DÜn akşam uzanırken aklımdan neler geçti neler...
"bir bebek gelecek tüm düzen değişecek bu halının üstünde debelenecek örtüleri çekecek :) aklına esince aklına eseni yapamayacaksızn artık.Çalışan bi anne olunca tam bi disiplin getirmeliyim hayatıma ki kızıma eşime kendime vakit ayırabileyim.Biliyorum ki benden çok şey gidecek ama anne olmak başlıbaşına fedakarlığın ta kendisi."
canım aynı bebek arabasına az önce baktım hosuma gııttı erken dıyordum esıme ama ana kucagı var bıde oto koltuğu olarakta kullanılıyor olması hosuma gıttı
evet canım banada erken dediler ama , kraftın arabası öyle konforlulki , rahatlık açısından mükemmel , biraz büyüdükten sonra bebk arabasına koyup mutfakta yada başka bir yerdek işimi yapabilirim , yani evde kullanmaıyda düşünüyorum ben.
kızlar herkese merhaba
çok acil bi sorum olcak sizlere. benim son 3 gündür ağrılarım var özellikle bugün arttı karnımın alt kısmı ve belim ağrıyo adet sancısı gibi. doktorumu aradım kasılmalar bu haftalarda olabilir ama normal birşey değil önlem almak lazım dedi ADOLAT CRONO diye 30ml'lık tablet verdi sabah akşam iç dedi.
çok endişeliyim var mı içinizde bu ilacı kullanan???
kızlar herkese merhaba
çok acil bi sorum olcak sizlere. benim son 3 gündür ağrılarım var özellikle bugün arttı karnımın alt kısmı ve belim ağrıyo adet sancısı gibi. doktorumu aradım kasılmalar bu haftalarda olabilir ama normal birşey değil önlem almak lazım dedi ADOLAT CRONO diye 30ml'lık tablet verdi sabah akşam iç dedi.
çok endişeliyim var mı içinizde bu ilacı kullanan???
Yedik geldik kızlar valla mAsal içeride tur atıyor:) Fanta da içtim 1 bardak dayanamadım çok hoşuna gitti cadının...
Benim kasılmam yok olsa da ben anlamıyorum...
dideeeem küvet aldınız mı?
Benim kasılmam yok olsa da ben anlamıyorum...
bende anlamıyorum bı gecen boyle asağıda tuhaf bı acı oldu ama anlık bıdaha tekrarlamadı valla anlamadan doğurucaz kaydirigubbakcemile3
offfff çok yoruldum yıka ütüle ama bitti çok şükür çeyiz serer gibi serdim misafir odasına:)))
şimdi sadece çantayı hazırlamak kaldı herşey hazır içine konacak sadece...ya kızlar yatak bezi
alıyor musunuz doğ.çantasına bir de bebek için şampuan ve vucut losyonu koyacakmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?