offff benimki hergece 11 dedi mi başlıor zıplamaya..
büyüdü artık ondan mıdır nedir elimle tutuyorum resmen çıkıntı yaptığı yeri.
bi de hafif hafif dokununca böyle hemen geri çekiyor zıpır hergece 2 den önce
sakinleşmiyor benimki.eşim de dedi sen gündüz uyu gece kalk iş yap artık dedi onu da uykusuz bırakıyorum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor.artık tekme de
değil bizmki kendini dayıyor sağa sola ittiriyor falan böyle tekmeleri okada rahatsız etmiyor.akşam valla saat 1 e geliordu kalktım sağı solu topladım sinirden...
Kızlar çok sıkıldım ya işlerim de çok ama valla patlıycam eskiden 8-9 saat durmadan çalışırdım tık demezdim şimdi neden böyle oldum ya bu da mı hormonlardan?
Kızlar çok sıkıldım ya işlerim de çok ama valla patlıycam eskiden 8-9 saat durmadan çalışırdım tık demezdim şimdi neden böyle oldum ya bu da mı hormonlardan?
iidir seker sen nasılsın evle ugrasıyorum bı yandanda acıkogretm falan işte:)
gecmıs olsun canım ben de bendekı ayaklara artık ayak demıyorum toynak dıyorum :)bayag sıstım bendeya
ben gece hiç uyanmadım tekmesinden falan.gündüz baya hareketli ama öyle çok canımı yakmıyo insaflı davranıyo annesine yavrum:1rolleyes:
YARIN KIZKARDEŞİM GELİYOOOORRRR :dance:
hoşgeldiiin cnm...
offff benimki hergece 11 dedi mi başlıor zıplamaya..
büyüdü artık ondan mıdır nedir elimle tutuyorum resmen çıkıntı yaptığı yeri.
bi de hafif hafif dokununca böyle hemen geri çekiyor zıpır hergece 2 den önce
sakinleşmiyor benimki.eşim de dedi sen gündüz uyu gece kalk iş yap artık dedi onu da uykusuz bırakıyorum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor.artık tekme de
değil bizmki kendini dayıyor sağa sola ittiriyor falan böyle tekmeleri okada rahatsız etmiyor.akşam valla saat 1 e geliordu kalktım sağı solu topladım sinirden...
ayyy kıyamam ben sana canım benim:1hug:
canım artık 2 kişiyiz. eskisiyle aynı performansta çalışamıyoruz.bende önceden inanılmaz hareketliydim..günüm o kadar hızlı geçiyorduki nasıl akşam oldu anlamıyordum.şimdide resmen dk.sayıyorum valla..vücudumuz sürekli ağırlaşıyor..kafamızda hep miniklerde zaten:bbo:e artık buna canmı dayanır:1no2:
bende iyiyim cnm..evle derken hayırdır? bebiş odasıylamı yanii??
Ay cnm beni çok güldürdün yaa..toynak haaa...:))))) benim bi arkadaşım var bizden 1,5 ay kadar geride ama elleri ayakları şimdiden çok şişiyoo( ayakkabıları hiç olmuyomuşş..39 numara yeni ayakkabı almış kendinee...
Buarada bizde dün 19 mayıs tatil fırsatını yakalamışken k.valideyle alışverişe gittik..k.valide ilk defa aldı ama tam aldık hihihih..hemen hemen herşeyi alındı kuzumunnn...çok mutluyuummmm...akşam aldıklarımıza bakmaktan bi hal oldumm..ankaralılar bilir özelcan bebe var ulusta ordan aldık herşeyini..hatta kapı süsü ve şeker sepetinide aldık..eşim kapı süsünü görünce bune yaa böyle dedii :)) gelinlik gibi bu olmaz diyo allahım yaa..erkek ya bizim bebiş olmazmışş..mavili kremli aldım..kapılarımız koyu kahve olduğu için boğmasın diye tülü krem olandan seçtim.ama geri kalan yerleri mavii..ama işte benim kociş biraz tuhaf karşıladı.çok süslü geldi onaa:))))
bide odaya halı bakıyoruz.oda mavili kremli olcağı için halıyı düz krem renkte şagi istiyorum..satıcı adam bi tane içinde hafif simli gibi olandan gösterdi.tabi bizimki olmazzzzzz dedi hemen..erkek çocuğu odasına öle halı olmaz diyoo..gerçi bende öle düşünmüyodum ama o tepkileri çok hoş yaaa..antika kocam benim çok güldürüyo beni bu günlerde...kaydirigubbakcemile3
Valla bak aynen öyleyim eve gitmek kızımın odasını yerleştirmek eşyalarına bakmak onunla konuşmak istiyorum o kadar
Sorma ya eve gidince atom karınca gibi yemek hazırlar toplar 1 de ütü yapardım şimdi yemek yoksa en fazla makarna haşlıyorum masayı bile makinaya zor koyup yaıyorum valla nolucak sonum Allah bilir eşim kahve filan istese ağlıyorum artık istemiyor adamcağız da. Sonra üzülüyorum neden üzdüm adamı 1 bardak kahve istedi diye ama içim daralıyor sanki beni anlamıyor gibi geliyor. Bana geçen gün "çok sevimlisin" dedi 2gün surat astım eskiden çekici derdin diye adam da aptal oldu konuşmuyor artık ben yanlış anlamıyım diye...
offfff çok yoruldum yıka ütüle ama bitti çok şükür çeyiz serer gibi serdim misafir odasına:)))
şimdi sadece çantayı hazırlamak kaldı herşey hazır içine konacak sadece...ya kızlar yatak bezi
alıyor musunuz doğ.çantasına bir de bebek için şampuan ve vucut losyonu koyacakmısınız?
ıyı gunlerde kullanın sıercım
canım bizde dün nerdeyse tüm gün özelcan bebe deydikkaydirigubbakcemile3
bizde biberonunu küvetini falan aldık..ufak tefek alışverişiydi işte..bebek odasına falan baktık..bazı şeyler bize pahalı geldi orda..kapı süsü falan vardı ama çok çeşit göremedim nasıl baktıysa..bende senin gibi mavili kremli bişey istiyorum..kaça aldın canım?
bu arada gece bebişleri çok hareketli anneler yandınız bu demek oluyor ki doğuncada geceleri uyumayacaklar çünkü aynı alışkanlıklar devam ediyormuş geceleri müzik dinletmeyin diyorlar o yüzden
bu arada ben hiç sağıp bırakmak istemiyorum ya içime sinmiyor deniyicem olmazsa zırp pırt eve gidicem en azından 6 aylık oluncaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?