2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızım yengeç...bütün özelliklerini taşıyor...çok korkak , belki ilk olduğu için benim yetiştirme tarzımdan da olmuş olabilir...ama devamlı bir kol kanat gerilmeye ihtiyacı var..

dr bebek çok kanlı doğmadıktan sonra yıkamıyoruz dedi bizimkide özel hastane göbeği düşünce yıkanıyor dedi ama biz yiğenimi göbeği düşmeden yıkamıştık.

Farklılık olabilir tabi canım. biz evde bile 10. gün yıkadık bebk hemşiresi sıkı sıkı tembih etti göbeği düştükten 1 gün sonra yıkayın diye.

aklıma gelmişken arkadaşlar son anda bulmak çok zor oluyor. alkol ve gazlı bezi doğumdan önce hazır bulundurun bebeğin göbek bakımı için. göbeği düşene kadar her gün göbeğe taktıkları mandal gibi şey alkol ve gazlı bezle temizlenecek. eczanelerde var alkol ama kötü niyetli insanlar alıyor diye vermiyorlar. biz tanıdık bir eczaneden almıştık. arkadaşa vermemişler, sonra bizim ecz.cıya yönlendirdik.

Allah izin verirse normal zamanda doğarsa,bizim oğlan aslan olacak.valla korkmuyo değilim.az çok aslan burçlarını bilirim çünkü..bakalım ne olcak :))

Allah izin verirse normal zamanda doğarsa,bizim oğlan aslan olacak.valla korkmuyo değilim.az çok aslan burçlarını bilirim çünkü..bakalım ne olcak :))

Benim de kzı aslan olacak. kayınvalidem de aslan hiç anlaşamayız. hatta dr. sezaryen olursa k.validemin d.tarihini söyledi. büyük konuşmayım da ASLAAAA.

kızım yengeç...bütün özelliklerini taşıyor...çok korkak , belki ilk olduğu için benim yetiştirme tarzımdan da olmuş olabilir...ama devamlı bir kol kanat gerilmeye ihtiyacı var..

Senin yatiştirmenle pek alakalı değildir tatlım.yengeç burçalrı aynen öyle oluyolar :)) ama çok ta uslu oluyolar..büyüyüncede geçinmesi kolay insanlar,naif,hassas insanlar oluyolar.ben severim yengeçleri

sier linki düzelttim ..tekrar dene canım..

Tamam cnm bakıyorum birazdan..

ben 52 kiloyla hamile kaldım,hamilelikten önce çok düzensizdi beslenmem.şimdi fast food u hayatımdan tammen çıkardım,kola içmeyeli aylar oldu sebze ağırlıklı besleniyorum ama yine de nasıl alıyoruım bilmiyorum 6 kiloyuda geçmişimdir büyük ihtimal.ama dediğin gibi bebeişler sağlıklı olsun da hiç önemli değil aldığım kilo,nasıl olsa vermeye bir sürü zamanımız olcak:)

Benim de kzı aslan olacak. kayınvalidem de aslan hiç anlaşamayız. hatta dr. sezaryen olursa k.validemin d.tarihini söyledi. büyük konuşmayım da ASLAAAA.

:)))))))) Ay hiç gülesim yoktu didem...ama valla bende tırsmıyo değilim.aslanlar zordur çünkü..bende oğlak burcuyum..eşim ikizler..eşim biraz anlaşır gibide benle nasıl olcak bilmiyom :)) eşime diyom,oğlumuz senle anlaşsında ben razıyım erkek çocuğu babayla anlaşması daha iyidir diyom..şimdiden kabullendim mi ne )

Ben yengeçim ama kızımın yengeç olmasını istemiyorum. Çok incinir çünkü. Ama aslan da olmasını istemiyorum. ben başak istiyorum. sıksam kendimi 8-9 gün daha durur mu? bilmiyorumkismile

Canlar ben bişey sorcam... sizde bişeye uzulunce sınırlenınce karnınızda agrı sancı kasılma oluyo mu?

aslanlar biraz dediğim dedik oluyorlar...(ben boğayım ama yükselenim aslan :)) bu yüzden aslanlarla bende anlaşamıyorum..o yüzden bebişin aslan olmasınıda pek istemiyorum..bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler ..

Annelerle çocukları (hele oğullarla anneler) her halükarda anlaşır. ne demişler. Anneler erkek çocuklarının ilk aşkı, kızları erkeklerin son aşkıymış. Benim oğlum kova(biz balık bekliyorduk ama ben hiç istememiştim Allah var. dinledi ben erken geldi)normalde ben kovayla anlaşamam ama oğlumla aşk yaşıyoruz resmen.

hehe bende yazayım dedım... ben yengec burcuyum kızım SAtıma gore aslan ama 37-38 haftalık dogasa oda yengec olcak ıns... ve ben yengec olmasını cok ısterım... aslan pek anlsamıyorum ya

Ben yengeçim ama kızımın yengeç olmasını istemiyorum. Çok incinir çünkü. Ama aslan da olmasını istemiyorum. ben başak istiyorum. sıksam kendimi 8-9 gün daha durur mu? bilmiyorumkismile
:roflol::roflol:bende aynısını planlıyorum..sırf aslan olmasın diye sezeryan bile olmak istemiyorum...sıkabildiğimiz kadar sıkalım o zaman...

ben aslanımmmmmmmm kayınvalidem de ama bebeğim aslan olmayacak 21 ağustostan sonra çünkü doğum.

serdemimmm.. hem size bakmaya çalışıyorum hem ev işlerine..:)
çapada perinatoloji uzmanı dopplerde baktı.. benim kızdığım ben geçen hafta özelde detaylıya girdim 4boyutluda hiçbişey söylenmedi!
demekki çapaya gitmesem haberim olmayacaktı!
doktor tek tek parmaklarını saydı damarlarını saydı kalp odacıklarını saydı.. hatta göz lensine bile baktı.. çok ilgilendi.. uzun süre baktı tek tek organlarına..
kızım iyi şükür.. 500gr olmuş.. şeker yükleme testi yaptırmıştım açlık 74 tokluk 91 çıkmıştı.. düşük dendi.. ve ayın 26sına tekrar gün verdiler tekrar yapılacak.. onun harcinde de 13 mayıs için randevu verildi.. 27haftalıkken yani..
başka.... annem bebişime yorganını yapmış:) uyku setlerinki yorgan soğuk olur, yün yorganı da olsunmuş...ALLAH annelerimizi başımızdan eksik etmesin hiçbirzaman..
tahlil sonuçlarımdan sonra annemin sözü.. yavrum yavrusuna yanar ben yavruma.. ne zormuş anne olmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…