Günaydın kızlar...
merak etme cnm inş güzel sonuçlar alıcaksın...
ben de iyiyim çok şükür bugün gesmeye gitçez yinekaydirigubbakcemile2
kızlarrrrrrrr hepinize günaydınnnnbugün izinliyim ayrıntılı var 16:30 da ama ben tüm gün izin aldım. sabahtan arkadaşıma gidicem. değişiklik olsun yoksa o sate kadar gün geçmez:) bool bol dua edin bende gelince güzel haberler yazayım. heyecanlıyımm çok oğluşumu görücem diye. dün sersuma galiba yanlış hatırlamıyorsam adını ayrıNTIlısı vardı benmle aynı doktorda çok merak ettim onuda . inş. rabbim hepimize mutlu hayırlı haberler almayı nasip eder. hepinizi öptüm HAYIRLI CUMALARolumunekankayizsmile
Çiğdemcim özelden bişey yazabilir miyim sana???(bişey danışıcam)
Günaydın bütün güzel anneler
evt dün benim ayrıntılım vardı, canımı sıktı biraz doktor, bacak boyu biraz kısa çıktı ilk ölçümünde sonra tekrar ölçtüğünde normal değere yaklaşır gibi oldu ama içime kurdu düşürdü, öff ben şu doktorlardan bir kere bile huzurla ayrılamadım, bir belirti daha yakalasaydı amniyosentez yapacaktı ama daha sonra gerek görmedi, karar sizin dedi, ben napıcam hiç bilmiyorum, bugün kendi doktoruma gidicem akşam, bakalım o ne diycek, birkerede o ölçer heralde, ama kafan bulandı benim tabi, geri kalan herşeyi normal bebeğimin, kızım olacağıda kesinleşti.
Günaydın bütün güzel anneler
evt dün benim ayrıntılım vardı, canımı sıktı biraz doktor, bacak boyu biraz kısa çıktı ilk ölçümünde sonra tekrar ölçtüğünde normal değere yaklaşır gibi oldu ama içime kurdu düşürdü, öff ben şu doktorlardan bir kere bile huzurla ayrılamadım, bir belirti daha yakalasaydı amniyosentez yapacaktı ama daha sonra gerek görmedi, karar sizin dedi, ben napıcam hiç bilmiyorum, bugün kendi doktoruma gidicem akşam, bakalım o ne diycek, birkerede o ölçer heralde, ama kafan bulandı benim tabi, geri kalan herşeyi normal bebeğimin, kızım olacağıda kesinleşti.
kızlar bu arada bişi dicem
biz kızımızın adını ADA koymaya karar verdik nasıl sizce:)
kocacım çok istiyor daha doğrusu önce ben istiyodum sonra vazgeçtim ama o ısrar ediyor kayınvalidemelerde pek beğeniyor ADA yı :)
bide ön isim koyucam da onu anlamlı isim istiyorum hemde mübarek:)) hani elif zeynep yada başka bişi karar veremedim:))
Günaydın canım, benden ayrıntılı ultrasonu 23. haftada istediler neden 20. haftalarda yaptırıyor ki sizin doktorunuz?? :uhm: Neyse büyür o sen canını sıkma. Farkı kapatır yakında...
canım gözün aydın buradaki çoğu kişinin detaylısında ufak tefek şeyler çıktı(benle özlemin bebişlerinin kalbinde kreçlenme var vs.) ama Allah'a şükür hiç biri korkulacak şeyler değil senin de gözün aydın bence hiç kafana takma
çokk güzeel bence ada çok sade ve çok güzel ben hep defne diyordum kızım olursa adını defne koyucam ecrin var senin istediğin gibi anlamı cennetle ilgili bişeydi canım ama ne olduğunu hatırlamıyorum şimdi...kızlar bu arada bişi dicem
biz kızımızın adını ADA koymaya karar verdik nasıl sizce:)
kocacım çok istiyor daha doğrusu önce ben istiyodum sonra vazgeçtim ama o ısrar ediyor kayınvalidemelerde pek beğeniyor ADA yı :)
bide ön isim koyucam da onu anlamlı isim istiyorum hemde mübarek:)) hani elif zeynep yada başka bişi karar veremedim:))
canım biz zaten yani özellikle bu ölçümlere ve gr olayına eşim hiç ama hiç inanmıyor kesinlikle sağlıklı bir şekilde yapılamaz ölçümler diyor aslında doğru bi anlamda 2.ölçtüğünde normal değere yakın çıktı demişsin baksana demkki değişebiliyor o ölçü sürekli bildiğin iyi bir doktora daha git ama gerçekten işini tam anlamıyla yappan iyi bir doktora bakalım bir de o ölçsün..Günaydın bütün güzel anneler
Elbette...
hayırlı olsun angel cim en azından bır karar almakta guzell..herkes begenıor ıstıyorsa ortak bı ısım guzell bence..bız daha kararsısız..bulamadıkklmaz:
çokk güzeel bence ada çok sade ve çok güzel ben hep defne diyordum kızım olursa adını defne koyucam ecrin var senin istediğin gibi anlamı cennetle ilgili bişeydi canım ama ne olduğunu hatırlamıyorum şimdi...
dimi ada çok güzel:))
ecrin Allah ın hediyesi anlamındaymış ama :) orçunun halasının oğlu koydu kızına:)
istemiyorum ondan:))
Günaydın Canlaar....
Herkes iyidir mutludur sağlıklıdır umarım.... biz sağlıklı olmakla beraber en kötü şekilde sıkıntılı kötü stressli dolu bir çalışma günü içerisindeyiz....
Nefret ediyorum çalışmaktan... hiç bu kadar nefret etmemiştimm....
Sersumacım korkma Didem haklı ufak tefek bazı şeyler çıkabiliyor bebek kapatıyor onları daha sonra... biz de ve bir arkadaş da daha kireçlenme çıkmıştı... ben aklıma kötü bişey getirmiyorum...
sende getirme lütfenn
Cnmö benim ikili testte sorun vardı, daha sonra 4 lü test iyi çıktı ama yinede erken yaptılar benimkini çünki herhangi bir anormallikte müdahele zamanı olabilmesi için, acı ama maalesef öle
Günaydın Canlaar....
Herkes iyidir mutludur sağlıklıdır umarım.... biz sağlıklı olmakla beraber en kötü şekilde sıkıntılı kötü stressli dolu bir çalışma günü içerisindeyiz....
Nefret ediyorum çalışmaktan... hiç bu kadar nefret etmemiştimm....
Sersumacım korkma Didem haklı ufak tefek bazı şeyler çıkabiliyor bebek kapatıyor onları daha sonra... biz de ve bir arkadaş da daha kireçlenme çıkmıştı... ben aklıma kötü bişey getirmiyorum...
sende getirme lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?