2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar akşam listeyle baya bi ilgilendim ama dün yazdıklarınızı okudum listeyi ekledikten sonra çıkmıştım.Didemcim o dediklerin yazıyor bitanem listede kulak pamuğu yok birtek o da zararlıymış neyse didobanın yazdıklarını da göze alıp değişiklik ve eklemeler yaptım:Ama kızlar öyle çok sorulacak şey var ki adet ve marka şeklinde..bugün öğleye kadar gelirse soracağım buraya yazınca size de faydası olacaktır eminim....

kızlar bu arada bişi dicem
biz kızımızın adını ADA koymaya karar verdik nasıl sizce:)
kocacım çok istiyor daha doğrusu önce ben istiyodum sonra vazgeçtim ama o ısrar ediyor kayınvalidemelerde pek beğeniyor ADA yı :)
bide ön isim koyucam da onu anlamlı isim istiyorum hemde mübarek:)) hani elif zeynep yada başka bişi karar veremedim:))

Günaydın bütün güzel anneler
evt dün benim ayrıntılım vardı, canımı sıktı biraz doktor, bacak boyu biraz kısa çıktı ilk ölçümünde sonra tekrar ölçtüğünde normal değere yaklaşır gibi oldu ama içime kurdu düşürdü, öff ben şu doktorlardan bir kere bile huzurla ayrılamadım, bir belirti daha yakalasaydı amniyosentez yapacaktı ama daha sonra gerek görmedi, karar sizin dedi, ben napıcam hiç bilmiyorum, bugün kendi doktoruma gidicem akşam, bakalım o ne diycek, birkerede o ölçer heralde, ama kafan bulandı benim tabi, geri kalan herşeyi normal bebeğimin, kızım olacağıda kesinleşti.

canım gözün aydın buradaki çoğu kişinin detaylısında ufak tefek şeyler çıktı(benle özlemin bebişlerinin kalbinde kreçlenme var vs.) ama Allah'a şükür hiç biri korkulacak şeyler değil senin de gözün aydın bence hiç kafana takma

Günaydın canım, benden ayrıntılı ultrasonu 23. haftada istediler neden 20. haftalarda yaptırıyor ki sizin doktorunuz?? :uhm: Neyse büyür o sen canını sıkma. Farkı kapatır yakında...

hayırlı olsun angel cim en azından bır karar almakta guzell..herkes begenıor ıstıyorsa ortak bı ısım guzell bence..bız daha kararsısız..bulamadıkklmaz:

Günaydın canım, benden ayrıntılı ultrasonu 23. haftada istediler neden 20. haftalarda yaptırıyor ki sizin doktorunuz?? :uhm: Neyse büyür o sen canını sıkma. Farkı kapatır yakında...

Cnmö benim ikili testte sorun vardı, daha sonra 4 lü test iyi çıktı ama yinede erken yaptılar benimkini çünki herhangi bir anormallikte müdahele zamanı olabilmesi için, acı ama maalesef öle

Cnm benim
hepimizin bebeklerini korusun Allahım, o kadar güzellerki, ultrasonun sonuna doğru benimki ayaklarıyla kafasına vuruyodu, belki de benim bacaklarımda bişi yok bakın diyodun, bilmiyorumki, ama aleni bacağını gösterdi

çokk güzeel bence ada çok sade ve çok güzel ben hep defne diyordum kızım olursa adını defne koyucam ecrin var senin istediğin gibi anlamı cennetle ilgili bişeydi canım ama ne olduğunu hatırlamıyorum şimdi...
canım biz zaten yani özellikle bu ölçümlere ve gr olayına eşim hiç ama hiç inanmıyor kesinlikle sağlıklı bir şekilde yapılamaz ölçümler diyor aslında doğru bi anlamda 2.ölçtüğünde normal değere yakın çıktı demişsin baksana demkki değişebiliyor o ölçü sürekli bildiğin iyi bir doktora daha git ama gerçekten işini tam anlamıyla yappan iyi bir doktora bakalım bir de o ölçsün..

canım yazdımmm...

Günaydın Canlaar....

Herkes iyidir mutludur sağlıklıdır umarım.... biz sağlıklı olmakla beraber en kötü şekilde sıkıntılı kötü stressli dolu bir çalışma günü içerisindeyiz....

Nefret ediyorum çalışmaktan... hiç bu kadar nefret etmemiştimm....

Sersumacım korkma Didem haklı ufak tefek bazı şeyler çıkabiliyor bebek kapatıyor onları daha sonra... biz de ve bir arkadaş da daha kireçlenme çıkmıştı... ben aklıma kötü bişey getirmiyorum...
sende getirme lütfenn

hayırlı olsun angel cim en azından bır karar almakta guzell..herkes begenıor ıstıyorsa ortak bı ısım guzell bence..bız daha kararsısız..bulamadıkklmaz:

evet canım artık ada kesinleşti gibi
güzel bişey karar almak:)) darısı başımıza:))

günaydın canımmm nasılsın

ınşallah kızlar
Defne dün perinatolog baktı , bugün kendi doktoruma gidicem, ona güvenim var, ayrıca bende de sülün gibi bacaklar yok, annesine çekti heralde kızım

Cnmö benim ikili testte sorun vardı, daha sonra 4 lü test iyi çıktı ama yinede erken yaptılar benimkini çünki herhangi bir anormallikte müdahele zamanı olabilmesi için, acı ama maalesef öle

Hmmm... Sen yine de üzülme canım, farkı kapatacak o. Gerçekten birşey olsa, çoktaan müdahale etmek isterlerdi zaten. Herşey çok güzel olacak tatlım üzülme sen...

Günaydın lokumum, hoşgeldin...

annem küstü izmire gidicez dedim diye madem gidebiliyomuşum ankaraya neden gitmiyomuşum anneme anlat şimdi bunu izmir 3 saat otoban ankara 10 saat ooff allahım ya. küstü resmen ya sadece doğumdan bi kaç gün önce gelicekmiş bi dahada bize gelmiyicekmiş çünkü biz hiç gitmiyormuşuz. çalışıyoruz diyorum izin alırsınız diyor alamıyoruz diyorum ama anlatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…