2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sleepy80 canım gözün aydın.Ne mutlu sana.Mümkün olsa hergün görsek bebişlerimizi yaaabayanssulusmile bayanssulusmile
Bu arada 2 gün öndeysen seninle aynıyız o zaman biz 11+4 düz bugün

canım başta bulantı olmassa bidaha olmazmış çok şükür 3.ayımızı atlatıyoruz olmaz inşallah...

sağol ipekçim,evet ya ucuz bi makina olsada alsak koysak eve ya:)))
aynıyız demekki hadi aynı gün doğururuz belki ...bundan sonraki testlerle ilgigi bilgi verdilermi canım sana 3lü test falan...

valla ya zaman geçmiyor sanki benim az kaldı ama sanki adım adım ilerliyor gibi.son aylardada vakit su gibi geçiyormuş..hazırlıklar falan insan anlamıyor demekki..

ayrıca artık şu göbişlerimiz çıksa da adam gibi giyinebilsek.Bugün ablamın işyerine gittim dört tane kokoş hatun geldiler bayada uzun süre kaldılar kıyafet falan aldılar ablam kardeşim diye tanıştırınca öyle bana baktılar çok utandım ya.Altımda eşofman onun üstünde bir badi makyaj yok sadece saçlarım fönlüydü öyle berduş gibi hissettim kendimi Utandım yanlarında ya

kızlar selam
bugün nette bebeğn kalp atımından cinsiyet tahmini yapılabiliyor diye bişey okudum
butterfly senin bebişin kaç atıyordu kalbi belki hurafe doğrudur

ne utanıcan canım benim,dünyanın en özel durumunu yaşıyoruz şu an çuval bile giysek karnımızda mucizelerimiz var bizim,en önemlisi bu boşver..bir ay sonra kocaman göbişerimiz olucak ve bizde ona göre giyinicez dimi ama...

Ya hiç olur mu öyle şey. Bize yavrularımızın verdiği güzellik yeter de artar bile. Sen o an kokoşların karşısında öyle hissetmişsin. Hepimiz aynıyız. Ara dönemdeyiz, karnımız varla yok arası. Ne normal giysilerimizi giyebiliyoruz ne hamile elbisesi. Biraz sabır. Karınlar büyüdükçe ne giysek süper olur. Ben de bazen aynı şeyleri hissediyorum. Eşime de diyorum, pasaklı, sersefil bişey oldum. Nasıl kızıyor. Canım benim, bu hislere kapılma bi daha. Öptüm anneyi de yavrusunu da:1hug:

sağol ipekçim,evet ya ucuz bi makina olsada alsak koysak eve ya:)))
aynıyız demekki hadi aynı gün doğururuz belki ...bundan sonraki testlerle ilgigi bilgi verdilermi canım sana 3lü test falan...

Ben 2li test yaptırmadım.Dr 5 hafta sonra görüşelim dedi.Dayanabilirsem tabi.kaydirigubbakcemile3
Onun dışında bişey demedi.

kızlar bizde bugün tam 3 ayımızı doldurduk çok şükür..maşşallah diyin bebişkoma

bende kendimi çok şişman hissediyorum nedense...yani karnım biyüyünce nasıl hissedeceğim bilemiyoruım..mesela şuan gömleğimin düğmeleri gerildide gerildi..göğüs zaten geriliyordu şimdide göbek geriliyor düdük gibi yanikaydirigubbakcemile3

Maşşallahhhh
Ben bugün bebişimin olduğu yerde acayip gerginlik hissediyorum.Ağrı gibi ama tanımlayamıyorum tam.Havalar düzelse de biraz kıyafet alsam yaaabayanssulusmile
Eşim sürekli karnıma bakıp duruyor.Sinir oluyorum bende.Biraz kilo takıntımız vardabilmiyorumkismile
Karnın ne zaman büyüyecek diyor.Zaten bayağı var ama işte lafalsanaalsanasmile

Selamün aleyküm canım, hoşgeldin. Biz başağrısı dışında iyiyiz şükür. Cts. bebişimizi de görücez babasıyla inşallah. Sen nasılsın??gamyoncuiremsu

melekcim çok heyecanlı olmalısın cmts az kaldı...ayy biizimde geçsin hemen öğreneliim...
bu arada benimde başım çok ağrıyo yaaa nolcak bölee

merhaba alında ben 8+2 gunluk hamısım ılk tup denememdı dr sımdılık 4 ekım demıstı ama; 9 martta gıdecegım ve ozamn ne t gun verır ben eylul sonu ekım bası dıye hesapladım dogumu ama kısmet bu topıkte olmayı tercıh ettım

Ay ben de yüzüstü yatamıyorum yaa uyanıyorum. Karın yok gibi henüz ama gerginlik var. Kilo takıntısı ne yönde, almanı mı almamanı mı istiyor eşin? Kasmayın kendinizi...şakkıdı

Hoşgeldin aramıza. Sağlıkla gelsin bebişimiz:CüvCüv:

selam kızlar nasılsınız

Ahh ah bana bu soruyu sorduysan bin ah işitebilirsin. Bronşitim için 10 tane 1000mg antibiyotik kullandım, bu sefer de sinüslerim dolmuş. Sağ yanağım ve her iki kaşım tamamen dolmuş. Çörekotu yağının faydasını duydum. Sanırım yarın eşim getirirse başlıycam. Hastalıkla imtihan oluyorum 1 aydır. Allah daha beterini vermesin...senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…