2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

işte emerse diorum ben de gerek kalmayacak ama bilmiorum....

siercim saol cevabın için bende tecrubeli anneleri okuyup alıyorum herşeyi sende güzel şeyler almışsın hemde hesaplı sayılır iyi günlerde kullansın bebişin güzelim:1hug:

sen yerleştirdin mi içine?kokusu gitti mi ki odanın???

korkuttunuz valla neyse bende alayım bi pompa ama sağıp vermek istemiyorum biberonla dondurucuya koyarım eğitimde anlatmışlardı bi kadının çok sütü gelmiş oda sağıp dola atmış ve 2 yaşına kadar çocuğu ne zaman hastalansa antibiotik yerine çıkarıp sütünü içirmiş süper dimi tabi sanırım 6 ay saklanabiliyor yanlış bilgi olmasın

tamam tatlım..biçok kişi orayı tavsiye etmişti zaten..bende herşeyini ordan almayı düşünüyorum..piyasayı hiç bilmeden gittiğimizden pahalı gelmiş olabilir:1rolleyes:
fotoları eklersen süper olur canım ya..

işte emerse diorum ben de gerek kalmayacak ama bilmiorum....

kızkardeşimden biliyorum çalışan anne değil ama bazen göğüsler çok doluyo mesela bebek beslendi daha emmiycek ama yinede göğüsler dolmuş ozaman kızkardeşim sağıyordu san tavdiyem madela elektirikli mini pompa al kardeşim ondan aldı çok memnundu hemde çok pahalı değil ama internetten fiyatlara göre almanı tavsiye ederim biz öyle aldık

Ben sağmayı 1 yaşında bıraktım o zaman bile dolapta 2,5 litre sütüm vardı. bi süre de onları verdim. sonra zaten sabah akşam emzirerek 23 ay 1 hafta emdi oğlum toplamda. stokta süt olması bazen hayat kurtarıyor. ben 35 günken işe döndüm gündüzleri hep sağılmış süt içti ama arada dışarı çıkmak istediğimde falan da verdi babannesi o sütlerden.

ben sütleri tek kullnımlık steril kaplara koydum (bıçakçılar marka numune kapları) 100 tanesini 20 tl mi ne almıştım. normal kaplar çok pahalıya geliyor. benim gibi çok stoklayanlar için masraflı

güle güle kullansın bebeişin eşyalarını

eVET DıDEMCıM YENıYmiş ben madela alıyordum satıcı önerdi bana madela 150 idi(20li süt saklama poşeti ve krem hediyeydi) milkway 100tl(25li süt saklama poşedi hediye). Gögüs yeri daha rahat filan dedi bir de bunu normal adaptör gibi şarj edip elektrik olmayan yerde de pil olmayınca kullanabiliyormuşsun valla o dedi ben de aldım beğenmezsen getir dedi deniycem olmazsa söz verdi madela ile değiştirecek ama bence olur çok benziyorlar

ya benim merak ettiğim herkes diyorki biborana alışırsa memeyi almaz ee o zamanda sürekli sağmak çok eziyet olur gece kalkıp sağılmış sütmü vericez ondan çok korkuyorum

özelcan'ın bi de acity'de mağazası var. outlet orası da çok uygun. mesela çok hoş battaniyeler vardı 5 Tl ama tek renk kalmış mesela. pazarlık da yapılıyor ayrıca. bi de kızılay da onur çarşı da pembe prenses mağazası var. orası da çok çok uygun. hem de çok çeşit var.

bebek için olan her şey birazda iyisini alıym diyosan pahalı kendimize aldıklarımızdan hiçbirfarkı yok eşimde bilmiyordu öğrendi:hulya:

ya benim merak ettiğim herkes diyorki biborana alışırsa memeyi almaz ee o zamanda sürekli sağmak çok eziyet olur gece kalkıp sağılmış sütmü vericez ondan çok korkuyorum

Alışsa benim kuzum alışırdı. 35 gün diyorum düşün. o zaman başladı biberona. ama beni de bırakmadı. 23 ay 1 hafta emzirdim. 3 hafta daha emzirip tam 2 yaşında bırakacaktım ama yeni hamilelikte göğüslerim çok hassas oldu canım çok acıdı.

Tam gitmedi kokular canım kıyafetleri yerleştirmedim annemde tüm kıyafetleri o yıkıycak(detarjanı fileyi filan götürdüm) ütüliyip getirecek. Şu an bütün kapakları açık ama içine poşet içinde işte pompayı küvetini yorganları vs koydum yani kapaklar full açık ve koyduklarım da hep poşetli...Koku aşırı kalmadı yani ancak dolabın içine kafanı uzatıp koklayınca alıyorsun ama ay başına kadar yerleştiricem herhalde

Cnm güle güle kullan.o markayı banada önerdiler.medelanın aynı kalitesindeymiş..o yüzden için rahat olsun bence..güzel bi ürün..dediğin gibi bu süt basması muhabbetleri filan acayip tırstığım için almadan edemedim ben cnm..çalışcağımız içinde kesinkes lazım zaten..

Bu dediğin yeride biliyorum ben cnm..zaten kızılayda çalıştığım için öğle araları iş çıkışları filan oraları talan ettiğimden biliyorum.dediğin modelide biliyorum görmüştüm orda :))
Buarada daha önce canbebenin alt açmalarından bahsetmiştin ya,senden duymuştum onu da..onlardan da aldım..12 tane var içinde.bi tanesine çıkarıp baktım..güzel ve kullanışlı görünüyo dediğin gibi..bide üzerinde diyoki,yataklarda da yatak koruyucu olarak kullanılabilir diyor.sen denedinmi bunun için acaba??

siercim saol cevabın için bende tecrubeli anneleri okuyup alıyorum herşeyi sende güzel şeyler almışsın hemde hesaplı sayılır iyi günlerde kullansın bebişin güzelim:1hug:

Saol canımcım..hepimizin bebikleri sağlıkla mutlulukla kullansın inşallaaahhhhhhhhh cicileriniii..

Tamam cnm en kısa zamanda aldığım şeyleri ciciler bölümüne eklerim..ordan bakarsınn..:))

Ya biberona alışması eziyet değil rahatlık bence sağ gece yatmadan uyanınca ısıt ver ama anne ile bebek arasında o güzel bağ ortadan kalkar bence emzirmek süper 1 şey ben o yüzden istemiyorum biberona alışsın diye yoksa biberon daha kolay bence

Olur canım bence de . okumuştum özelliklerini şekil olarak da medelaya benziyor.

iyi o zaman içim rahatladı çünkü memeyi bırakırsa gece acaip eziyet çekeriz rahat rahat hazırı vermek varken kalk ısıt biberona koy zor olur

Bizim yatak çarşafının altında serili. hala bezliyiz ama arada çok sıvı içince taşma oluyor. yatak batmadığı için çarşafı değiştiriyorum sadece. kullanışlı yani. alez almadaım ben mesela gerek duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…