2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar diyorum bu alışveriş işini abarttımmı fikrinizi söyleyin bebeğin eşyaları dolabına sığmadı 2 yorgan aldım 2 nevresim 1 pike takımı 2 alt açma 3 battaniye 4 penye battaniye

benim göğüslerim çok büyüdü ama ben sütle alakalı olduğunu düşünmüyorum büyümesede süt olur bence takılma çünkü o doğumdan sonra salgılanan bir hormonla oluyor benim göğüslerimin büyüme sebebi kilo almam zaten ne zaman kilo alsam büyürlerdi

biz daha büyük ihtiyaçları almadık hiç.tekrardan gitmemiz gerekecek bu yakınlarda..bende bakiim senin dediğin kapı süsüne.çünkü bende tam senin anlattığın gibi bişey istiyorum..bu arada iigünlerde kullansın ufaklık:Saruboceq:

ay cnmm yandık desene o zaman bizz..eyvahedigeldismile müzik filan dinletmiyoz zatende yatar yatmaz sürekli hareket ediyoo..acaba rahatsızmı ediyorum karnımın üstünemi yatıyorum filan diyorum ama başkada nasıl yatılabilirkii anlamadım gittiii...
ben emzirme ve süt konularında korkutucu şeyler duyduğum için süt pompası olmazsa olmazımdı..bulunsunda bide onla uğraşmayayım dedim..

evet cnm ben de hissediyorum sağ tarafımda. özellikle böyle boşluğumun üst kısımların da iyice yanda...

saol arkadaşımm..medelanın süt pompasındanda aldım ben kızlar korkudan ne olur ne olmaz diyee..içinizde alan varmı acaba? bide çalışan bayanlar içinde gerekliymiş.yani sağıp eve bırakmak adına..

cANIM ben de dün aldım ama madela değil milkway aldım satıcı aynı bunlar boşuna alma madela hatta bu şarj bile oluyor dedi ben de onu aldım yoksa ben de her yerde en iyi madela diye duymuştum güle güle kullan canım. Benim annemi süt basmış ateşlenmiş ben 1 haftalıkken hemen sağması gerekmiş o yüzden ben şimdiden aldım korktum duyunca zaten çalışacağım için kesin lazım olacak

Kapı süsü erdoğan düğmede bi de yine izmir caddesinde bir yüncüde de var. hatta o yüncüdekiler daha güzel 30 Tl'den başlıyo fiyatları. adını unuutm ama yüncünün moda düğmenin karşısında küçük bir girişi var ama içi kocaman. ben dün bi tane beğendim kadife kaplı aydede aydedenin ucuna bebek oturtmuşlar aşağı doğru tülleri sarkıyor. çok hoştu. pembesi yoktu olsaydı alacaktım kızıma: oğluma klasik yuvarlaklardan almıştım o zaman yoktu böyle çeşitler.

bu arada kızım yine sessiz bugün hiç sevmiyor iş yerini yada ben işteyken mi hissetmiyorum nedir anlamadım ya hafta sonları maşallah ama hafta içi çok sakin

kızlar diyorum bu alışveriş işini abarttımmı fikrinizi söyleyin bebeğin eşyaları dolabına sığmadı 2 yorgan aldım 2 nevresim 1 pike takımı 2 alt açma 3 battaniye 4 penye battaniye

Bana kalırsa hiç abartmadın benim de dolabına sığmıyor 3 kapılı dolabı şifonyeri filan hepsi tıka basa dolu gerçi tam yerleşmedi herşey ama napıcaz bilmem kıyafetleri gelince hiç sığamıycam 7-8 tane battaniye var bende de. Herkes almış 4-5 tane altaçma var. 3 uyku seti yorganlı filan pike takımı da 2 tane daha anneannemle kayınvalidem aldıklarını getirmediler napıcaz bilmiyorum artık çok olsun az olmasın diyorum:sm_cool:

bu arada kızım yine sessiz bugün hiç sevmiyor iş yerini yada ben işteyken mi hissetmiyorum nedir anlamadım ya hafta sonları maşallah ama hafta içi çok sakin

Benim de tam tersi hafta ,içi hareketli haftasonu dinleniyor yavrum. İşyerindeki stresten herhalde hiç durmuyor buradayken

ya benim göğüslerimde hiçbir değişiklik olmadı. oyüzden sütün az olur falan diyorlar bana.acaba pompa gerekmezmi bu durumdaakannehir

cnm göğüslerin büyük veya küçük olmasıyla hiç alakası yomuş süt olayının..merak etme..ilk başlarda az gelirmiş genelde ama emzirdikçe artarmış..bide allah korusun tıkanma filan olabiliyomuşş ilk günler o da çok acı veriyomuş.o durumda sağdırıyolarmış zaten rahatlasın aksın diyee..aklınızda olsun bide göğüslerinizin üzerine sıcak havlu koyun diyolar.böylece rahatlayıp geliyomuş süt..

Bence çok değil..battaniyeler biraz fazla gibi ama onlarda çok olsun diyo herkes..nevresimede çok olsun diyolar..

valla cnm eğer peşin ve toptan alma gibi bi durumunuz varsa orayı kesinlikle tavsiye ederim.acayip indirim uyguluyolar..dışardan bazı şeylerin fiyatını alırsan karşılaştırırsan farkı görürsün cnm..özelcan bebeden yokuş aşağı iniyosun.ilk soldaki sokağa dönünce görürsün o dükkanı..büyük bi yerr..bebek şekeri gibi malzemelerde bolca var..o tarz şeyler satan bi yer zaten orası..cnm foto ekleyebilirsem fotodanda görürsün.

ayyy evet yaaaeyvahedigeldismile

offff ben de çok kararsızım ne yapsam alsam mı acaba????

pompa almazsan bebek emmediğinde göğsün şişer ve ağrı yapabilir ozman elinle sağmak zorunda kalırsın o ağrıda kötü oluyomuş ateş falan yapyomuş elle nasıl sağıyolar bilmiyorum tecrubem yok okonuda ama öyle diyo herkez

benim 4-5. gece ateş bastı. ç0ok fenaydı. göğsüm mermer gibi oldu resmen. göğüs ucucm da yaraydı çok acı çektim o gece. sağmak lazım yoksa kalan süt kanallarda bzoulup mastit(süt kanalı iltihabı) yapabiliyor. iyi ya da kötü her ihtimale karşı bulunmalı bir pompa.
c.tesi bi arkdaş doğum yaptı onun dr.u da süt üretimi için bebek emdikten sonra sağacaksın demiş. pazar günü beni arayıp pompa sordular.

bence şart pompa. benimi medalaydı. milkway yeni sanırım. e-bebekte sürekli reklamını görüyorum.

ayyy dün mağazadakileri görünce bugünde böyle konuşunca acayip heveslendim..şimdi gidip bir çırpıda herşeyini alıcam yavrumunsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…