Seyma üzülme ama aaa ya ben şu kısmı anlamadım sen hiç gitmesen sen neden gidiyorsun?Kocan sonra niye geliyor?Ben anlamadım ya tatil için mi?Özel 1 durum mu yoksa doğum için mi yani bir daha şırnağa dönücen mi
herkese gecikmeli bir merhaba,
muhabbetler çok güzel gidiyor ama biz iş yerinden ancak kuru selam verebiliyoruz...fırsat buldukça sessiz takipçilerdenim ama:)
Selam kızlar, nasılsınız ? opuyorumnanaktan
Yok canım ya o iş cinsiyetle alakalı değil. Oğlum 36,5 haftada doğdu. Kardeşim (erkek) 37 haftada ben 40+6'da suni sancıyla zorla doğmuşum. Bana benzerse kurtarabiliriz. Ama işte ilki sezaryen oldu. İri bebek olursa yine sez. olacak. normal seyrinde giderse bekleyecek dr. normal doğumu.Ama miyat aşımında beklenmezmiş sez sonrası normal doğumda. Ben paşa paşa doğurucam aslanımı
ay allah korusun sezeryan olmasın korkuyorum ondan bende ben sezeryan olsamda aslan olmaz çünkü 28-30 ağustos doğum beş gün önce gelirse bilmem:))
selam kızlar, nasılsınız ? Opuyorumnanaktan
Benim annem başak ben başağım göya kızımı da ayarlamıştım ona göre ilacı bıraktım 3 ay sonra tutar diye yok şıp hemen tuttu kuzum yengeç geliyor:) Ne demişler kısmet yani Allah'ın işi
tatlım normalde ogretmenlerın okul yerlerınde 1 temmuza kadar durmaları gerekıyo ben burda temmuza kadar beklesem sonra memlekete nası doncem.. meselemız bu o yuzden eşim benı erkenden gondermek ıstıyo haklı olarak... cunku asıl gorev yerımız adana bızım adanada olcaz bıdahakı sene ıns.. o yuzden ben bıdaha donmıcem şırnaga... yol bellı bı zmandan sonra yasakya tatlım eşimde erken gondereyım 1 ay sonrda rapor ızın ben gelırım dıyo... ...
canım benım ama yengecle başak uyumludur benım bı arakadasım vardı en yakın dıyebılcegım oda basak... cok severım onu
benim kızım küçükkende kuzu gibiydi, şimdide öyle...çook iyi niyetli, saflık derecesinde....bazen eşime diyorumki..."kızım evleneceği vakit damadı karşıma alıcam , sen kızımı alıyosun ama beni de hergün evinde bil...yoksa kızımı sana vermem.."gülüyor eşim..anlayacağınız biraz cadı bir kaynana olucam gibi....
Hııım şimdi anladım bence doğru söylüyor eşin tatlım rahat rahat gidersin sen de . Ben öylesine gezmeye sanmıştım ohh kurtulucan şırnaktan. İyi yönünden bakmaya çalış canım haklısın eşinden ayrı kalmak zor ama 1 ay nasıl olsa geçer ben senin yerinde olsam 15gün daha oyalanmaya bakarım böylece 15 gün ayrı kalmış olursunuz. Gerçi bir an önce gitmek de mantıklı Allah korusun şimdi iyiyiz ama 1 ay sonrasının garantisi de yok
Ya kız anaları pek cadı olmaz ya hele damat hoş tutarsa kızını seversin bile. Ama erkek anası olsan kesin cadı olurdun. Benim annem çok sever eşimi mesela ama es kaza üzdüğünü duysa öldürür herhalde
Valla bi tek ben varım zannediyodum aslan doğcak bebişim diye ama yalnız değilmişim anlaşılan :))))))
Şekerim ama aslan larda pek fena oluyolar napalım.biliyozda söylüyoz.ama sen hariçççbak hem aslan özellikleride pek taşımıyomuşsun zaten.aman aman taşıma zaten :)))))))))
oyle tatlım eşimın soyledıgı dogru olan su anda ama dusunsene 9 aydır hıckımsenın yuzunu gormedım ondan baska okaadr cok alıstım kı ınan 1 ay dusununce coook zor gelıyo ama bebiş için yapmam lazım...
Ben hem erkek anası hem kız anası olucam. AZ önce de dedim ya erkekler annelerinin son aşkı, anneler oğullarının ilk aşkı. Anneler oğullarının ilk aşkı sıfatını kaybedince krize giriyor sanırım. o yüzden gelinlere diş biliyo. :)
Benim kuzenim de şırnak-idil YBO'da öğretmenlik yaptı. tayini çıkınca uça uça geldi. Şartlar çok zormuş öyle anlatır hep.
Seymacım ya şimdi lafı dolandırmıycam şırnaka gitmedim bilmem ama adana daki şartların orada olduğunu sanmıyorum. Yani şimdi son aylarda 1 sorun olup müdahale gerekse ne yapacaksın(Allah korusun kuzuları) ama tam teşekküllü hastanelerde 26-28 haftalık bebekler bile yaşatılıyor sen bence gel tatlım eşin de rahat etsin.
Sorma ya ben hala uğraşşıyorum bugün.
Bu sefer de eşim inat etti konuşmam hatasını anlasın diyor kadın beni arıyor hüngür şakır ağlıyor araada kaldım " kızının bağaşına konuş oğlumla beni arasın tansiyonum yükseldi bak sen de ana olacaksın" diyip ağlıyor offff hem cadı hem mazlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?