2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ınsallah hayırlı haberlerle donersın....

günaydın canım umarım hayırlı sonuclarla donersın öptüm canım sanada hayırlı cumalar

Herkese günaydın,

Haftanın son iş günü benim için yarın doktora gidicem ya izin aldım. Ama ayaklarım çok kötü kızlar akşam eve gittiğimde bileklerim resmen 3 katıydı sabaha kadar inmiş çok az kalmış şişliği ama birazdan yine şişer çok ağrıyorlar offf. Ama prensesim iyi sabah yine evde müzik dinledik bayağı oynadı. Yaırn için çok heyecanlıyım hem kızımı göreceğim 4 haftadan sonra hem şeker yüklemem var hem de sanırım(doktor artık yaptır der herhalde) tetanos aşımı olacağım.

Herkese mutlu sağlıklı günler diliyorum. Ben bugün buralardayım yine arada işlerimi toparlarım ama genel olarak yoğun değilim...

Kuzuşlar, hepinize hayırlı,huzurlu bir gün diliyorum. Size ve bebiklerinize de günaydınlar.zemuszemus

Kızlar bişi sorucam, kaç gündür hastayım, boğaz ağrısı öksürüğe dönüştü. Hele dün akşam feci öksürüyordum ve korkuyorum kızlar, öksürük bebeğe zarar verir mi?
:1shok:

(Doktorun verdiği antibiyotiği kullanıyorum bu arada)

herkese günaydın kıslarr
nasılsınız
ben azcık stresliyim hem işten dolayı stresteyim hemde bugün 3 lü test sonucumu alıcam 13:30 da inşallah bi sorun çıkmaz haftaya perşembe de ayrıntılı ultrason
Allah ım hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla sıhhatle meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

günaydın herkese

Gunaydın canım... tatlım Tokatta keneler cıkmıs... dıkkat et kendıne..

gunaydın balımmm yarın buyuk gun ozman bebişi gorcen haaa... ınsallah guzel haberlerle donersın.. şişlıkler ıcınde tatlım yapabılırsın ayaklarını yukarı uzatabılırsen uzat tatlım iş yerındede gecer sııslıkler.. benımde cok sısıerdı yolculuktan sonra falan yukarı kaldırınca gecıyodu...

gecmıs olsun canım.. bebege bısey olmaz ıns da sen yınede oksuruken cok sarsmamaya calıs bıtanem.. yoksa karnın acır...

gunaydın datlısım... ınsalah hayırlı haberler alırsın...

Angelcim 2li test yaptırmışmıydın?Zaten yaptırdıysan 3lüüden hiç korkma derim. ışe gelince valla ben de aşırı stresliyim

kızlarrr acıl yardım... sımdı canınız cekmesın kofte yapcam... ama bayat ekmegım yok ıcıne normal dunku ekmekten koysam olur mu???

inşallah canımmŞeniz

Angelcim 2li test yaptırmışmıydın?Zaten yaptırdıysan 3lüüden hiç korkma derim. İşe gelince valla ben de aşırı stresliyim

evet canım yaptırdım ilk başta gerek görülmedi sonra yapalım deyince başka doktor aklım takıldı biraz inşallah bi sorun çıkmaz

iştede çok zor günler geçiriyorum yanımdaki işten ayrılıp yeni müdür gelince çok kötü oldu izin bile sorun olmaya başladı o yüzden dün nerdeyse istifa edip gidecektim ama bebeğimi düşündüm Allah a dua ediyorum şimdi 2 ay bana sabır versin diye

kızlaarr günaydıııın Şeymacııım ben hiç koymadım ama bayat olmayan ekmeği ıslatıpta koyuyodu bizim bi komşumuz....oluyodu yani....ama ıslatıpta...

aaaa Burcu nerelerdesin bitanem sen yaaa nasılsın bebiş nasıl?

Hoşgördük, kocam dün Pc'nin kart okuyucu sorununu çözdü, resimleri upload ediyorum. Fazla takılamayacağım atayım cicişlerini siteye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…