2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol cnm ben özele gideyeim en iyisi diş hastaneniyle olmuycak bu iş.

evt bi diş hekimine git en iyisi sanalcım..istersen altıparmakta yıldıray şahin var ben ona gidiyorum.netten telefonunu falan bulabilirsin.çok memnunm ben kendisinden.elide çok hafif...

arkadşm sanada geçmiş olsn diş ağrı çok zor öle bişeyki her şey hamilelikte geliyo aksilik işte taha kötüsnden korusn allah hepizi canm

sağol cnm ben özele gideyeim en iyisi diş hastaneniyle olmuycak bu iş.

geçmiş olsun canım yaa diş ağrısı gerçekten hiç birşeye benzemiyor
insanın gözüne kulağına boğazına heryere vuruyor
umarım ağrını ve abseni dindirecek bişeyler verirlerde rahatça uyursun bu gece
ben uyuyamayınca çok huysuz oluyorum....

Merhaba,

Ben yazmasam bile forumu sürekli takip edenlerdenim. Sizin sıkıntınızı okuyunca yazmadan edemedim. Daha önce hamile bir arkadaşımın da başına geldi aynı şey. Bitkisel olarak karanfil yağı büyük ihtimal diş ağrınızı kesecektir. Arkadaşlarımdan biri diş doktoru, hamile arkadaş bu sorunu yaşayınca bize kadın doğumcunun izniyle diş doktoru mutlaka bir ilaç yazar, ikisini görüştürün demişti. Zararsız bir şekilde ağrının durdurulması için ise diş doktorlarnın kullandığı ağrı kesici/uyuşturucu spreyler var, onlar işe yarar en kötü ihtimal diş doktoru onu sıkar dişe dedi. Belki tuhaf gelecek ama hamile arkadaşımın diş sorununu çözen karanfil yağı oldu. Ondan sonra 9 ay hiç sıkıntı çekmedi. Dişi 1-2 kez daha ağrıdığında karanfil yağını sürmüş ve kesilmiş. Belki denemek istersiniz diye yazmak istedim. Tekrar geçmiş olsun, Allah şifa versin...

masallah yaa cinsiyetler bile ogrenilmeye baslamis:))
belki bende 2 haftadan gitcem doktor söyler.11 haftalikken söylüyor:)

evt bi diş hekimine git en iyisi sanalcım..istersen altıparmakta yıldıray şahin var ben ona gidiyorum.netten telefonunu falan bulabilirsin.çok memnunm ben kendisinden.elide çok hafif...

sağol cnm tuzlu suyla geçer diye gitmdim bekledim özelden gittiğim bi doktorum var diğer yirmilik dişimide o almıştı ameliyatla.sen neresndesn bursanın

ayyyy cnm çok ama çok sağol Allah razı olsun senden hemen alıp deniycem inş.benimde geçer

kızlar ben dün lcw bi bakayım dedim hamile koleksiyonuna...
ilk kez güzel birşy buldum..
kot etek .boyu dizlerde..çok şekerdi..normaldede giyilir.beli gözükmediği sürece sorun yok yani üzerine hırka tshırt ne olursa uyar....çok rahat ettim ya çok spor duruyor..34 milyondu...
bitanede 9 milyona hamile thsortü aldım...çok şekerler..ama ben 42 aldım..normalde bendenim 40 ama bir beden büyük aldım..acaba kendi bedenimimi alsaydım.neticede belden ayarlanıyor yanii....beli penye...aldıktan sonrada 42 aldığımapişman oldum..kalça falan hafif geniş duruyor

ayyyy cnm çok ama çok sağol Allah razı olsun senden hemen alıp deniycem inş.benimde geçer

İnşallah işe yarar. Benim eşim de diş doktorundan çok korktuğu için diş ağrısı için hep karanfil yağı kullanıyor. Hoş onun yaptığı doğru değil ama malesef hamilelikte başka çaremiz yok. Ağrıyı keserse boşa antibiyotik kullanmamış olursun. Tekrar tekrar geçmiş olsun...

slm kızlar hastaneden geldim test için gitmiştim bizim ufaklık göstermedi kendini yaa çok üzüldüm cinsiyet hakkında a doktor bişi diyemedi Allahtan herşeyi normal dedi ense kalınlığı 1.3 çıktı bizimki normaldir herhalde?_? haftaya sonuçları aşınca gel yine bakarız dedi minik kelebeğimm benimmmm uyuyodu sanki

sennde gözün aydı canm ii çıkmş sonucn cinsiyeti snra öğrenrsn sağlıklı olsnda bizede kesn demediler canm tahni soledlerŞeniz

sennde gözün aydı canm ii çıkmş sonucn cinsiyeti snra öğrenrsn sağlıklı olsnda bizede kesn demediler canm tahni soledlerŞeniz

çok sağol canım benim..evet çok merak ediyodum ama Sağlıklı olduğunu öğrendim ya o yeter 51 ile başladım 50 kiloya düşmüşüm o biraz canımı sıktı dr vitamin verdi bu aydan sonra kilo alırsın düzenli beslen dedi ben evde hep yalnızım eşim taa akşam 9 da geliyor tek başıma bişi yiyemiyorum ki.. (

canm bende yanlızm evde benm eşimde 9 10 8 de 7 de geliyo ama meçburuz yemeye bu aydan sonra alırsn kilo hiç sorn yapma ben kilo aldğım helde dr bana bisürü ilaç verdi kan ilacı vitamin folik asit kalsiyum ben 54 kiloyla başladm şuan 57 kiloyum dr istemedim benm bukadar kilo almamı 14 haftaya girecği 3 aydan snra başlıyoya kilo alımı bana böle gidersen 25 kilo alırsn diyo ekmek yemm makarna pilav hamur işi ama yinede aldm tatlım ama benm miğde bulantm falan olmadı iştahımda iyi bebeğimde gelişimi iyi canm vitaminlerniiç sen bebiş için

kızlar aldığım etek bu lcw eteğin aynısı.
zarada da varmış galiba ama ben lcw 32 ye aldım...
42 aldım ya pişman oldum acaba 40mı alsaydım ..
beli gayet bol yani ayarlanabilir yani

kızlar aldığım etek bu lcw eteğin aynısı.
zarada da varmış galiba ama ben lcw 32 ye aldım...
42 aldım ya pişman oldum acaba 40mı alsaydım ..
beli gayet bol yani ayarlanabilir yani

canm lcw hamilelik varmı zaraya ban baktım yok :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…