toparlicaz... pazar günü de kadın gelip ağır işleri yapacak... bu hafta sonunu da atlattım mı rahat rahat kızımı bekleyebilrim ben de :)
şeker malzemelerimi ve sepetimi aldım resmini eklemeye çalışacağımın şekerimin bir tane örnek olarak yaptım umarım becerebilirim...
http://www.resimkoy.net/resim.php?resimid=eg1v619saj.jpg
http://www.resimkoy.net/resim.php?resimid=eg1v619saj.jpg
aminnnn canım allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimizee artık az kaldı yavaş yavaş kavuşmalar başlayacak allahım izin verirse
Geri sayım hızlandı demek arkadaşım , allah yardımıcınız olsun.
Hoşgeldin canancım. Allah hayırlısı ile versin kollarına yawruşunu. Keşke benim de günüm belli olsa da kuru kuru sancı çekmesem.
hoşgeldin cnm desene heyecan dorukta allah sağlıkla kucağına lamyı nasip etsin
demek 7 gün sonra bebişin kucağında olcak ne güzel
Lokumummm hoşgeldin. Oh sonunda kurtulacaksın o cadıdan. Hayırlısı olsun kuşum yaa. Bizim şeker meselesi sürümcemede kaldı. K.validem, doğur da yaptıralım, önceden bayatlar diye tutturdu. Bakalım ne olacak... Şahaneymiş şekerin.
eveeett canım sadece ondan mı herşeydeeennnn zemuszemus :)) çok mutluyumm... bir de bugüne kadar sabredebildiğim için mutluyum buraya geldiğim her gün kızımla geçireğim extra 1 gün demek :))) ben de malzemeleri aldım canım ama daha yapmadım önümüzdeki hafta yapacağım inş. biz de daha şekerleri almadık bunu yapmak basit zaten şekerleri atabildiğim kadar ileri tarihe atıp tazeliklerini korumaya sağlamayı düşünüyorum.. bir de bu şekerlerimden az yapıcam... özel sevdiklerime vericem ki bir de ayrı olarak yapmayı düşündüklerim var lavantalı olarak onun da ayrıca resmini çeker koyarım buraya onları da her gelen misafire ikram edicem mıknatıslı olacaklar :))
Selam kızlar nasılsınız ? Ben dün gece pek uyuyamadım.Bİseyler beni uyandırıyodu sürekli. Gözümü açınca siyah bisey geçti gözümün önünden. Korktum valla. Birde dalmıstım biri bana rüyamda 5 ağustosta doğurucağımı söyledi. sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ak sakallı bi amcaydı hemde bunu söyleyen. kaydirigubbakcemile3
ohhh cnm az kalmış işten ayrılıyosun
sende artık dinlenirsin evde şekerler çok güzel olmuş cnm
ay şekerim bu şekerler çok süper ben bayıldım :))
inşallah canım 37 gün kalmış gözüküyor ama bakalım en hayırlı zamanda gelsin yavrularımız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?