2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla haklısın didemcim kaynanam aradı sabah özür diledi ama ne fayda ya biz dün onun yüzünden eşimle müthiş kavga ettik ama dayanamıyorum yine napıyım anası

Valla haklısın didemcim kaynanam aradı sabah özür diledi ama ne fayda ya biz dün onun yüzünden eşimle müthiş kavga ettik ama dayanamıyorum yine napıyım anası

canım benım o senın merhametınden baskası olsa bu durumu bı guzel kullanır...

benım kocıs geldı canlar yarın gorususuruz ınsallah hepınızı opuyorum kocaman... hayırlı aksamalr

Biz de 23 nisanda gidicez. sırf eşimin hatrına gidiyorum. ben ist.gitmek istiyorum anneme. hem 3 gün bakar annem bana, hem de kızıma, oğluma, bana cicişler alır,donatır bizi. ama 3 ay üstüste ist.a gittik. eşim alınır artık diye sesimi çıkarmadım. başıma gelecekleri de biliyorum. herbişey laf sokacak. yok oğlan zayıflamış, yok o bakarken bilmem neymiş. onu yedirme bunu giydirme. onu almayın, bunu vermeyin. sinir edecek.

canım benım o senın merhametınden baskası olsa bu durumu bı guzel kullanır...

Valla ne ekersen onu biçermişsin kendisi kocasını kaynanasından kaçırmış başka şehşire zorla götürmüş bak şimdi o oğluyla farklı şehirde. O yüzden ben ne yaparsam ileride ben de onu görürürüm diye düşünüyorum ama tabii sabrın taştığı çok oluyor

Ay evet karışınca ben de sinir oluyroum yılda 2 hafta gidiyoruz her şeye karışıyor giyimine şeye sanki geri kalan sürede biz beceremiyrouz

Ay kızımla buluşmaya 1 gün kaldıııııııııııııııııı

ayy ne guzell yerinde olmayı ısterdım wallaaa:)) bızım daha 15 gunumuz war tamı tamınaaaa(( ınsan ozluyor degılmı sabırsızlanıyorrr heyecanlanıyorr.. zemuszemus agustosaaaa cokmuu dahaaaaaasenağlama

Kızlar ağlamyın ben napıyım 4 hafta oldu Neyse ben çıkıyorum anneme gidicem sonra da kociş bizi yemeğe götürecek hep beraberiz bu akşam çok öpüyorum sizleri

ayy ne guzell yerinde olmayı ısterdım wallaaa:)) bızım daha 15 gunumuz war tamı tamınaaaa(( ınsan ozluyor degılmı sabırsızlanıyorrr heyecanlanıyorr.. zemuszemus agustosaaaa cokmuu dahaaaaaasenağlama

çok canım daha:=)bende her sabah uyanınca eşime soruyorum kaç kere yatıp kalkcaz ve ben ne zaman bebeğime kavuşcam diye...1 haftanın bile ne kadar önemli olduğunu ben hamile kalınca anladım valla..

Oh ne gÜzel saatın 6 yı vurmasını beklerken ıŞyerınden Çıkmak ıÇın dakıkalar kaldı harıka , hepınıze ıyı akŞamlar , Şeker yÜklemesı ve doppler sonucunu gÖtÜrÜcez akŞam doktor amcasına oĞluŞumun , pazartsı yaptırdım aldık sonuÇları ama kÖtÜ Çıkmayınca Çok ŞÜkÜr acele etmedık doktora gÖtÜrmek ıÇın bıde fırsat olmadı akŞam ıŞ ÇıkıŞı gıtmeye .

Hepınıze ıyı akŞamlar annıŞler ı bebeklerınızede kendınıze de ıı bakın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…