2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm canım ya bızım burda gobek bagı dusmeden yıkamıyorlar gobek bagı dustukten sonra yıkanıyor

haha bende rüyamda gördüm geçen gün sen daha 12 saat sancı çekersin diyordu ebe bana ben saate takmış durumdayım ya

canım bızımkı park yatak içinede ortopedık yatak aldık zaten 3 yasa kadar yatabılıyor içinde şimdi 5-6 aylık olana kadarda anneme 3 cm kalınlığında şilte gıbı bısı dıktırıyorum sonra yatagında yatcak kısmet olursa

hıııı bıde duydum bebısler annelerınden ayrılmak ıstemıyorlarmıs oyuzden duruma gore mınık besıkte bakıcaz insallah ihtıyac olmaz odasında yatmasını ıstıyorum

ayy pelin girmiyorumu yaa kotası mı doldu onun ne?
biri burada altın yastığı paylaşmıştı bi siteden (toxicdaisy)pelin di sanırım o...
çok tatlı bişeydi kaydettim sanıordum ama kaydetmemişim...
PELıııııııN girersen bana özelden göndersene.

altınyastığını pelin paylaşmamıştı

gecmıs olsun canım ben de bendekı ayaklara artık ayak demıyorum toynak dıyorum :)bayag sıstım bendeya

ben canım pierre cardin park yatak aldım çok sağlam chicodan bile içine çok kalın yatak koyamazsın canım şöyle kaliteli incelerden biz aldık bebemax yatak o 70 liraydı

Kız yine coştu gece de uyutmadı şimdi de çalıştırmıyor y,ne ayaklar davul off offfff

offff benimki hergece 11 dedi mi başlıor zıplamaya..
büyüdü artık ondan mıdır nedir elimle tutuyorum resmen çıkıntı yaptığı yeri.
bi de hafif hafif dokununca böyle hemen geri çekiyor zıpır hergece 2 den önce
sakinleşmiyor benimki.eşim de dedi sen gündüz uyu gece kalk iş yap artık dedi onu da uykusuz bırakıyorum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor.artık tekme de
değil bizmki kendini dayıyor sağa sola ittiriyor falan böyle tekmeleri okada rahatsız etmiyor.akşam valla saat 1 e geliordu kalktım sağı solu topladım sinirden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…