pompa almazsan bebek emmediğinde göğsün şişer ve ağrı yapabilir ozman elinle sağmak zorunda kalırsın o ağrıda kötü oluyomuş ateş falan yapyomuş elle nasıl sağıyolar bilmiyorum tecrubem yok okonuda ama öyle diyo herkez
cnm göğüslerin büyük veya küçük olmasıyla hiç alakası yomuş süt olayının..merak etme..ilk başlarda az gelirmiş genelde ama emzirdikçe artarmış..bide allah korusun tıkanma filan olabiliyomuşş ilk günler o da çok acı veriyomuş.o durumda sağdırıyolarmış zaten rahatlasın aksın diyee..aklınızda olsun bide göğüslerinizin üzerine sıcak havlu koyun diyolar.böylece rahatlayıp geliyomuş süt..
Bence çok değil..battaniyeler biraz fazla gibi ama onlarda çok olsun diyo herkes..nevresimede çok olsun diyolar..
valla cnm eğer peşin ve toptan alma gibi bi durumunuz varsa orayı kesinlikle tavsiye ederim.acayip indirim uyguluyolar..dışardan bazı şeylerin fiyatını alırsan karşılaştırırsan farkı görürsün cnm..özelcan bebeden yokuş aşağı iniyosun.ilk soldaki sokağa dönünce görürsün o dükkanı..büyük bi yerr..bebek şekeri gibi malzemelerde bolca var..o tarz şeyler satan bi yer zaten orası..cnm foto ekleyebilirsem fotodanda görürsün.
Bana kalırsa hiç abartmadın benim de dolabına sığmıyor 3 kapılı dolabı şifonyeri filan hepsi tıka basa dolu gerçi tam yerleşmedi herşey ama napıcaz bilmem kıyafetleri gelince hiç sığamıycam 7-8 tane battaniye var bende de. Herkes almış 4-5 tane altaçma var. 3 uyku seti yorganlı filan pike takımı da 2 tane daha anneannemle kayınvalidem aldıklarını getirmediler napıcaz bilmiyorum artık çok olsun az olmasın diyorum:sm_cool:
cnm göğüslerin büyük veya küçük olmasıyla hiç alakası yomuş süt olayının..merak etme..ilk başlarda az gelirmiş genelde ama emzirdikçe artarmış..bide allah korusun tıkanma filan olabiliyomuşş ilk günler o da çok acı veriyomuş.o durumda sağdırıyolarmış zaten rahatlasın aksın diyee..aklınızda olsun bide göğüslerinizin üzerine sıcak havlu koyun diyolar.böylece rahatlayıp geliyomuş süt..
Bence çok değil..battaniyeler biraz fazla gibi ama onlarda çok olsun diyo herkes..nevresimede çok olsun diyolar..
valla cnm eğer peşin ve toptan alma gibi bi durumunuz varsa orayı kesinlikle tavsiye ederim.acayip indirim uyguluyolar..dışardan bazı şeylerin fiyatını alırsan karşılaştırırsan farkı görürsün cnm..özelcan bebeden yokuş aşağı iniyosun.ilk soldaki sokağa dönünce görürsün o dükkanı..büyük bi yerr..bebek şekeri gibi malzemelerde bolca var..o tarz şeyler satan bi yer zaten orası..cnm foto ekleyebilirsem fotodanda görürsün.
işte emerse diorum ben de gerek kalmayacak ama bilmiorum....
korkuttunuz valla neyse bende alayım bi pompa ama sağıp vermek istemiyorum biberonla dondurucuya koyarım eğitimde anlatmışlardı bi kadının çok sütü gelmiş oda sağıp dola atmış ve 2 yaşına kadar çocuğu ne zaman hastalansa antibiotik yerine çıkarıp sütünü içirmiş süper dimi tabi sanırım 6 ay saklanabiliyor yanlış bilgi olmasın
Bana kalırsa hiç abartmadın benim de dolabına sığmıyor 3 kapılı dolabı şifonyeri filan hepsi tıka basa dolu gerçi tam yerleşmedi herşey ama napıcaz bilmem kıyafetleri gelince hiç sığamıycam 7-8 tane battaniye var bende de. Herkes almış 4-5 tane altaçma var. 3 uyku seti yorganlı filan pike takımı da 2 tane daha anneannemle kayınvalidem aldıklarını getirmediler napıcaz bilmiyorum artık çok olsun az olmasın diyorum:sm_cool:
tamam tatlım..biçok kişi orayı tavsiye etmişti zaten..bende herşeyini ordan almayı düşünüyorum..piyasayı hiç bilmeden gittiğimizden pahalı gelmiş olabilir:1rolleyes:
fotoları eklersen süper olur canım ya..
biz daha büyük ihtiyaçları almadık hiç.tekrardan gitmemiz gerekecek bu yakınlarda..bende bakiim senin dediğin kapı süsüne.çünkü bende tam senin anlattığın gibi bişey istiyorum..bu arada iigünlerde kullansın ufaklık:Saruboceq:
ya benim merak ettiğim herkes diyorki biborana alışırsa memeyi almaz ee o zamanda sürekli sağmak çok eziyet olur gece kalkıp sağılmış sütmü vericez ondan çok korkuyorum
cANIM ben de dün aldım ama madela değil milkway aldım satıcı aynı bunlar boşuna alma madela hatta bu şarj bile oluyor dedi ben de onu aldım yoksa ben de her yerde en iyi madela diye duymuştum güle güle kullan canım. Benim annemi süt basmış ateşlenmiş ben 1 haftalıkken hemen sağması gerekmiş o yüzden ben şimdiden aldım korktum duyunca zaten çalışacağım için kesin lazım olacak
Kapı süsü erdoğan düğmede bi de yine izmir caddesinde bir yüncüde de var. hatta o yüncüdekiler daha güzel 30 Tl'den başlıyo fiyatları. adını unuutm ama yüncünün moda düğmenin karşısında küçük bir girişi var ama içi kocaman. ben dün bi tane beğendim kadife kaplı aydede aydedenin ucuna bebek oturtmuşlar aşağı doğru tülleri sarkıyor. çok hoştu. pembesi yoktu olsaydı alacaktım kızıma: oğluma klasik yuvarlaklardan almıştım o zaman yoktu böyle çeşitler.
siercim saol cevabın için bende tecrubeli anneleri okuyup alıyorum herşeyi sende güzel şeyler almışsın hemde hesaplı sayılır iyi günlerde kullansın bebişin güzelim:1hug:
tamam tatlım..biçok kişi orayı tavsiye etmişti zaten..bende herşeyini ordan almayı düşünüyorum..piyasayı hiç bilmeden gittiğimizden pahalı gelmiş olabilir:1rolleyes:
fotoları eklersen süper olur canım ya..
eVET DİDEMCİM YENİYmiş ben madela alıyordum satıcı önerdi bana madela 150 idi(20li süt saklama poşeti ve krem hediyeydi) milkway 100tl(25li süt saklama poşedi hediye). Gögüs yeri daha rahat filan dedi bir de bunu normal adaptör gibi şarj edip elektrik olmayan yerde de pil olmayınca kullanabiliyormuşsun valla o dedi ben de aldım beğenmezsen getir dedi deniycem olmazsa söz verdi madela ile değiştirecek ama bence olur çok benziyorlar
Bu dediğin yeride biliyorum ben cnm..zaten kızılayda çalıştığım için öğle araları iş çıkışları filan oraları talan ettiğimden biliyorum.dediğin modelide biliyorum görmüştüm orda :))
Buarada daha önce canbebenin alt açmalarından bahsetmiştin ya,senden duymuştum onu da..onlardan da aldım..12 tane var içinde.bi tanesine çıkarıp baktım..güzel ve kullanışlı görünüyo dediğin gibi..bide üzerinde diyoki,yataklarda da yatak koruyucu olarak kullanılabilir diyor.sen denedinmi bunun için acaba??
..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?