mopsycim gayet güzel canım biraz daha kilo alacağımızı hesaba katarsak bence iyi almışsın ama yinede sen bilirsin...
test yaptıran arkadaşlarımızın gözü aydı. yeni cinsiyetler belli olmuş. sanalcım geçmiş olsun şifa diliyorum... ben bi listeyi güncelleyip geliyorum...
selam kızlar ,ohhh ne güzel yeni cinsiyetler belli olmuş,test sonuçları güzel herkesin gözü aydın...ben haftaya gidicem bakalım göstericekmi bizimki...mopsy çok şeker eteğin bende almıştım ama kot değil,keten gibi yazlık daha çok..bende hep bir beden fazla alıyorum canım iyi yapmışssın bence...
slm kızlar test sonuçlarımızı aldık ense kalınlığı 0,7mm dr güzel dedi sizce nsl?kan idrar testlerinde de bi sorun yok şükür.hcg 86,33 yani kız mı olcak Allah izin verirsekaydirigubbakcemile3
teşekkürler etek için kızlar..
meloş lcw bazı mağzalarında hamile koleksiyonu var..bi lcw girdiğinde sorabilirsin hangi mağzalaranızda hamile koleksiyonu var diye canım
lila cğım bugün biz demir baş oldu bugün herkes kocışlerini aldı gezmeye snamay biz çalıştk bugün ben yeni geldim eve kocacğm hala gelmedi eyvahedigeldismile
selam kızlarrrr sofrayı hazırladım bende kocişi beklerken bi bakayım dedim sanırım pek kimse yok bugünnn ayyy cinsiyeti belli olanlara çok özendirik oluyorumm bizim doktorumuz daha belli olmaz dedi bilmiyorumkismile