2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yA ilk kim doğuracak çok merak ediyorum ben ve canan arasında kalır bu yarış bence:)

herkes vaktinde doğursun inşallah. ama oiş hiç belli olmaz canım yaaa. ben ege de mart ortasında doğum yapacaktım güya şubat ortasında yaptım. 3,5 hafta önce oldu doğum. sanki bu da durmaz gibi geliyor.

bu arada siz temmuz 20 gibi falan diyorsunuz ya doğuma ee benim ağustos 28 allahım arada 1 ay var ben kesin en son doğurucam kalıcam burda yapayanlız(((

ayyyyeyvahedigeldismileinşallah o şekilde olmaz ama doğru düşünmek lazım hepsini ben 2 tane çanta yapıcam sanırım...

ben bebek için ayrı kendim için ayrı çanta yapmıştı. bir büyük karton çantada da kapı süsü, şekerler falan vardı. sanki tatile çıkıyoruzz kaydirigubbakcemile3

kızlar demin aniden çıkmak zorunda kaldım, kusura bakmayın. doktor muayeneye çağırmadı çünkü şuan şehir dışında pzt dönücek önlem olarak ilacı kullan şu an mutlaka dedi.
offf ya erken doğum olursa diye çok korkuyorum birara ilaca takmıştım ilk söylediğinde, kullansam mı kullanmasam mı demiştim ama netten biraz okuyunca kesin kullanmaya karar verdim allah korusun erken doğum olsa daha fena sonra hiçbi kıymeti yok ((
ağrının yanısıra karnımda sanki bi ağırlık baskı var gibi hissediyorum kasılmanın etkisi sanırım

alkisalkisalkis ayy ben yalnız değilmişim çok sevindim.tek takıntılı ben sanıyodum.benimde favori kısmındaki tüylerim çok koyudur saç gibi. sinir olurum ben aldırıyorum sirle tertemiz oluyor.bende onları aldıramazsam diye endişeliyim.a kötü görünüyor çok ıyy.bide kaş bıyık var tabi ağdayı da unutmamalı.15 de bir kuaför yolu düşecek bize son zaman

Aspirincim geliriz diye söz veremem afacanlardan sanırım pek vakit olmaz ama ne oldu kim doğurdu diye hergün bakarım ben kesin:))))

bizim de hastane de normal doğumun fiyatını arttırmışlar içine doğum paketi koymuşlar hey allahım yaaa fotoğrafçı gelicekmiş loğusa şerbeti annenin makyaj kuaför olayı ben hallederdim kendikendime bi de gelip makyaj yapacaklar banakaydirigubbakcemile3

bu arada inşallah erken doğurmam çünkü annem ağustos 20de gelicek ve herşey onda valla kalırım ortada bugün onada söyledim erken gel erken falan doğurursam napıcam rezil olurum diye doğurmazsın merak etme diyor yaaa gerçi kıyamıyorum da ramazan olucak burası çook sıcak ve kimse oruç tutmaz zorlanırlar bakalım napıcam ben

ben bebek için ayrı kendim için ayrı çanta yapmıştı. bir büyük karton çantada da kapı süsü, şekerler falan vardı. sanki tatile çıkıyoruzz kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis
Biz sanırım 3 bavul gidicez ben zaten 1 hftalık tatile bile 3-4 bavıulla giderdim 2 kişi için. Eşim yandık bu evi taşır diyor ve sanırım haklı çıkacak ben nevresim takımından kendi yastığıma ne bulsam götürürüm bebişin de "alıştırma donu hariç herşeyiniş koyarsın" diye dalga geçiyor eşim

ya ben de nevresim takımı koyucam yanıma 1 takım diyorum ama aslında 2 takım koymak istiyorum herkes saçmalama falan diyor bana ama ben yatamıyorum ki kimse anlamıyor beni geçen akşam acile gittik ya nst ye bağladılar zor yattım kafamı koyamıyorum yastığa ki bembeyaz çarşaflardı ama ben alıcam yanıma en azından 1 takım nevresim banane valla...

uzakmı annenler canım benımde kayınvalıdem tutturdu hastane cıkısını ben alcam dıyee ben her ihtımale karsı aldım zaten olur erken doğar ama onlarda ayın basında gelırken getırdıler 0-3 cok var zaten cabuk buyuyorlar sadece 6,9 12 ay falan kendı anneme aldırtıcam:lepi:

bende öyleydim canım ama 25 yaşlarında falan bir kaç günlüğüne çeşmeye gitmiştik 2 valiz götürmüştüm dediğin gibi nevresim kıyafete göre çanta ayakkabı gelince boşaltım yerleştirmesi falan zor oluyordu şimdi33 yaşındayım canım daha mantıklı düşünerek valiz hazırlıyorum

bende banyo havlusu falan alıcam dedim eşim alay ettı benımle okudum normal doğumda sancı geldığınde sıcak su rahatlatıyormus arada bı gırerım dıye dusundum

bende öyle canım ulturasona girerken uzanıcam dimi svet şörtüm başlığı var onu geçiriyom başıma utanmasam eşarp götürüp onu sericem yada uzanırken örtü hastane ortamları malum hastalar var sonuçta ben diyorum hastaneye götüreceyim gecelikleri falan yıkamıyım eve gelince yıkanır temiz giyinirim diyorum sizce,kadının biri hastanedeki örtülerden mantar olmuş cildi nevresim götürürüm ama bir tane yeter kızlar yada götürmeyin eve gelince komle temizlenirsiniz

tabi peşinizde yardım edicek yakınınız varsa dilediğinizi götürebilirsiniz kızlar eve gelince onlar toparlar nasıl olsa benim kimse olmadığı için pratik düşünmeye çalışıcam

selam herkese okudum yazdıklarınızı zemuszemus
hepimiz sanki çok az şey düşünüyoruz bide en inciğine cıncığına kadarda düşünmeyi ihmal etmiyoruz maşallah kaydirigubbakcemile3

biberon ve emzikte neye karar verdiniz dün akşam oturdum sadece onu araştırdım aventin emzik ve biberonuna karar verdim galba aslında kauçuk düşünüyordum ama avent hep 1. sırada cıktı karsıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…