aslanlar biraz dediğim dedik oluyorlar...(ben boğayım ama yükselenim aslan :)) bu yüzden aslanlarla bende anlaşamıyorum..o yüzden bebişin aslan olmasınıda pek istemiyorum..bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler ..
sizde aslan burçlarını yerden yere vurdunuz ya gerçi kimse benim aslan burcu olduğuma inanmıyor
ben 52 kiloyla hamile kaldım,hamilelikten önce çok düzensizdi beslenmem.şimdi fast food u hayatımdan tammen çıkardım,kola içmeyeli aylar oldu sebze ağırlıklı besleniyorum ama yine de nasıl alıyoruım bilmiyorum 6 kiloyuda geçmişimdir büyük ihtimal.ama dediğin gibi bebeişler sağlıklı olsun da hiç önemli değil aldığım kilo,nasıl olsa vermeye bir sürü zamanımız olcak:)
Ben yengeçim ama kızımın yengeç olmasını istemiyorum. Çok incinir çünkü. Ama aslan da olmasını istemiyorum. ben başak istiyorum. sıksam kendimi 8-9 gün daha durur mu? bilmiyorumkismile
Canlar ben bişey sorcam... sizde bişeye uzulunce sınırlenınce karnınızda agrı sancı kasılma oluyo mu?
canlar ben bişey sorcam... Sizde bişeye uzulunce sınırlenınce karnınızda agrı sancı kasılma oluyo mu?
asprincim ikimizin doğum tarihi aynı ama velevki sezeryan olduk..birde öyle düşün...her neyse aslanda olsa kaplanda olsa sonuçta doğacak olanlar bizim evlatlarımız...biz nasıl yetiştirirsek öyle gidecek...ben aslanımmmmmmmm kayınvalidem de ama bebeğim aslan olmayacak 21 ağustostan sonra çünkü doğum.
serdemimmm.. hem size bakmaya çalışıyorum hem ev işlerine..:)
çapada perinatoloji uzmanı dopplerde baktı.. benim kızdığım ben geçen hafta özelde detaylıya girdim 4boyutluda hiçbişey söylenmedi!
demekki çapaya gitmesem haberim olmayacaktı!
doktor tek tek parmaklarını saydı damarlarını saydı kalp odacıklarını saydı.. hatta göz lensine bile baktı.. çok ilgilendi.. uzun süre baktı tek tek organlarına..
kızım iyi şükür.. 500gr olmuş.. şeker yükleme testi yaptırmıştım açlık 74 tokluk 91 çıkmıştı.. düşük dendi.. ve ayın 26sına tekrar gün verdiler tekrar yapılacak.. onun harcinde de 13 mayıs için randevu verildi.. 27haftalıkken yani..
başka.... annem bebişime yorganını yapmış:) uyku setlerinki yorgan soğuk olur, yün yorganı da olsunmuş...ALLAH annelerimizi başımızdan eksik etmesin hiçbirzaman..
tahlil sonuçlarımdan sonra annemin sözü.. yavrum yavrusuna yanar ben yavruma.. ne zormuş anne olmak..
Aynen öyle oluyorlar. istisnalar kaideyi bozmaz ama yanlış olan şey için bile doğru diye inatlaşırlar.
"Allahım ve sevgili kızım duyun sesimi kızım başak olarak doğsun"
sizde aslan burçlarını yerden yere vurdunuz ya gerçi kimse benim aslan burcu olduğuma inanmıyor
Ya bende kızım olsaydı başak olmasını çok isterdim..başak larla çok iyi anlaşır ve onları çok beğenirim..valla kızlarda genelde erken doğar derler ama bilemiyorum 8-9 gün daha dururmu senin fıstık :)))))))))
..
ayyy ne guzel canım... doktor ne guzel ılgılenmıs... ben dopplere gırdıgımde adamın azında tek kelıme cıkmamıstı sankı konusmayada para alıyolar gıbı...
demı ne guzel laf yavrum yavrusuna yanar ben yavruma:):) ama dogru gercekten...
Benim kızım yengeç olucak herhalde:))) Olsun kuzusudur o annesinin ne olursa olsun mızmız da olsa huysuz da olsa ben razıyım
yok kısss bene bızamanlar yengec bebgıydım annemın anlattıgına gore hıc oyle mızmız bı bebek olmamısım... ama cok yaramazmsıım haberın olsun... cok yaramaz yerınde dumayan bı kızın olabılır:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?