2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım normalde ogretmenlerın okul yerlerınde 1 temmuza kadar durmaları gerekıyo ben burda temmuza kadar beklesem sonra memlekete nası doncem.. meselemız bu o yuzden eşim benı erkenden gondermek ıstıyo haklı olarak... cunku asıl gorev yerımız adana bızım adanada olcaz bıdahakı sene ıns.. o yuzden ben bıdaha donmıcem şırnaga... yol bellı bı zmandan sonra yasakya tatlım eşimde erken gondereyım 1 ay sonrda rapor ızın ben gelırım dıyo... ...

herkese gecikmeli bir merhaba,
muhabbetler çok güzel gidiyor ama biz iş yerinden ancak kuru selam verebiliyoruz...fırsat buldukça sessiz takipçilerdenim ama:)

Selam cnm..arada bekleriz..

Selam kızlar, nasılsınız ? opuyorumnanaktan

Hoşgeldiinnnnn...

Hayırlısı cnm.dediğin gibi bu işler hiççç belli olmaz..allah kalbine göre versin inş..

ay allah korusun sezeryan olmasın korkuyorum ondan bende ben sezeryan olsamda aslan olmaz çünkü 28-30 ağustos doğum beş gün önce gelirse bilmem:))

Hayırlısı cnm.bizimkisi biraz gırgır olsun maksatlı yaa.sonuçta bebişlerimiz ne burcu olursa olsun bizim bi parçamız.onlar işin şakası..ne olursa olsun tabiiki kabulümüz

Benim annem başak ben başağım göya kızımı da ayarlamıştım ona göre ilacı bıraktım 3 ay sonra tutar diye yok şıp hemen tuttu kuzum yengeç geliyor:) Ne demişler kısmet yani Allah'ın işi

canım benım ama yengecle başak uyumludur benım bı arakadasım vardı en yakın dıyebılcegım oda basak... cok severım onu

Hııım şimdi anladım bence doğru söylüyor eşin tatlım rahat rahat gidersin sen de . Ben öylesine gezmeye sanmıştım ohh kurtulucan şırnaktan. İyi yönünden bakmaya çalış canım haklısın eşinden ayrı kalmak zor ama 1 ay nasıl olsa geçer ben senin yerinde olsam 15gün daha oyalanmaya bakarım böylece 15 gün ayrı kalmış olursunuz. Gerçi bir an önce gitmek de mantıklı Allah korusun şimdi iyiyiz ama 1 ay sonrasının garantisi de yok

benim kızım küçükkende kuzu gibiydi, şimdide öyle...çook iyi niyetli, saflık derecesinde....bazen eşime diyorumki..."kızım evleneceği vakit damadı karşıma alıcam , sen kızımı alıyosun ama beni de hergün evinde bil...yoksa kızımı sana vermem.."gülüyor eşim..anlayacağınız biraz cadı bir kaynana olucam gibi....

ben geldım arkadaslar bısey sorcam burda tokatta benım doktorumun adı alı ekber sahın ama daha once ıstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gorev yapmıs tanıyanınız varmı nasıl bı doktor? bı turlu doktora karar veremedım

kızlar bebiş vuruyo şimdi karnım zonk zonk edıyo tıtrıyo yaaa:):)

canım benım ama yengecle başak uyumludur benım bı arakadasım vardı en yakın dıyebılcegım oda basak... cok severım onu

Benim de yengeç arkadaşlarım var ben de severim zaten insan kuzusunu sevmez mi ne olursa olsun zaten anlaşıcaz ana kızdan iyi kim anlaşır. Ben hissediyorum en yakın arkadaşımı doğuracağım 3 ay sonraalkisalkisalkis

Ya kız anaları pek cadı olmaz ya hele damat hoş tutarsa kızını seversin bile. Ama erkek anası olsan kesin cadı olurdun. Benim annem çok sever eşimi mesela ama es kaza üzdüğünü duysa öldürür herhalde

oyle tatlım eşimın soyledıgı dogru olan su anda ama dusunsene 9 aydır hıckımsenın yuzunu gormedım ondan baska okaadr cok alıstım kı ınan 1 ay dusununce coook zor gelıyo ama bebiş için yapmam lazım...

Ben hem erkek anası hem kız anası olucam. AZ önce de dedim ya erkekler annelerinin son aşkı, anneler oğullarının ilk aşkı. Anneler oğullarının ilk aşkı sıfatını kaybedince krize giriyor sanırım. o yüzden gelinlere diş biliyo. :)

Seymacım ya şimdi lafı dolandırmıycam şırnaka gitmedim bilmem ama adana daki şartların orada olduğunu sanmıyorum. Yani şimdi son aylarda 1 sorun olup müdahale gerekse ne yapacaksın(Allah korusun kuzuları) ama tam teşekküllü hastanelerde 26-28 haftalık bebekler bile yaşatılıyor sen bence gel tatlım eşin de rahat etsin.

benim oğlumda aslan olcak:)kızlar aslan o kadar da kötü bir burç değil ya bi kere liderlik vasıfları en üst düzeyde olan burçtur ve iş hayatında çok başarılı olurlar evet biraz gaddar ve kibirli olurlar ama hayatları boyunca kimse onları ezemez.ben oğlum aslan olacak diye ekstara sevinmiştim.ben ikizlerim yükselenim aslan.ya bide ikizler olsaydı evlere şenlik vala..

Benim kuzenim de şırnak-idil YBO'da öğretmenlik yaptı. tayini çıkınca uça uça geldi. Şartlar çok zormuş öyle anlatır hep.

Sorma ya ben hala uğraşşıyorum bugün.
Bu sefer de eşim inat etti konuşmam hatasını anlasın diyor kadın beni arıyor hüngür şakır ağlıyor araada kaldım " kızının bağaşına konuş oğlumla beni arasın tansiyonum yükseldi bak sen de ana olacaksın" diyip ağlıyor offff hem cadı hem mazlum

Benim kuzenim de şırnak-idil YBO'da öğretmenlik yaptı. tayini çıkınca uça uça geldi. Şartlar çok zormuş öyle anlatır hep.

ayy tatlım bızdeidildeyız... zor gercekten doktor ıcın teee batmana gıdıyorum aylık dusun...

haklısın tatlım .. gelsın ama 15 gun erken gelmesı sartıyla gıdıcem:) yoksa dayanamam...

Yapar canım yapar... Bize bir kere misafir geldiğinde sinir etti beni, ben de surat astım laf söyledim, çekti gitti kız kardeşine. ama oğlunu arıyo ne ağıtlar, ne laflar. gittik gece yarısı geri aldık geldik. ya madem dokunacak sana bunlar sus adam gibi büyüklüğünü, misfirliğini bil. yok akıllanmaz. en son bizde kaldığı dönemde giderken de aynısını yaptı. hem de o gün d.günümdü. ne kutladı ne bişey arabya binerken kendince laf sokuyo bana, ağlıyo çenesini titrete titrete. umrumdaydı sanki. bu sefer yemem dedim.

Ben de k.valide olucam. ama böyle ölçüsüz davranmam ya. herkes annesinin yavrusu. benim annem babam gözümün içine bakarken sen kim oluyorsun. hem ben mutlu ediyorum oğlunu. huzursuzluk çıkarcağına huzurumuza katkın olsun di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…