Selam kızlar nasılsınız ? Ben dün gece pek uyuyamadım.Bİseyler beni uyandırıyodu sürekli. Gözümü açınca siyah bisey geçti gözümün önünden. Korktum valla. Birde dalmıstım biri bana rüyamda 5 ağustosta doğurucağımı söyledi. sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ak sakallı bi amcaydı hemde bunu söyleyen. kaydirigubbakcemile3
E haydi kolay gelsin o zaman... Tatilinin keyfini doya doya çıkar olur mu? kaydirigubbakcemile5
Selam kızlar nasılsınız ? Ben dün gece pek uyuyamadım.Bİseyler beni uyandırıyodu sürekli. Gözümü açınca siyah bisey geçti gözümün önünden. Korktum valla. Birde dalmıstım biri bana rüyamda 5 ağustosta doğurucağımı söyledi. sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ak sakallı bi amcaydı hemde bunu söyleyen. kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin damlacım.ne diyon kızzzkaydirigubbakcemile3ben de 2 gece önce hep kocişi
uyandırdım yaa ses geliyor antreden diye adam bağırdı sonunda banakaydirigubbakcemile3kafayı yedik heralde.bu arada 5 AĞUSTOS benim tarihim kız ben taktım 5 ağustosaa.
canancım hoşgeldinnn ayyy sizin yaklaştıkça bizim de yaklaşıyor çok heyecanlı yavv.
ama çok ilgimi çeken bir durum var bizim topikle ilgili maşaallaahhhyanii kimsenin sancısı tutupta hastaneye gidip doğurmadı daha şimdiye kadar çok ilginç değil mi henüz sıradakiler sırayı alıyor doğal olarak sezeryanlar önde böyle de gitsin inşallah..
odayı beğendiğine sevindim canım çok sağol:))
ATV'yi açın arkadaşlar müsaitseniz ..... hemennnn
biz de başlar mıyız artıkkk doğurmaya ayın ortası oldu bizim bebeklerden tık yok :)) normal olarak ilk kim doğuracak çoook merak ediyorum :)))
inş. canım... şöle bütün işler bitsiiinn huzurlu olarak 3 4 gün dinleneyim sonra kızım gelsin ne süper olur yaa :)))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Hoşgeldin. Göz yanılmasıdır. Olur öyle şeyler. Diğeri için de hayırdır inşallah diyorum.
biz de başlar mıyız artıkkk doğurmaya ayın ortası oldu bizim bebeklerden tık yok :)) normal olarak ilk kim doğuracak çoook merak ediyorum :)))
inş. canım... şöle bütün işler bitsiiinn huzurlu olarak 3 4 gün dinleneyim sonra kızım gelsin ne süper olur yaa :)))
evet canımm bitiyorr esirlik hayatıı :)) ev işlerini de halletik mi geriye huzurla bebeği beklemek kalıyor :))
teşekkür ederim canım :))) bende birinden görüp kopya çektim malzemelerini aldım kendim yaptım :))) daha ayarlamalar yapacağım üzerinde :))
saol tatlımm benim çok daha güzelleri sizin olsun inş. :))
ayyy ebru şallı 6 aylık hamile imiş te 1.5 kg almışşş..
bit kadar bebiş çıkarıcakk saçmalıkk yaaa.
ayyy ebru şallı 6 aylık hamile imiş te 1.5 kg almışşş..
bit kadar bebiş çıkarıcakk saçmalıkk yaaa.
selam canım
hayırdır inşallah diyelimde hayır olsun:))
Şeniz
ee şekerim bende 7,5 aylık hamileyim 3 kg kadar aldım valla o kadar zemuszemus
kızımda gayet sağlıklı hee tam kilosunu bilmiyorum ama doktorum haftasıyla uyumlu herşey yolunda demişti ay başındakaydirigubbakcemile3
püffff bizim 6 aylık halimizle hiç alakası yok.dümdüzzz bir karın yalan mı söylüyor ne
hamileyim diye...:)))
özlemm hoşgeldin canım şekerin çok şekerrr:)))
bu arada ben de tebrik ediyorum seni bu vakite kadar dayandığın için..
inşallah miniğinle doya doya acısını çıkarırsın bu günlerin...
bencede yaa bu kadarda olmaz ki
göbek denen bişey yok
canım yaaa senin face de grupta ilk gönderdiğin fotoyu hatırlıyorum.
göbişin gayet belliydi.kaç aylıktın ki ozaman?ya bu kadının göbişi görseniz
dümdüzzzz..
canım yaaa senin face de grupta ilk gönderdiğin fotoyu hatırlıyorum.
göbişin gayet belliydi.kaç aylıktın ki ozaman?ya bu kadının göbişi görseniz
dümdüzzzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?