kızlarrrrrrrr hepinize günaydınnnnbugün izinliyim ayrıntılı var 16:30 da ama ben tüm gün izin aldım. sabahtan arkadaşıma gidicem. değişiklik olsun yoksa o sate kadar gün geçmez:) bool bol dua edin bende gelince güzel haberler yazayım. heyecanlıyımm çok oğluşumu görücem diye. dün sersuma galiba yanlış hatırlamıyorsam adını ayrıNTIlısı vardı benmle aynı doktorda çok merak ettim onuda . inş. rabbim hepimize mutlu hayırlı haberler almayı nasip eder. hepinizi öptüm HAYIRLI CUMALARolumunekankayizsmile
kızlarrrrrrrr hepinize günaydınnnnbugün izinliyim ayrıntılı var 16:30 da ama ben tüm gün izin aldım. sabahtan arkadaşıma gidicem. değişiklik olsun yoksa o sate kadar gün geçmez:) bool bol dua edin bende gelince güzel haberler yazayım. heyecanlıyımm çok oğluşumu görücem diye. dün sersuma galiba yanlış hatırlamıyorsam adını ayrıNTIlısı vardı benmle aynı doktorda çok merak ettim onuda . inş. rabbim hepimize mutlu hayırlı haberler almayı nasip eder. hepinizi öptüm HAYIRLI CUMALARolumunekankayizsmile
günaydın herkese
Herkese günaydın,
Haftanın son iş günü benim için yarın doktora gidicem ya izin aldım. Ama ayaklarım çok kötü kızlar akşam eve gittiğimde bileklerim resmen 3 katıydı sabaha kadar inmiş çok az kalmış şişliği ama birazdan yine şişer çok ağrıyorlar offf. Ama prensesim iyi sabah yine evde müzik dinledik bayağı oynadı. Yaırn için çok heyecanlıyım hem kızımı göreceğim 4 haftadan sonra hem şeker yüklemem var hem de sanırım(doktor artık yaptır der herhalde) tetanos aşımı olacağım.
Herkese mutlu sağlıklı günler diliyorum. Ben bugün buralardayım yine arada işlerimi toparlarım ama genel olarak yoğun değilim...
Kuzuşlar, hepinize hayırlı,huzurlu bir gün diliyorum. Size ve bebiklerinize de günaydınlar.zemuszemus
Kızlar bişi sorucam, kaç gündür hastayım, boğaz ağrısı öksürüğe dönüştü. Hele dün akşam feci öksürüyordum ve korkuyorum kızlar, öksürük bebeğe zarar verir mi? :1shok:
(Doktorun verdiği antibiyotiği kullanıyorum bu arada)
herkese günaydın kıslarr
nasılsınız
ben azcık stresliyim hem işten dolayı stresteyim hemde bugün 3 lü test sonucumu alıcam 13:30 da inşallah bi sorun çıkmaz haftaya perşembe de ayrıntılı ultrason
Allah ım hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla sıhhatle meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Gunaydın canım... tatlım Tokatta keneler cıkmıs... dıkkat et kendıne..
gunaydın balımmm yarın buyuk gun ozman bebişi gorcen haaa... ınsallah guzel haberlerle donersın.. şişlıkler ıcınde tatlım yapabılırsın ayaklarını yukarı uzatabılırsen uzat tatlım iş yerındede gecer sııslıkler.. benımde cok sısıerdı yolculuktan sonra falan yukarı kaldırınca gecıyodu...
gecmıs olsun canım.. bebege bısey olmaz ıns da sen yınede oksuruken cok sarsmamaya calıs bıtanem.. yoksa karnın acır...
gunaydın datlısım... ınsalah hayırlı haberler alırsın...
Angelcim 2li test yaptırmışmıydın?Zaten yaptırdıysan 3lüüden hiç korkma derim. İşe gelince valla ben de aşırı stresliyim
inşallah canımmŞeniz
evet canım yaptırdım ilk başta gerek görülmedi sonra yapalım deyince başka doktor aklım takıldı biraz inşallah bi sorun çıkmaz
iştede çok zor günler geçiriyorum yanımdaki işten ayrılıp yeni müdür gelince çok kötü oldu izin bile sorun olmaya başladıo yüzden dün nerdeyse istifa edip gidecektim ama bebeğimi düşündüm Allah a dua ediyorum şimdi 2 ay bana sabır versin diye
aaaa Burcu nerelerdesin bitanem sen yaaa nasılsın bebiş nasıl?
canım iyi deyim iyi oluyum ama karışığım biraz
iş güç yoğunluk bugün doktora gidicem bakalım hayırlısı sen nasılsın canım
Günaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?