2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben kış nasıl geçti anlamadım,ee nisanıda yarıladık.ama daha koskoca mayıs varr,haziran varr,temmuz var,hatta bide bi kısmımız için ağustosun yarısı vaarrr:)yazması bile uzun sürüyo

merhaba kızlar geldik biz hastaneden.

2.düzey usg da bol bol izledim oğluşumu ama sol kalp kapakçığında hiperekojenfokus yani 2 küçük nokta çıktı. bunun yaşamsal hiç bir sıkıntısı yok dedi dr. ileride de asla sorun olmaz dedi.
bunu yapısal olarak düşün dedi hatta baksak belki sende ve eşinde de çıkabilir ama asla insanı rahatsız etmez dedi.
ben bunu gördüğüm için söylemek zorundayım dedi. bir sorun olduğu için söylemiyorum içini rahat tut dedi. amniosentezede gerek duymuorum çünkü herşey çok normal ve çok iyi dedi.
ama illede ben amniosentez isterim dersen bu senin kararındır ve amniosentezin düşük teklikesi vardır dedi.
her 100 bebekten 10unda görülebilen bir şeyi gördük senin bebeğinde de ama bunun down sendromuyla hiç bir ilgisi yoktur dedi.
yarın kendi dr.umuda arayıp sonucu bildiricem zaten hastanede var rapor sonucum. kontrol günümü beklemeden söylicem dr.uma.

bunun dışında maşallahı var oğlumun tam 471gr olmuş :) keyfe çok düşkün kereta :) elinide yüzünden çekmedi hiç o yüzden güzel bir poz yakalayamadık :)

canım merhaba,

hiç merak etme benim de bebeğimin kalbinin solunda beyaz bir nokta görüldü doktor sana söylediklerinin aynısını söyledi,hatta benim gibi olan iki arkadaşımız daha var burada.ama ben yine de rahat edemedim bugün tekrar gittim usg'ye doktor hiç bir sıkıntı olmadığını eğer 2 li ve 3 lü taramalarımda risk olsaydı yada yaşım 36 nın uzerınde olsaydı ve birde serçe parmağının yanıda bi kemik varmış o olmasaymış(bu ne demek tam anlamadım ama)risk var derdim dedi..
yani sıkıntıya girme ben çünkü çok takıldım bi ara hiç gerek yokmuş

maşşallah kilosuda çok iyi annesi,benim kide bugün uzun bi süre göstermedi 2 çikolata 3 meyvesuyundan sonra gösterdi:)

sağol canım
bizimde sol kapakcıkta ve
dr da hiç bir risk sorun yok dedi bu yapısal dedi ama işte istemeden de olsa içim bir buruk oldu. yarında kendi doktorumla konuşurum. ikili testimde temiz çıkmıştı. şuana kadar hiç bir risk yaşamadık. umarım böyle devam eder. hayırlısıyla ve sağlıkla alırız oğlumuzu kucağımıza..

olsun maşallah yine de oğluna büyüdüler şaka maka ya daha gecen gün gr ları bile ölçülmüyordu allahım sana binlerce şükürler olsun

seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri hissettim ama gerçekten içini ferah tut ben normalde acayip takıntılıyımdır,ama çok rahatım artık..bak işte seninde testlerin temiz çıkmış doktorunda aynı şeyleri söylemiş...keyfini çıkar duanı eksik etme..bizim oğlanlar nazlı demekki yüzlerini göstermiyorr:dance:

selam hanımlar
bugun ayrıntılıya girdim ve bebeğin eşinin doğum kanalıda olduğunu öğendim yani normal doğum bu durumda imkansız dedi doktor. eşin bir ihtimal yukarı cıkma durumu olabilir ama düşük ihtimal dedi. bu konuda bilgisi olan varmı?

Plasentanın aşağıda olması durumunda doğum yolu kapandığı için normal doğum yapılmıyo o durumlarda. Maalesef zorunlu sezeryan olunuyo. ilk zamanlar benimde aşağıdaydı ama yukarı çıktı.İnşallah seninki de yukarı çıkar canım. :Saruboceq: :Saruboceq: Plasenta previa deniliyodu ona sanırım.

yarın doktora gidiyorum.her seferinde bir soru ile giderdim bu sefer hiç sorum yok braz kendimi garip hissedecem herhalde.ne sorsam diye düşünüorum.sizlerin merak ettği bişeler var mı?

cevabın için tsekkürle umarım benımde yukarı cıkar 15 gu sonra tekrar gidicem. sağlıklı olsunda sezeryan olsun erken olmasın ama

bence hiç sıkıntı yapma zaten doktor güzelce açıklamış hadi gözün aydın . benimde bugün inş güzel haberlerle gelirim

Herke gunaydın... umarım bugun cok guzel bır gun olur....

günaydın canımm

kızlarrrrrrrr hepinize günaydınnnn bugün izinliyim ayrıntılı var 16:30 da ama ben tüm gün izin aldım. sabahtan arkadaşıma gidicem. değişiklik olsun yoksa o sate kadar gün geçmez:) bool bol dua edin bende gelince güzel haberler yazayım. heyecanlıyımm çok oğluşumu görücem diye. dün sersuma galiba yanlış hatırlamıyorsam adını ayrıNTIlısı vardı benmle aynı doktorda çok merak ettim onuda . inş. rabbim hepimize mutlu hayırlı haberler almayı nasip eder. hepinizi öptüm HAYIRLI CUMALARolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…