2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun melekcim tez zamanda iyileşirsin inşallah...

bu akşam eşimle alışverişe gittik ve bana tranvayda yer verdiler hamileyim diye.
ya diyorum eşime hani öyle mont üzerinden anlaşılacak kadarda çıkmıyo karnım ama ?
eşim dedi eee elin sürekli karnında farkında değilsin.
o anda tranvay kalabalıktı sanırım koruma içgüdüsü ile elimi karnımamı koydum ne ...

şaşırdım açıkcası.
kızlar sizede oluyormu eliniz farkında olmadan karnınıza gidiyormu sürekli ???

ilk sayfaya not ettim birda burada paylaşayım tekrar...

Haftalara göre aylık hesaplama

1-6 hafta = 1 aylık hamilelik
7-10 hafta = 2 aylık hamilelik
11-14 hafta = 3 aylık hamilelik
15-18 hafta = 4 aylık hamilelik
19-22 hafta = 5 aylık hamilelik
26-26 hafta = 6 aylık hamilelik
27-31 hafta = 7 aylık hamilelik
32-35 hafta = 8 aylık hamilelik
36-40 hafta = 9 aylık hamilelik

evet canım bende yapıyorum aynı seyi. yürürken bile bazen elim karnımda oluyor farkedince cekiyorum

Gunaydin kizlar! Sakin yanlis anlamayin. Turkiyeyi kucumseme niyetim olmadi. TR zaten Kazakistana kiyasen bir cok alanda daha ileri gitmis bi memleket. Benim demek istedigim burda nufusu buyutmek amaciyla hamile ve cocuklara saglik hizmetinin en kalitelisi bedavaya veriliyor olmasi. yani hamile oldun mu cok degerli oluyorsun burda. onunde kapilarin hepsi acik, hic bi sigortaya ihtiyac duymuyorsun en luks hastanelere bedava gidiyorsun. Devlet bu konuda cok onem veriyor buyuk harcamalar yapiyor. Biliyorum, Tr'de aradigin hersey var. Ben 2005'te Istanbul'da dogumhanede kalmistim orda iste gelismis Tr'den beklemedigim seyleri gorup sok olmustum. Yani heryerde oldugu gibi Tr'de de iyisi de kotusu de vardir. Bunun kucumsemekle alakasi yok. Zaten Tr kucumsenecek bir yer degil ki... turkbayragi

günayddıınn bayanllaarrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
harika bir gün diliyorum hepinizzeeeee

günaydınnn kızlarrrrr
2 günlük dinlenmenin ve gec kalkmanın ardından bugün 6da kalkmak cok zor geldiii

bende tam ıkı aylıgım ozaman gercı daha 10 hafta olmadı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…