2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy evet canım bende işten çıkınca hemen eve gitmezdim bazen arkadaşıma giderdim AVM giderdim bir plan yapılınca herşeye evet gelirim derdim ama şimdi herşeye paydos iş bittiği gibi evde soluğu almak için sabırsızlanacağız hayatımız tamamen değişicek canım akşam uykular yok aman hasta olmasın biraz kilo kaybetse canımız acıyacak annelik gerçekten fedakarlık demekkk

canım aynı bebek arabasına az önce baktım hosuma gııttı erken dıyordum esıme ama ana kucagı var bıde oto koltuğu olarakta kullanılıyor olması hosuma gıttı

evet canım banada erken dediler ama , kraftın arabası öyle konforlulki , rahatlık açısından mükemmel , biraz büyüdükten sonra bebk arabasına koyup mutfakta yada başka bir yerdek işimi yapabilirim , yani evde kullanmaıyda düşünüyorum ben.

benimde görümcem alma dedi onun oğlanınki var yep yeni duruyormuş sen zaten ne kadarr kullancan araban var her yere onunla gidersin kayınvalidem kullanması için baston araba alırsın ilerde dedi çünkü hafif oluyor kullanışlı ben zaten hemen almıcaktım bakalım sonrasını düşünüp karar veririm artık

Yedik geldik kızlar valla mAsal içeride tur atıyor:) Fanta da içtim 1 bardak dayanamadım çok hoşuna gitti cadının...

kızlar herkese merhaba

çok acil bi sorum olcak sizlere. benim son 3 gündür ağrılarım var özellikle bugün arttı karnımın alt kısmı ve belim ağrıyo adet sancısı gibi. doktorumu aradım kasılmalar bu haftalarda olabilir ama normal birşey değil önlem almak lazım dedi ADOLAT CRONO diye 30ml'lık tablet verdi sabah akşam iç dedi.

çok endişeliyim var mı içinizde bu ilacı kullanan???

nasıl yani muayeneye çağırmadı mı seni,tel de mi verdi ilacın ismini ???

canım ben magnesıum kullanıyorum kasılmalar için ama bende ağrı falan yok senin ağrı olduğu için ağrıyı kesmeye yönelik o ilaç duydum ben kullan canım kullanmazsan pişman olacağın sonuçlar doğurabilir doktorunuz verdiği şeyleri fazla sorgulamayın arkadaşlar gebelikler artık eskisi gibi değil canım sorunlu geçiyor onlar ilaçları verirken zaten kullanılmış ilaçları veriyorlar canım

Yedik geldik kızlar valla mAsal içeride tur atıyor:) Fanta da içtim 1 bardak dayanamadım çok hoşuna gitti cadının...

ohhh afiyet olsun canım arada benimde gazoz fanta kola kaçamaklarım oldu ne yapalım yaaa dayanamıyor insan asitli şeylerde insanı acayipp çekiyor canım

bence yınede gıt bı kontrol ettır kendını belkı farklı bıseydır nasıl kontrol etmeden cağırırkı korkutmayım ama ağrı dıyosun ya acılman varsa gıt doktora arkadasım ihmale gelmez

offfff çok yoruldum yıka ütüle ama bitti çok şükür çeyiz serer gibi serdim misafir odasına:)))
şimdi sadece çantayı hazırlamak kaldı herşey hazır içine konacak sadece...ya kızlar yatak bezi
alıyor musunuz doğ.çantasına bir de bebek için şampuan ve vucut losyonu koyacakmısınız?

bende anlamıyorum bı gecen boyle asağıda tuhaf bı acı oldu ama anlık bıdaha tekrarlamadı valla anlamadan doğurucaz kaydirigubbakcemile3

canım keske doğurmak o kadar kolay olsaydııı anlık ağrılar rahim büyümesi etrafındaki kasların vucuda basısından oluyor canım sürekli olan ağrılar korkutur canım

canım yatak bezi eğer özel hastanede yapacaksan onlar koyuyorlar yatağa canım bebek banyo yapmıyacak canım hastane malzemeleri ile siliyorlar canım sadece bebeyağını pişik kremini alırsın canım yanına ikisi kullanılır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…