ne kadar saçma bişey yaaaa doktor dişçi bilmezse bunu kim bilecek manav mı???
madem nöbetçiye gittin bugün yine git
nasıl olsa başka nöbetçi gelmiştir
dersin ağrı çoğaldı bişey yazamazmısınız diye???
eğer doktor ünvanını hak eden birisiyse yazacaktır bişey
yok buda ben cesaret edemem derse artık bilmiyorum yani
ilk defa böyle saçmaaa bişey duydum yaa
dişçinin işi değil mi bu?????
oldu sabret acıdan ölsen umurlarında değil bazı dr.alrın
sinirlerim bozuldu gerçekten dayanam hiç böyle şeylere
internetten baktınmı google dan gitmeden bir araştır hangileri kullanılabilir vs. diye
istersen
sağol cnm ben özele gideyeim en iyisi diş hastaneniyle olmuycak bu iş.
mopsy pembe canlarım çok sağolun.evet boğazıma kadar yaptı sanki boğazımda ceviz var oderece apse yaptı.sadce diş ağrısı değil hem kulak hemde boğaz ağrısı çekiyorum.Rabbim yardım etsin gece ağladım artık çoçuk gibi ya dayanamıyorum.bitkisel bişeyler bilen varsa söylesin kızlar
evt bi diş hekimine git en iyisi sanalcım..istersen altıparmakta yıldıray şahin var ben ona gidiyorum.netten telefonunu falan bulabilirsin.çok memnunm ben kendisinden.elide çok hafif...
Merhaba,
Ben yazmasam bile forumu sürekli takip edenlerdenim. Sizin sıkıntınızı okuyunca yazmadan edemedim. Daha önce hamile bir arkadaşımın da başına geldi aynı şey. Bitkisel olarak karanfil yağı büyük ihtimal diş ağrınızı kesecektir. Arkadaşlarımdan biri diş doktoru, hamile arkadaş bu sorunu yaşayınca bize kadın doğumcunun izniyle diş doktoru mutlaka bir ilaç yazar, ikisini görüştürün demişti. Zararsız bir şekilde ağrının durdurulması için ise diş doktorlarnın kullandığı ağrı kesici/uyuşturucu spreyler var, onlar işe yarar en kötü ihtimal diş doktoru onu sıkar dişe dedi. Belki tuhaf gelecek ama hamile arkadaşımın diş sorununu çözen karanfil yağı oldu. Ondan sonra 9 ay hiç sıkıntı çekmedi. Dişi 1-2 kez daha ağrıdığında karanfil yağını sürmüş ve kesilmiş. Belki denemek istersiniz diye yazmak istedim. Tekrar geçmiş olsun, Allah şifa versin...
nilüferdeyim bende canım
ayyyy cnm çok ama çok sağol Allah razı olsun senden hemen alıp deniycem inş.benimde geçer
slm kızlar hastaneden geldim test için gitmiştim bizim ufaklık göstermedi kendini yaa çok üzüldüm cinsiyet hakkında a doktor bişi diyemediAllahtan herşeyi normal dedi ense kalınlığı 1.3 çıktı bizimki normaldir herhalde?_? haftaya sonuçları aşınca gel yine bakarız dedi minik kelebeğimm benimmmm uyuyodu sanki
sennde gözün aydı canm ii çıkmş sonucn cinsiyeti snra öğrenrsn sağlıklı olsnda bizede kesn demediler canm tahni soledlerŞeniz
çok sağol canım benim..evet çok merak ediyodum ama Sağlıklı olduğunu öğrendim ya o yeter 51 ile başladım 50 kiloya düşmüşüm o biraz canımı sıktı dr vitamin verdi bu aydan sonra kilo alırsın düzenli beslen dedi ben evde hep yalnızım eşim taa akşam 9 da geliyor tek başıma bişi yiyemiyorum ki..(
kızlar aldığım etek bu lcw eteğin aynısı.
zarada da varmış galiba ama ben lcw 32 ye aldım...
42 aldım ya pişman oldum acaba 40mı alsaydım ..
beli gayet bol yani ayarlanabilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?