gunaydın arkadaslar sabah mıısır gevregımı yedım artık daha sonra ne yerım bılemem mıgdem hıcbırseyı almıyorum yemeklere karsı hassasıyet olustu makdsat mıgdeme bırsey gırsın ıste
Canım Allah razı olsun seninde kandilin mübarek olsun.Şimdi ben de onu düşünüyordum geçensene bugün düşük yapmıştım moralim çok bozuk o yüzden bu bebeğimle inşallah nice kandiller kutlarız diye aklımdan geçiriyordum sen yazmışsın.
mrb arkadaşlar Kandiliniz mübarek olsun .. Rabbim bugün kim ne diliyosa kabul eylr inşallah .. herşeyden önce bebeklerimize sağlıkla kavuşmamızı nasib eylesin inşallah...öptüm hepinizi
Tünaydın kızlar nasılsınız. Bu mübarek günde her duamız kabul olsun inşallah. Bebişlerimiz ve tüm ailemiz için dua edelim. Mevlit Kandilimiz Mübarek Olsun...
birşey sormak istiyorum... 9. hafta içindeyken bel ağrısı olurmu? hamileliktenmi acaba yoksa belimi falan mı incittim?
bir de hiç bayılacak gibi olduğunuz oldumu? bu sabah zor tuttum kendimi yere yığılacaktım... birden birşey oldu kendimi acaip halsiz hissettim duvara yaslanıp kaldım yoksa yere yığılacaktım... hemen geçti ama.. hiç böyle olan var mı?
Valla canım bizim bebişler mübarek günlerde doğacak bu gidşle yani benimki ,ya ramazanda yada bayramda doğacak...sat ı önde olanların ki kesin ramazan ayında doğacaktır....
hayırlı doğumlar nasip etsin Allahım hepimize...
bebeklerimize kucağımıza almayı tabiki sağlıcakla...
birşey sormak istiyorum... 9. hafta içindeyken bel ağrısı olurmu? hamileliktenmi acaba yoksa belimi falan mı incittim?
bir de hiç bayılacak gibi olduğunuz oldumu? bu sabah zor tuttum kendimi yere yığılacaktım... birden birşey oldu kendimi acaip halsiz hissettim duvara yaslanıp kaldım yoksa yere yığılacaktım... hemen geçti ama.. hiç böyle olan var mı?
canım benim belim 2-3 haftadır çok ağryor , hatta tam olarak popomun üst kısmı diyim..eklem bölgelerim...
belki fazla hareket etmediğim içindir,
çünkü ben oturarak çalışıyorum ve pek hareket edemıyorum belkş biraz yürüsek iyi gelecek.
yorgunlık hissetmen başının dönmesi de bence normal ilk 3 ayda hamılelıkte bunlar zaten olabilecek durumlar ..benim ablam otobüste bayılmıştı...:)) çok takma kafana
ama yiende kan değerlerine baktırmanı ve doktoruna bu durumu söylemenı tavsıye ederım...
bazen değerler anıden düşebilyormuş