Aaaa belki karşılaşmışızdır cnmm..bizde bütün gün ordaydık valla..biz herşeyini aldık cnm bir kalemde ve çok çok uygun fiyata geldi..biliyosun orda hep iyi marlkalar var ve en iyilerinden aldık herşeyin..bebek arabası,oto koltuğu,ateş ölçer,süt pompası gibi pahalı olan şeyleride aldık mesela..hepsi 1200 civarı tuttu biz 880 verdik cnm..kapı süsünü ordaki beye sorduk.oda bize bi aşağı sokakta bi yer tarif etti.adımıda verin akrabayız deyin dedi..dediği yerden aldık..ben biraz büyük ve gösterişli bişey aldım cnm kapı süsünü..sepetide mavi renkli tüllüü filan çok güzel o da..ikisi 60 dendi..bizden 45 aldı adam..ama dediğim gibi kapı süsümüz biraz büyük tülü filan yanii..küçük olanlarda var cnm onlar daha ucuz..
bu arada gece bebişleri çok hareketli anneler yandınız bu demek oluyor ki doğuncada geceleri uyumayacaklar çünkü aynı alışkanlıklar devam ediyormuş geceleri müzik dinletmeyin diyorlar o yüzden
bu arada ben hiç sağıp bırakmak istemiyorum ya içime sinmiyor deniyicem olmazsa zırp pırt eve gidicem en azından 6 aylık oluncaya kadar
canım sen evhanımımısın?
Hoşbulduk tatlımm
Aynı şeyler bendede var.bizim oğlan da özellikle geceleri coşuyo yahuu..yatağa yatar yatmaz bi başlıyo sormayın..bu arada ben artık nerdeyse belimin yani yan taraflarımdada hissetmeye başladım hareketleri..normalde göbek tarafaında oluyo yaa bazen yanlardan bile hissediyom..sola yatıyom tepikliyo.sağa dönüyom aynen devam.sırt üstüde yatmayın deniyo ölede yatamıyom..nasıl yatcağımı şaşırdım vallaaa..
saol arkadaşımm..medelanın süt pompasındanda aldım ben kızlar korkudan ne olur ne olmaz diyee..içinizde alan varmı acaba? bide çalışan bayanlar içinde gerekliymiş.yani sağıp eve bırakmak adına..
ya benim göğüslerimde hiçbir değişiklik olmadı. oyüzden sütün az olur falan diyorlar bana.acaba pompa gerekmezmi bu durumdaakannehir
biz daha büyük ihtiyaçları almadık hiç.tekrardan gitmemiz gerekecek bu yakınlarda..bende bakiim senin dediğin kapı süsüne.çünkü bende tam senin anlattığın gibi bişey istiyorum..bu arada iigünlerde kullansın ufaklık:Saruboceq:
şu an da evet canım daha önceleri çalışıyordum bebiş biraz buyudukten sonra da çalışıcam ama şu an evdeyim:))))
kızlar diyorum bu alışveriş işini abarttımmı fikrinizi söyleyin bebeğin eşyaları dolabına sığmadı 2 yorgan aldım 2 nevresim 1 pike takımı 2 alt açma 3 battaniye 4 penye battaniye
bu arada kızım yine sessiz bugün hiç sevmiyor iş yerini yada ben işteyken mi hissetmiyorum nedir anlamadım ya hafta sonları maşallah ama hafta içi çok sakin
ya benim göğüslerimde hiçbir değişiklik olmadı. oyüzden sütün az olur falan diyorlar bana.acaba pompa gerekmezmi bu durumdaakannehir
kızlar diyorum bu alışveriş işini abarttımmı fikrinizi söyleyin bebeğin eşyaları dolabına sığmadı 2 yorgan aldım 2 nevresim 1 pike takımı 2 alt açma 3 battaniye 4 penye battaniye
biz daha büyük ihtiyaçları almadık hiç.tekrardan gitmemiz gerekecek bu yakınlarda..bende bakiim senin dediğin kapı süsüne.çünkü bende tam senin anlattığın gibi bişey istiyorum..bu arada iigünlerde kullansın ufaklık:Saruboceq:
bu arada gece bebişleri çok hareketli anneler yandınız bu demek oluyor ki doğuncada geceleri uyumayacaklar çünkü aynı alışkanlıklar devam ediyormuş geceleri müzik dinletmeyin diyorlar o yüzden
bu arada ben hiç sağıp bırakmak istemiyorum ya içime sinmiyor deniyicem olmazsa zırp pırt eve gidicem en azından 6 aylık oluncaya kadar
offff ben de çok kararsızım ne yapsam alsam mı acaba????
süt basması ne demek??
cANIM ben de dün aldım ama madela değil milkway aldım satıcı aynı bunlar boşuna alma madela hatta bu şarj bile oluyor dedi ben de onu aldım yoksa ben de her yerde en iyi madela diye duymuştum güle güle kullan canım. Benim annemi süt basmış ateşlenmiş ben 1 haftalıkken hemen sağması gerekmiş o yüzden ben şimdiden aldım korktum duyunca zaten çalışacağım için kesin lazım olacak
Kapı süsü erdoğan düğmede bi de yine izmir caddesinde bir yüncüde de var. hatta o yüncüdekiler daha güzel 30 Tl'den başlıyo fiyatları. adını unuutm ama yüncünün moda düğmenin karşısında küçük bir girişi var ama içi kocaman. ben dün bi tane beğendim kadife kaplı aydede aydedenin ucuna bebek oturtmuşlar aşağı doğru tülleri sarkıyor. çok hoştu. pembesi yoktu olsaydı alacaktım kızıma: oğluma klasik yuvarlaklardan almıştım o zaman yoktu böyle çeşitler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?