2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle oluyorlar. istisnalar kaideyi bozmaz ama yanlış olan şey için bile doğru diye inatlaşırlar.

"Allahım ve sevgili kızım duyun sesimi kızım başak olarak doğsun"

Cnm ben geçen nette okudum.hamilelikten önce zayıf veya normal kiloda olan kişiler daha çabuk ve daha fazla kilo alıyolarmış.ve bu da normal deniyo.normal yensede alınıyomuş yani kilo bizim giblerde.ama bebiş için gerekliymiş.yoksa biraz geri kalabilirmiş.demekki allah dengeliyo işte bi şekilde..hatta normalde 12-15 olan alınması gereken kilo bizler gibilerde 17-18 kiloya kadar çıkabilir sakıncası yoktur diyordu..bende ondan sonra takmıyorum artık cnm..dediğin gibi doğumdan sonrada yavaş yavaş verilir zaten..

Ben yengeçim ama kızımın yengeç olmasını istemiyorum. Çok incinir çünkü. Ama aslan da olmasını istemiyorum. ben başak istiyorum. sıksam kendimi 8-9 gün daha durur mu? bilmiyorumkismile

Ya bende kızım olsaydı başak olmasını çok isterdim..başak larla çok iyi anlaşır ve onları çok beğenirim..valla kızlarda genelde erken doğar derler ama bilemiyorum 8-9 gün daha dururmu senin fıstık :)))))))))

Canlar ben bişey sorcam... sizde bişeye uzulunce sınırlenınce karnınızda agrı sancı kasılma oluyo mu?

Cnm ben pek dikkat etmedim ama okuduklarım kadarıyla oluyomuş galiba öyle..

anaaaa bı dusundumde burdakı en yakın arkadasım Aslan burcu ama anlasıyoruz...

ben aslanımmmmmmmm kayınvalidem de ama bebeğim aslan olmayacak 21 ağustostan sonra çünkü doğum.
asprincim ikimizin doğum tarihi aynı ama velevki sezeryan olduk..birde öyle düşün...her neyse aslanda olsa kaplanda olsa sonuçta doğacak olanlar bizim evlatlarımız...biz nasıl yetiştirirsek öyle gidecek...

Benim kızım yengeç olucak herhalde:))) Olsun kuzusudur o annesinin ne olursa olsun mızmız da olsa huysuz da olsa ben razıyım

herkese gecikmeli bir merhaba,
muhabbetler çok güzel gidiyor ama biz iş yerinden ancak kuru selam verebiliyoruz...fırsat buldukça sessiz takipçilerdenim ama:)

ayyy ne guzel canım... doktor ne guzel ılgılenmıs... ben dopplere gırdıgımde adamın azında tek kelıme cıkmamıstı sankı konusmayada para alıyolar gıbı...

demı ne guzel laf yavrum yavrusuna yanar ben yavruma:):) ama dogru gercekten...

Aynen öyle oluyorlar. istisnalar kaideyi bozmaz ama yanlış olan şey için bile doğru diye inatlaşırlar.

"Allahım ve sevgili kızım duyun sesimi kızım başak olarak doğsun"

Valla bi tek ben varım zannediyodum aslan doğcak bebişim diye ama yalnız değilmişim anlaşılan :))))))

sizde aslan burçlarını yerden yere vurdunuz ya gerçi kimse benim aslan burcu olduğuma inanmıyor

Şekerim ama aslan larda pek fena oluyolar napalım.biliyozda söylüyoz.ama sen hariççç bak hem aslan özellikleride pek taşımıyomuşsun zaten.aman aman taşıma zaten :)))))))))

Seyma üzülme ama aaa ya ben şu kısmı anlamadım sen hiç gitmesen sen neden gidiyorsun?Kocan sonra niye geliyor?Ben anlamadım ya tatil için mi?Özel 1 durum mu yoksa doğum için mi yani bir daha şırnağa dönücen mi

Yok canım ya o iş cinsiyetle alakalı değil. Oğlum 36,5 haftada doğdu. Kardeşim (erkek) 37 haftada ben 40+6'da suni sancıyla zorla doğmuşum. Bana benzerse kurtarabiliriz. Ama işte ilki sezaryen oldu. İri bebek olursa yine sez. olacak. normal seyrinde giderse bekleyecek dr. normal doğumu.Ama miyat aşımında beklenmezmiş sez sonrası normal doğumda. Ben paşa paşa doğurucam aslanımı

ay allah korusun sezeryan olmasın korkuyorum ondan bende ben sezeryan olsamda aslan olmaz çünkü 28-30 ağustos doğum beş gün önce gelirse bilmem:))

Ben yanarım balama o yana balasına

Benim kızım yengeç olucak herhalde:))) Olsun kuzusudur o annesinin ne olursa olsun mızmız da olsa huysuz da olsa ben razıyım

yok kısss bene bızamanlar yengec bebgıydım annemın anlattıgına gore hıc oyle mızmız bı bebek olmamısım... ama cok yaramazmsıım haberın olsun... cok yaramaz yerınde dumayan bı kızın olabılır:):)

Ben de sezeryan olucam amaaa hiç korkmuyorum normal doğum daha zor geliyor bana öbür türlü bayılıcaz ayılıcaz acısı da olucak ama napalım boşverin

Ay olsun ben çok durgun bebek çocuk sevmem biraz haylaz olsun :sm_cool:

Benim annem başak ben başağım göya kızımı da ayarlamıştım ona göre ilacı bıraktım 3 ay sonra tutar diye yok şıp hemen tuttu kuzum yengeç geliyor:) Ne demişler kısmet yani Allah'ın işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…