2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben 1 adet gecelik 1 adet te pijama takımı alıcam bu haftasonu onları 30 derecede bi yıkatırım makinada güzel ütüledikten sonra koyarım diyorum 1 tane gecelikte evden koyucam yeter heralde...gelince birdaha yıkarım ben de hayatta hastanede giydiğim şeyi evde giyemem...bi güzel duş alırım ooooh miss gibizemuszemus

ya benim kayınvalidemler bebek öyle 1 hafta dururmuymuş eve getirince hemen yıkıcaz diyolarmirmirmirmir nasıl başa çıkıcam bilmiyorum hiçmafoldumben

evet banyo havlusuda gerekli olabilir

yok canım ya kızkardeşim avcılar medikanada doğum yaptı sezeryan2 milyar verdi havluya falan gerek yok öyle normal doğumu bekleyecekseniz sunni sancı veriyorlar insanın banyo yapıcak durumu kalmıyor zaten sunni sancı biraz zor tuvalete bile gidemiyorsunuz rahim yine açılmıyorsa sezeryana alıyorlar annenin yorgunluktan parmağını kaldırıcak takati kalmıyor zaten

yA ilk kim doğuracak çok merak ediyorum ben ve canan arasında kalır bu yarış bence:)

canım ikizlerimiz var bence onlar bizlerden önce doğurabilir bence ikimizin aynı zamanda olur çok yakın çünkü kilolarıda aynı gidiyor son aşama gelişimlerine bakılarak karar verir doktorlarımız

insallah sunı sancıya ıhtıyacımız kalmaz cok kotuymus ole anlattılar

kızlar öyle el bebek gül bebek yetiştiyseniz bu doğum yaparken bir olgunlaşıyorsunuz sıkıntılardan e anne olmak kolay değil

insallah sunı sancıya ıhtıyacımız kalmaz cok kotuymus ole anlattılar

kızkardeşime 5 saat sunni sancı verdiler sinirde ağladım vallahi 9 şiddetinde deprem gibi sırf sunni sancı yüzünden sezeryan olucam

canım sen ilacı kesin kullan hem kasılman hemde sancın var sonradan üzülme canım allahım bebeğini sana bağaşlasın yada doktorunu beklemene gerek yok tatlım git bi hastaneye NST çektir orda sancıda kasılmada çıkıyor zaten ilacınıda kullandınmı rahatlRsın zaten canım çokkk geçmiş olsun allahın izni ile bebişlerimiz vaktinde sağlıcakla gelecek canım

hepinize merhaba,

geçmişi okudum herkes iyi çok şükür..ben çok yoğun günler yaşadım.evimi taşıdım sonunda ama resmen canım çıktı,iyi ki annem var saolsun o da ameliyatlı olmasına rağmen beraber halletmeye çalıştık işte..
bebeğimin bakıcısınıda bulduk sonunda.gürcü bi kadın 52 yaşında,bakalım inşallah iyi biri çıkar..
odasıda haziranın sonunda gelicek..ama onun dışında hiç bir kıyafet vs almadım.artık yavaş yavaş onlara da bakmaya başlıcam.şimdi kim ne almış onlara bakıyorum hepsi çok cici..Allah güle güle giydirmeyi nasip etsinn..

kızlar ya dün avm de gezerken bebk mağazalarına baktık..park yataklara falan.onların içine 2 çeşit yatak konuluyormuş.viskon ve ortopedik yatak. hangisi daha iyi acaba? viskon çok dandik duruyoordu incecik sünger gibi.kafamız karıştı.şimdi biz yatak alıcamız zaman hangisinden alcaz?

Gülayla tatlım ben park yatak almadım o yüzden bilmiyorum benim normal yatak takımı aldığımız yerden aldık onu da ortepedikmiş

kesinlikle ortopedik olandan al düşünme bile derim.. diğer yatak sünger hem rahatsız olur hemde terletir bebeği.. sürekli alacağın bişi değil hani emzik olsa at yenisini al ama bunuda 1defa alacaksın..

tamam kızlar çok tşk.ederim.eşim 7.aydan sonra alalım diyo ama burda sizin hazırlıklarınızın tamamlandığını görünce bende bir an önce herşeyini tamamlamak istiyorum.

ya benim yiğenlerimin ikiside eve gelir gelmez yıkandı yıkamamak mı lazım eğitimde de bu konuda pek bi şey söylenmedi sadece hastanede kesinlikle yıkanmadıklarından bahsedildi sadece çok kirli olurlarsa yıkıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…