Valla canım bizim bebişler mübarek günlerde doğacak bu gidşle yani benimki ,ya ramazanda yada bayramda doğacak...sat ı önde olanların ki kesin ramazan ayında doğacaktır....
hayırlı doğumlar nasip etsin Allahım hepimize...
bebeklerimize kucağımıza almayı tabiki sağlıcakla...
canım benim belim 2-3 haftadır çok ağryor , hatta tam olarak popomun üst kısmı diyim..eklem bölgelerim...
belki fazla hareket etmediğim içindir,
çünkü ben oturarak çalışıyorum ve pek hareket edemıyorum belkş biraz yürüsek iyi gelecek.
yorgunlık hissetmen başının dönmesi de bence normal ilk 3 ayda hamılelıkte bunlar zaten olabilecek durumlar ..benim ablam otobüste bayılmıştı...:)) çok takma kafana
ama yiende kan değerlerine baktırmanı ve doktoruna bu durumu söylemenı tavsıye ederım...
bazen değerler anıden düşebilyormuş
birşey sormak istiyorum... 9. hafta içindeyken bel ağrısı olurmu? hamileliktenmi acaba yoksa belimi falan mı incittim?
bir de hiç bayılacak gibi olduğunuz oldumu? bu sabah zor tuttum kendimi yere yığılacaktım... birden birşey oldu kendimi acaip halsiz hissettim duvara yaslanıp kaldım yoksa yere yığılacaktım... hemen geçti ama.. hiç böyle olan var mı?
selam kızlar hayırlı kandiller hepinize
canım yaşadıklarını bende yaşadım ve ara ara da yaşıyorum. normal bir durum korkulacak bişey yok. kolay değil vücudumuz da hergün değişiklikler oluyor. :1rolleyes:
lapacıcım bende bazen sureklı evde olmama ragmen yanı yorulmama ragmen bayılacak gbı oluyrm
genelde kalkarken cok ac kalkıyrm herald ondan
ya bı de ben hıc doymuyrm yeemek yıyorum acım meyve yıyorum acım her seyı yıyorum ama doymuyrm dıye aglayacaktım
benımde bacagımın yanı dızıımın arka tarafı cekılıyo
bel agrısı da normal dedı dr
nasıl olmuşşşş :))))))
oyyyfff..yerim onlayıı.. miniş miniiş.. pek ciciler... senmi yaptın?
nasıl olmuşşşş :))))))
ayyyyyyy bayıldım ben bupatiklereee nasıl yaptın yaaaaaaaa ben de yapmak istiyorum ama elimden gelirmi ki böle işler.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?