canım başta bulantı olmassa bidaha olmazmış çok şükür 3.ayımızı atlatıyoruz olmaz inşallah...
gecmiş olsun canım.Senin cinsiyet belli oldu mu?
ayrıca artık şu göbişlerimiz çıksa da adam gibi giyinebilsek.Bugün ablamın işyerine gittim dört tane kokoş hatun geldiler bayada uzun süre kaldılar kıyafet falan aldılar ablam kardeşim diye tanıştırınca öyle bana baktılar çok utandım ya.Altımda eşofman onun üstünde bir badi makyaj yok sadece saçlarım fönlüydü öyle berduş gibi hissettim kendimi Utandım yanlarında ya
sağol ipekçim,evet ya ucuz bi makina olsada alsak koysak eve ya:)))
aynıyız demekki hadi aynı gün doğururuz belki ...bundan sonraki testlerle ilgigi bilgi verdilermi canım sana 3lü test falan...
kızlar bizde bugün tam 3 ayımızı doldurduk çok şükür..maşşallah diyin bebişkoma
bende kendimi çok şişman hissediyorum nedense...yani karnım biyüyünce nasıl hissedeceğim bilemiyoruım..mesela şuan gömleğimin düğmeleri gerildide gerildi..göğüs zaten geriliyordu şimdide göbek geriliyor düdük gibi yanikaydirigubbakcemile3
Selamün aleyküm canım, hoşgeldin. Biz başağrısı dışında iyiyiz şükür. Cts. bebişimizi de görücez babasıyla inşallah. Sen nasılsın??gamyoncuiremsu
Maşşallahhhh
Ben bugün bebişimin olduğu yerde acayip gerginlik hissediyorum.Ağrı gibi ama tanımlayamıyorum tam.Havalar düzelse de biraz kıyafet alsam yaaabayanssulusmile
Eşim sürekli karnıma bakıp duruyor.Sinir oluyorum bende.Biraz kilo takıntımız vardabilmiyorumkismile
Karnın ne zaman büyüyecek diyor.Zaten bayağı var ama işte lafalsanaalsanasmile
merhaba alında ben 8+2 gunluk hamısım ılk tup denememdı dr sımdılık 4 ekım demıstı ama bama 9 martta gıdecegım ve ozamn ne t gun verır ben eylul sonu ekım bası dıye hesapladım dogumu ama kısmet bu topıkte olmayı tercıh ettım
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?