2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz de başlar mıyız artıkkk doğurmaya ayın ortası oldu bizim bebeklerden tık yok :)) normal olarak ilk kim doğuracak çoook merak ediyorum :)))

E haydi kolay gelsin o zaman... Tatilinin keyfini doya doya çıkar olur mu?
kaydirigubbakcemile5

inş. canım... şöle bütün işler bitsiiinn huzurlu olarak 3 4 gün dinleneyim sonra kızım gelsin ne süper olur yaa :)))

hoşgeldin damlacım.ne diyon kızzzkaydirigubbakcemile3ben de 2 gece önce hep kocişi
uyandırdım yaa ses geliyor antreden diye adam bağırdı sonunda banakaydirigubbakcemile3kafayı yedik heralde.bu arada 5 AĞUSTOS benim tarihim kız ben taktım 5 ağustosaa.

özlemm hoşgeldin canım şekerin çok şekerrr:)))
bu arada ben de tebrik ediyorum seni bu vakite kadar dayandığın için..
inşallah miniğinle doya doya acısını çıkarırsın bu günlerin...

Çiğdemmm ben göremiom Doruk Bey in odasını ama zaten mobilyaları görmüştüm... şimdi siz süsleyip püsleyince eminim daha da güzel olmuştur... güle güle kullansın inş. sağlıklı günlerde....

evet maşllah canım hepimizin bebişleri sırasını biliyor annelerini strese sokmuyorlar planlanan zamanlarda gelecekler işallah canımm topiğimizn maşallahı varrrr

ATV'yi açın arkadaşlar müsaitseniz ..... hemennnn

Az alanlar su tutmamış sanırsam...

Kısmet, ne zaman hazır olurlarsa o zaman gelirler kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Hoşgeldin. Göz yanılmasıdır. Olur öyle şeyler. Diğeri için de hayırdır inşallah diyorum.

Hehehe kaydirigubbakcemile3 Bu arada benim rüyalrım bazen gerçek çıkıyo. sempatiksalakcinni Ciddi ciddi 5 ağustosta doğurursam korkarım. kaydirigubbakcemile3

Bizim bebekler uslu olucak galibazamanları gelmeden kimse gelmeye niyetlenmiyo biile. sempatiksalakcinni

Defne kız oda çok güzel olmus ,faceten gördüm. Çoook beğendim.Güle güle kullansın oğlusun. opuyorumnanaktan

selam canım
hayırdır inşallah diyelimde hayır olsun:))

Şeniz

ayyy ebru şallı 6 aylık hamile imiş te 1.5 kg almışşş..
bit kadar bebiş çıkarıcakk saçmalıkk yaaa.

ee şekerim bende 7,5 aylık hamileyim 3 kg kadar aldım valla o kadar zemuszemus
kızımda gayet sağlıklı hee tam kilosunu bilmiyorum ama doktorum haftasıyla uyumlu herşey yolunda demişti ay başındakaydirigubbakcemile3

canım yaaa senin face de grupta ilk gönderdiğin fotoyu hatırlıyorum.
göbişin gayet belliydi.kaç aylıktın ki ozaman?ya bu kadının göbişi görseniz
dümdüzzzz..

püffff bizim 6 aylık halimizle hiç alakası yok.dümdüzzz bir karın yalan mı söylüyor ne
hamileyim diye...:)))

Sanmam... Boşveeerrr, bebeği doğunca kendini yemeğe adapte edecek. Aç kalırsa bebek, doğar doğmaz yemeğe endekslermiş bebek kendini. Gülben ergen almış 15 kilo, şimdi incecik maşallah, biz de veririz; incecik oluruz.

Kız Damla, o ak sakallı bi tek benim rüyama girmedi, ben gireceğim böyle giderse onun rüyasına kaydirigubbakcemile3

özlemm hoşgeldin canım şekerin çok şekerrr:)))
bu arada ben de tebrik ediyorum seni bu vakite kadar dayandığın için..
inşallah miniğinle doya doya acısını çıkarırsın bu günlerin...

saol tatlıımmm :))) ben de kendimi tebrik ediyorum... sağolsun.. müdürüm kocam ve annem üçlemesi beni bugüne kadar getirdiler :)))

çıkarıcam çıkarıcam o yeter ki sağlıcakla doğsunn :))) her gün ayrı yere gezmeye gidicezz :)))

dümdüzzzz..

Pisicim istediğin şu resmi atar mısın bana özelden, küçültüp yollayayım geri sana.

dümdüzzzz..

hee o zaman 3 aylık falandı ben ilk 3 4 ay kg verdim hızla 5 kg kadar
şimdi o verdiklerimi aldım bide +3 aldım canım
tabi tv olmadığı için ben göremiyorum ama ben zaten balık etliydim yani o nedenle çok memnunum az kilo almaktan:) belkide doğumdan sonra doğum öncesinden daha da zayıf olurum:) emzirmek baya bi kilo verdiyomuş öle diyolar yakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…