kızım yengeç...bütün özelliklerini taşıyor...çok korkak , belki ilk olduğu için benim yetiştirme tarzımdan da olmuş olabilir...ama devamlı bir kol kanat gerilmeye ihtiyacı var..Aslan (24 temmuz-21 ağustos):
Yengeç (22 haziran-23 temmuz):
Tombul ve manalı bir yüze sahitir.Huyu sıkça değişen bu bebek yemeyi, içmeyi, değişik tatlar almayı, değişik renkler görmeyi sever. Çekingendir ama kucaklanmayı ve sevilmeyi ister. Kendi kendine saatlerce oynar. Ama yanlız kalmama ihtiyacı vardır; çünkü pek çok şeyden korkar.
belki hastaneden hastaneye değişiyor olabilir.....benimde 9 aylık bir yeğenim var...giydirmeden önce bebek hemşiresi onu bir güzel yıkadı...camekandan biz seyrettik , hatta kameraya bile kaydettik...ondan sonra odaya getirdi...dediğim gibi belki her hastene farklı olabilir...
Aslan (24 temmuz-21 ağustos):
Kendi kendine bırakıldığında öfkeli, saldırgan olur. Kendisiyle ilgilenilmesi hoşuna gider hatta bazen kendini bir kral zannedip sürekli onun etrafında dolanılmasını ister. Çabuk öğrenir, zekidir. Sempatik ve sevimliliğiyle insanların ilgisini hemen çeker ama verdiğiniz emirleri genelde reddeder.Adeta bir enerji deposudur.Evin neşesidir.
Yengeç (22 haziran-23 temmuz):
Tombul ve manalı bir yüze sahitir.Huyu sıkça değişen bu bebek yemeyi, içmeyi, değişik tatlar almayı, değişik renkler görmeyi sever. Çekingendir ama kucaklanmayı ve sevilmeyi ister. Kendi kendine saatlerce oynar. Ama yanlız kalmama ihtiyacı vardır; çünkü pek çok şeyden korkar.
Allah izin verirse normal zamanda doğarsa,bizim oğlan aslan olacak.valla korkmuyo değilim.az çok aslan burçlarını bilirim çünkü..bakalım ne olcak :))
kızım yengeç...bütün özelliklerini taşıyor...çok korkak , belki ilk olduğu için benim yetiştirme tarzımdan da olmuş olabilir...ama devamlı bir kol kanat gerilmeye ihtiyacı var..
sier linki düzelttim ..tekrar dene canım..
Canım bu site bende açılmıyor neden acaba??
Cnm benim zaten cildim hassas o yüzden ben bişey olsada olmasada göbeğime basenlerime sürdüğüm yağları göğüslerimede uçlarınada bol bol sürüyorum.sonuçta onlarda ebat olarak büyüyor ve geriliyor.yani sürmekte tabiikide fayda var.ama dediğim gibi göğüs ucu kremleri 1 ay önceden başlanıyomuş cnm.alırkende sorarsın söylerler zaten..
Olsun cnm yine çok bişey almamışsın.ben normalde zayıf ve normal kilolu biriyken daha şimdiden 8-9 kilo almışım.herşeyi normal yememe rağmen yani fazladan hiç bişey yemememe rağmen alıyorum.göbişimde aynı şekilde baya baya hamileyim yani :))) önemli olan bebeişlerimizin sağlıkları ve onların kilo alabilmesi..
Benim de kzı aslan olacak. kayınvalidem de aslan hiç anlaşamayız. hatta dr. sezaryen olursa k.validemin d.tarihini söyledi. büyük konuşmayım da ASLAAAA.
Senin yatiştirmenle pek alakalı değildir tatlım.yengeç burçalrı aynen öyle oluyolar :)) ama çok ta uslu oluyolar..büyüyüncede geçinmesi kolay insanlar,naif,hassas insanlar oluyolar.ben severim yengeçleri
..
:)))))))) Ay hiç gülesim yoktu didem...ama valla bende tırsmıyo değilim.aslanlar zordur çünkü..bende oğlak burcuyum..eşim ikizler..eşim biraz anlaşır gibide benle nasıl olcak bilmiyom :)) eşime diyom,oğlumuz senle anlaşsında ben razıyım erkek çocuğu babayla anlaşması daha iyidir diyom..şimdiden kabullendim mi ne)
:roflol::roflol:bende aynısını planlıyorum..sırf aslan olmasın diye sezeryan bile olmak istemiyorum...sıkabildiğimiz kadar sıkalım o zaman...Ben yengeçim ama kızımın yengeç olmasını istemiyorum. Çok incinir çünkü. Ama aslan da olmasını istemiyorum. ben başak istiyorum. sıksam kendimi 8-9 gün daha durur mu? bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?