bende öyle canım ulturasona girerken uzanıcam dimi svet şörtüm başlığı var onu geçiriyom başıma utanmasam eşarp götürüp onu sericem yada uzanırken örtü hastane ortamları malum hastalar var sonuçta ben diyorum hastaneye götüreceyim gecelikleri falan yıkamıyım eve gelince yıkanır temiz giyinirim diyorum sizce,kadının biri hastanedeki örtülerden mantar olmuş cildi nevresim götürürüm ama bir tane yeter kızlar yada götürmeyin eve gelince komle temizlenirsiniz
bENİM ANNELER TOPLAR ARTIK NAPIYIM YOKSA BEN HUZURSUZ Olurum
Canım göbeği düştükten sonraki gün yıkıyoruz bebeği. bizim 9. gün düşümüştü 10. gün yıkadık. 10 gün hafif nemli bezle sildik gıdısını koltuk altlarını falan. ama çok garip oluyor böyle kulaklarının arkası saç dipleri falan hep beyaz beyaz. yine de çok güzel kokuyor o hali bile.
1-O gömle gibi şey zıbın zaten onu veriyorsun, ya da aldıysan iç dış zıbın kalın olananı ver. 3. ihtimal de 1 beden büyük body (gödeğindeki mandalı bastırmasın diye)
2-tulumu vereceksin ya da alt üst takım hangisini giydirmek istiyorsan. Şapkası eldiveni de tabi
3- içine patikli alttan vereceksin (acaip üşüyorlar doğunca)
4- çorap
5- penye battaniye
6- bez.
bunların hepsini çantanda ayrı bir torbada tutarsan hemşirelere kolayca veririsin.
evet banyo havlusuda gerekli olabilir
yA ilk kim doğuracak çok merak ediyorum ben ve canan arasında kalır bu yarış bence:)
yok canım ya kızkardeşim avcılar medikanada doğum yaptı sezeryan2 milyar verdi havluya falan gerek yok öyle normal doğumu bekleyecekseniz sunni sancı veriyorlar insanın banyo yapıcak durumu kalmıyor zaten sunni sancı biraz zor tuvalete bile gidemiyorsunuz rahim yine açılmıyorsa sezeryana alıyorlar annenin yorgunluktan parmağını kaldırıcak takati kalmıyor zaten
insallah sunı sancıya ıhtıyacımız kalmaz cok kotuymus ole anlattılar
kızlar demin aniden çıkmak zorunda kaldım, kusura bakmayın. doktor muayeneye çağırmadı çünkü şuan şehir dışında pzt dönücek önlem olarak ilacı kullan şu an mutlaka dedi.
offf ya erken doğum olursa diye çok korkuyorum birara ilaca takmıştım ilk söylediğinde, kullansam mı kullanmasam mı demiştim ama netten biraz okuyunca kesin kullanmaya karar verdim allah korusun erken doğum olsa daha fena sonra hiçbi kıymeti yok((
ağrının yanısıra karnımda sanki bi ağırlık baskı var gibi hissediyorum kasılmanın etkisi sanırım
kesinlikle ortopedik olandan al düşünme bile derim.. diğer yatak sünger hem rahatsız olur hemde terletir bebeği.. sürekli alacağın bişi değil hani emzik olsa at yenisini al ama bunuda 1defa alacaksın..kızlar ya dün avm de gezerken bebk mağazalarına baktık..park yataklara falan.onların içine 2 çeşit yatak konuluyormuş.viskon ve ortopedik yatak. hangisi daha iyi acaba? viskon çok dandik duruyoordu incecik sünger gibi.kafamız karıştı.şimdi biz yatak alıcamız zaman hangisinden alcaz?
Gülayla tatlım ben park yatak almadım o yüzden bilmiyorum benim normal yatak takımı aldığımız yerden aldık onu da ortepedikmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?