2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çok sıkıldım ya işlerim de çok ama valla patlıycam eskiden 8-9 saat durmadan çalışırdım tık demezdim şimdi neden böyle oldum ya bu da mı hormonlardan?

ben gece hiç uyanmadım tekmesinden falan.gündüz baya hareketli ama öyle çok canımı yakmıyo insaflı davranıyo annesine yavrum:1rolleyes:

hani örneğin bir yataşın ortepedik yatağını koyamazsın içineonlar için ayrı yataklar var

Kızlar çok sıkıldım ya işlerim de çok ama valla patlıycam eskiden 8-9 saat durmadan çalışırdım tık demezdim şimdi neden böyle oldum ya bu da mı hormonlardan?

canım artık 2 kişiyiz. eskisiyle aynı performansta çalışamıyoruz.bende önceden inanılmaz hareketliydim..günüm o kadar hızlı geçiyorduki nasıl akşam oldu anlamıyordum.şimdide resmen dk.sayıyorum valla..vücudumuz sürekli ağırlaşıyor..kafamızda hep miniklerde zaten:bbo:e artık buna canmı dayanır:1no2:

iidir seker sen nasılsın evle ugrasıyorum bı yandanda acıkogretm falan işte:)

bende iyiyim cnm..evle derken hayırdır? bebiş odasıylamı yanii??

gecmıs olsun canım ben de bendekı ayaklara artık ayak demıyorum toynak dıyorum :)bayag sıstım bendeya

Ay cnm beni çok güldürdün yaa..toynak haaa...:))))) benim bi arkadaşım var bizden 1,5 ay kadar geride ama elleri ayakları şimdiden çok şişiyoo( ayakkabıları hiç olmuyomuşş..39 numara yeni ayakkabı almış kendinee...

Buarada bizde dün 19 mayıs tatil fırsatını yakalamışken k.valideyle alışverişe gittik..k.valide ilk defa aldı ama tam aldık hihihih..hemen hemen herşeyi alındı kuzumunnn...çok mutluyuummmm...akşam aldıklarımıza bakmaktan bi hal oldumm..ankaralılar bilir özelcan bebe var ulusta ordan aldık herşeyini..hatta kapı süsü ve şeker sepetinide aldık..eşim kapı süsünü görünce bune yaa böyle dedii :)) gelinlik gibi bu olmaz diyo allahım yaa..erkek ya bizim bebiş olmazmışş..mavili kremli aldım..kapılarımız koyu kahve olduğu için boğmasın diye tülü krem olandan seçtim.ama geri kalan yerleri mavii..ama işte benim kociş biraz tuhaf karşıladı.çok süslü geldi onaa:))))
bide odaya halı bakıyoruz.oda mavili kremli olcağı için halıyı düz krem renkte şagi istiyorum..satıcı adam bi tane içinde hafif simli gibi olandan gösterdi.tabi bizimki olmazzzzzz dedi hemen..erkek çocuğu odasına öle halı olmaz diyoo..gerçi bende öle düşünmüyodum ama o tepkileri çok hoş yaaa..antika kocam benim çok güldürüyo beni bu günlerde...kaydirigubbakcemile3

ben gece hiç uyanmadım tekmesinden falan.gündüz baya hareketli ama öyle çok canımı yakmıyo insaflı davranıyo annesine yavrum:1rolleyes:

beni uzun süredir uyandırıyor geceleri...
ittirdiği yerden canım yanıor biraz böyle geriyor orayı kramp gibi oluyor çok tuhaf...

hoşgeldiiin cnm...

Hoşbulduk tatlımm
Aynı şeyler bendede var.bizim oğlan da özellikle geceleri coşuyo yahuu..yatağa yatar yatmaz bi başlıyo sormayın..bu arada ben artık nerdeyse belimin yani yan taraflarımdada hissetmeye başladım hareketleri..normalde göbek tarafaında oluyo yaa bazen yanlardan bile hissediyom..sola yatıyom tepikliyo.sağa dönüyom aynen devam.sırt üstüde yatmayın deniyo ölede yatamıyom..nasıl yatcağımı şaşırdım vallaaa..

ayyy kıyamam ben sana canım benim:1hug:

Valla bak aynen öyleyim eve gitmek kızımın odasını yerleştirmek eşyalarına bakmak onunla konuşmak istiyorum o kadar

Sorma ya eve gidince atom karınca gibi yemek hazırlar toplar 1 de ütü yapardım şimdi yemek yoksa en fazla makarna haşlıyorum masayı bile makinaya zor koyup yaıyorum valla nolucak sonum Allah bilir eşim kahve filan istese ağlıyorum artık istemiyor adamcağız da. Sonra üzülüyorum neden üzdüm adamı 1 bardak kahve istedi diye ama içim daralıyor sanki beni anlamıyor gibi geliyor. Bana geçen gün "çok sevimlisin" dedi 2gün surat astım eskiden çekici derdin diye adam da aptal oldu konuşmuyor artık ben yanlış anlamıyım diye...

canım bizde dün nerdeyse tüm gün özelcan bebe deydikkaydirigubbakcemile3
bizde biberonunu küvetini falan aldık..ufak tefek alışverişiydi işte..bebek odasına falan baktık..bazı şeyler bize pahalı geldi orda..kapı süsü falan vardı ama çok çeşit göremedim nasıl baktıysa..bende senin gibi mavili kremli bişey istiyorum..kaça aldın canım?

:roflol::roflol::roflol:

canım sen evhanımımısın?

bu arada gece bebişleri çok hareketli anneler yandınız bu demek oluyor ki doğuncada geceleri uyumayacaklar çünkü aynı alışkanlıklar devam ediyormuş geceleri müzik dinletmeyin diyorlar o yüzden

bu arada ben hiç sağıp bırakmak istemiyorum ya içime sinmiyor deniyicem olmazsa zırp pırt eve gidicem en azından 6 aylık oluncaya kadar

Aaaa belki karşılaşmışızdır cnmm..bizde bütün gün ordaydık valla..biz herşeyini aldık cnm bir kalemde ve çok çok uygun fiyata geldi..biliyosun orda hep iyi marlkalar var ve en iyilerinden aldık herşeyin..bebek arabası,oto koltuğu,ateş ölçer,süt pompası gibi pahalı olan şeyleride aldık mesela..hepsi 1200 civarı tuttu biz 880 verdik cnm..kapı süsünü ordaki beye sorduk.oda bize bi aşağı sokakta bi yer tarif etti.adımıda verin akrabayız deyin dedi..dediği yerden aldık..ben biraz büyük ve gösterişli bişey aldım cnm kapı süsünü..sepetide mavi renkli tüllüü filan çok güzel o da..ikisi 60 dendi..bizden 45 aldı adam..ama dediğim gibi kapı süsümüz biraz büyük tülü filan yanii..küçük olanlarda var cnm onlar daha ucuz..

ya benim göğüslerimde hiçbir değişiklik olmadı. oyüzden sütün az olur falan diyorlar bana.acaba pompa gerekmezmi bu durumdaakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…