inanmıyorum çoğunuzun 6 haftası falan kaldı dimi 36. haftaya şaka gibi ya nasıl çabuk geçti sizlere bakınca daha benim çok var gibi oo ağustos sonu benim izin almama bile çooook
kızlar hediye olayında cumartesi alıp göndersek geç kalmış olmayız dimi???hediye gönderecekler siz ne yaptınız?
kıslarbizde dün kocişimle çıktık talan ettik çarşıyı oğluşumun mavi sepetini , kapı süsüsnü , şifonyerini çocuk odasında tek kişilik bazamız var (çeyizde alınmıştı yeni) , bazaya başlı aldık şifonyerinrengi ile uyumllu , kraft park yatağımız , kraft travel sistem arabamız bu hafta sonu gelecek kurulacak , cumnartesi günü kadın günüm , halıları kaldıracak bu ay gelişinde , evi şöyle bir toparlayacağız çocuk odasını yani , bu hafta çok işimiz var , yıkanacakların hepsini belli bir yerde toparladım , annemle önümüzdeki hafta da yıkanacakları yıkayacağız ütüleyerek yerine yerleştireceğiz , sonra annem istenbul geizisine gidecek , haziran ayında gidiş dönüş yapacaklar inşllah , ama yinede kokruyor annem , için raha olsun anne doğum kısmetse 20 ağuştosda , (inşllah olmaz ama ) 20 temmuz olur belki ama 20 haziran olmaz dedim allahaımın izniyle, rahat değil , endişeleniyor benim için zaten bendada çalışıyorum dedim , 15 temmuza kadar devam dedim, ne bilim kızlar hazırlıklar son safhada heyecan dorukta.
aklıma gelmişken kızlar göbek bağı bandı aldnımz mı ebiş için , kullnışlımı gerek yokmu ?almalımıyım bilmiyorum.
ana kansızlıktan mı bende de var demek ondan uyuyorum sürekli gözüm açık kalmıyorda:) ilacıda hala ihmal ediyorum ya yuh bana nasıl kızıyorum kendime
kızlar DORUK yine hıçkırıyooooor :teytey:
gule gule kullanın canım bende az önce arabalara bakıyordum senınkı nasıl ve ne kadara aldın öğrenebilirmiyimkıslarbizde dün kocişimle çıktık talan ettik çarşıyı oğluşumun mavi sepetini , kapı süsüsnü , şifonyerini çocuk odasında tek kişilik bazamız var (çeyizde alınmıştı yeni) , bazaya başlı aldık şifonyerinrengi ile uyumllu , kraft park yatağımız , kraft travel sistem arabamız bu hafta sonu gelecek kurulacak , cumnartesi günü kadın günüm , halıları kaldıracak bu ay gelişinde , evi şöyle bir toparlayacağız çocuk odasını yani , bu hafta çok işimiz var , yıkanacakların hepsini belli bir yerde toparladım , annemle önümüzdeki hafta da yıkanacakları yıkayacağız ütüleyerek yerine yerleştireceğiz , sonra annem istenbul geizisine gidecek , haziran ayında gidiş dönüş yapacaklar inşllah , ama yinede kokruyor annem , için raha olsun anne doğum kısmetse 20 ağuştosda , (inşllah olmaz ama ) 20 temmuz olur belki ama 20 haziran olmaz dedim allahaımın izniyle, rahat değil , endişeleniyor benim için zaten bendada çalışıyorum dedim , 15 temmuza kadar devam dedim, ne bilim kızlar hazırlıklar son safhada heyecan dorukta.
aklıma gelmişken kızlar göbek bağı bandı aldnımz mı ebiş için , kullnışlımı gerek yokmu ?almalımıyım bilmiyorum.
canım dıkkat et bende de var kansızlık cok tehlıkelı bebek için aslında aklıma getırmemeye calısıyorum bana demır yukledıler sana ne önerdı doktorunnn
oyuzdenmı bende bukadar cok uyuyorum delikafadulden
gule gule kullanın canım bende az önce arabalara bakıyordum senınkı nasıl ve ne kadara aldın öğrenebilirmiyim
kızlar DORUK yine hıçkırıyooooor :teytey:
Kolay gelsin canım...Göbek bandını her doktor önermiyormuş ben doktor önerirse alacağım sorucam:))
bende göbek bandı almıyacağım çoğu doktot kullanılması taraftarı değil kanguruyu benimde eşim çok istiyor ben taşıyacağım falan heves ediyor çok o yüzden alıcaz bizde bende kıyafet olayına fazla takılmıyorum bizimde çok alıcak insanımız var ayyy valla gerçekten son zamanlar çokkkk zor geçiyor yaklaştıkça insanı heyecan stres kaplıyor
bana damar yoluyla 1 hafta arayla toplam 5 ünite demır verdı doktorumuz cok canım yandı cok simdi carsamba kontrol var bakalım insallah bidaha tekrarlanmaz
çiĞDEMcim hoşgeldin canım.
Ya kıyafet 1 yaşına akdar yetecek derecede var herkes almış annemler anneannemler babaannemle düşün şimdiden 6 battaniyesi oldu yani hiç gerek yok yetti de arttı bile her yerimiz kıyafet.
Sterilizatörü canım seninkinin aynısı chicco mikrodalga için olan 45e aldım peşin(eşin keşke bize de alsaydı)Termometre sadece vücut için aldım chicco o da ama 5sn de ölçüyor makattan satıcı onu önerdi canım saniye önemli dedi.Kanguruyu eşim çok heves ediyordu onu da piere cardin aldık 50tlye. Chiccolar 200civarı gerek yok dedim. Gögüs pompası da madela değil milkway aldım satıcı onu önerdi yeni çıktı bu dedi madeladan daha iyi diğerinin sadece adı var eşim bile bunu kullanıyor dedi beğenmezsen getir fiyat farkıyla değiştiricem madelayla dedi ben de tamam dedim. 25 tane süt poşeti hediyeli 100tlye aldım 1 de biberonu var
canım hıçkırdığını nereden anlıyorsun
bende anlamıyordum ama 2 gun önce sabah hep pıt pıt dıye sayıyorum 1 2 3 4 5 te bıdaha pıt bu sanırım hıckırık değilmi canım yanılıyormuyum yoksa
DÜn akşam uzanırken aklımdan neler geçti neler...
"bir bebek gelecek tüm düzen değişecek bu halının üstünde debelenecek örtüleri çekecek :) aklına esince aklına eseni yapamayacaksızn artık.Çalışan bi anne olunca tam bi disiplin getirmeliyim hayatıma ki kızıma eşime kendime vakit ayırabileyim.Biliyorum ki benden çok şey gidecek ama anne olmak başlıbaşına fedakarlığın ta kendisi."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?