2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çiĞDEMcim hoşgeldin canım.
Ya kıyafet 1 yaşına akdar yetecek derecede var herkes almış annemler anneannemler babaannemle düşün şimdiden 6 battaniyesi oldu yani hiç gerek yok yetti de arttı bile her yerimiz kıyafet.
Sterilizatörü canım seninkinin aynısı chicco mikrodalga için olan 45e aldım peşin(eşin keşke bize de alsaydı)Termometre sadece vücut için aldım chicco o da ama 5sn de ölçüyor makattan satıcı onu önerdi canım saniye önemli dedi.Kanguruyu eşim çok heves ediyordu onu da piere cardin aldık 50tlye. Chiccolar 200civarı gerek yok dedim. Gögüs pompası da madela değil milkway aldım satıcı onu önerdi yeni çıktı bu dedi madeladan daha iyi diğerinin sadece adı var eşim bile bunu kullanıyor dedi beğenmezsen getir fiyat farkıyla değiştiricem madelayla dedi ben de tamam dedim. 25 tane süt poşeti hediyeli 100tlye aldım 1 de biberonu var

inanmıyorum çoğunuzun 6 haftası falan kaldı dimi 36. haftaya şaka gibi ya nasıl çabuk geçti sizlere bakınca daha benim çok var gibi oo ağustos sonu benim izin almama bile çooook

Sorma canım şaka gibi geliyor ama gelsin artık ağustos ben kuzumu artık kucağımda istiyorum

kızlar hediye olayında cumartesi alıp göndersek geç kalmış olmayız dimi???hediye gönderecekler siz ne yaptınız?

Ben p.tesi aldım canım c.tesi yollıycam bence geç olmaz

Kolay gelsin canım...Göbek bandını her doktor önermiyormuş ben doktor önerirse alacağım sorucam:))

ana kansızlıktan mı bende de var demek ondan uyuyorum sürekli gözüm açık kalmıyorda:) ilacıda hala ihmal ediyorum ya yuh bana nasıl kızıyorum kendime

canım dıkkat et bende de var kansızlık cok tehlıkelı bebek için aslında aklıma getırmemeye calısıyorum bana demır yukledıler sana ne önerdı doktorunnn

oyuzdenmı bende bukadar cok uyuyorum delikafadulden

gule gule kullanın canım bende az önce arabalara bakıyordum senınkı nasıl ve ne kadara aldın öğrenebilirmiyim

uyku hali,halsizlik iki adım yürüsem nefes nefese kalma ani çarpıntı ve merdiven vs çıksam kopacak gibi ağrıyan bacaklar bendeki belirtilerdi.

maltofer oral solüsyon günde 3 tane verdi dr. yeni başladım içmeye bakalım birdahaki randevuda belki ister yine kan tahlili

gule gule kullanın canım bende az önce arabalara bakıyordum senınkı nasıl ve ne kadara aldın öğrenebilirmiyim

sağol canım benim 560 a aldım travel sistem arabası + taşıma kaoltığu , kraftı tavsiye ede3rim gerçekten özellikleri çok

Eklentiler

• $KRAFT-VIVA-TRAVEL-SISTEM-BEBEK-ARABASI-2996013-KAHVERENGI_366_large.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 25
Kolay gelsin canım...Göbek bandını her doktor önermiyormuş ben doktor önerirse alacağım sorucam:))

bende göbek bandı almıyacağım çoğu doktot kullanılması taraftarı değil kanguruyu benimde eşim çok istiyor ben taşıyacağım falan heves ediyor çok o yüzden alıcaz bizde bende kıyafet olayına fazla takılmıyorum bizimde çok alıcak insanımız var ayyy valla gerçekten son zamanlar çokkkk zor geçiyor yaklaştıkça insanı heyecan stres kaplıyor

canım aynı bebek arabasına az önce baktım hosuma gııttı erken dıyordum esıme ama ana kucagı var bıde oto koltuğu olarakta kullanılıyor olması hosuma gıttı

DÜn akşam uzanırken aklımdan neler geçti neler...

"bir bebek gelecek tüm düzen değişecek bu halının üstünde debelenecek örtüleri çekecek :) aklına esince aklına eseni yapamayacaksızn artık.Çalışan bi anne olunca tam bi disiplin getirmeliyim hayatıma ki kızıma eşime kendime vakit ayırabileyim.Biliyorum ki benden çok şey gidecek ama anne olmak başlıbaşına fedakarlığın ta kendisi."

canım evet ozaman aklıma gelmişti benim 30 tl ye aldı eşim.hatta ozaman tanışmış falan olsaydık daha iyi olurdu:))sana bi sorardım yani ister misiniz diye ve kesin birtane daha aldırırdım eşime:))))
çok iyi cnm milkway bu markayı da eşime bi söyliyeyim araştırsın.ama ben hala kararsızım pompa alıp almamakta...
sterilizatörün içinden de biberon çıkmıştı bzim.Bir de eşim 2-3 ayda 1 kere olan chicco nun indirimli deposuna gitti geçenlerde chicco nun 1 liraya satılmış emzikleri bol bol emzik biberon almış...biberon başlığı falan...

canım hıçkırdığını nereden anlıyorsun

bende anlamıyordum ama 2 gun önce sabah hep pıt pıt dıye sayıyorum 1 2 3 4 5 te bıdaha pıt bu sanırım hıckırık değilmi canım yanılıyormuyum yoksa

evet cnm böyle pıt pıt pıt fazlasıyla ritmik bir şekilde rutin hareketleri dışında hep böyle biryerden vuruyor bu 3.hissedişim oldu çok belirgin bişey değil diğer hareketleri daha sert bunun özelliği hep aynı yerden ve ritmik olması...

Valla bizim de emzik biberon ve başlıkları var çokça. Valla işallah hep bu kladar kısmeti açık olur yavrumun herşeyi yolunda gidip bolbol oluyor...
Bu arada artık afacan acıktı vuup duruyor ben yemek yiyip geliyim

Sorma canım insan yaklaştıkça daha iyi anlıyor her şeyi ben de bazen düşünüp karamsarlığa kapılıyorum sonra masal bir tekme atıyor diyorum herşeye değerrrrr:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…