2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar...

mopsycim gayet güzel canım biraz daha kilo alacağımızı hesaba katarsak bence iyi almışsın ama yinede sen bilirsin...

test yaptıran arkadaşlarımızın gözü aydı.
yeni cinsiyetler belli olmuş.
sanalcım geçmiş olsun şifa diliyorum...
ben bi listeyi güncelleyip geliyorum...

selam kızlar ,ohhh ne güzel yeni cinsiyetler belli olmuş,test sonuçları güzel herkesin gözü aydın...ben haftaya gidicem bakalım göstericekmi bizimki...mopsy çok şeker eteğin bende almıştım ama kot değil,keten gibi yazlık daha çok..bende hep bir beden fazla alıyorum canım iyi yapmışssın bence...

kızlar bende nagihanı merak ettim uzun süredir girmemiş Allah korusun bişiymi oldu yoksa?
gayet aktif bir arkadaştı aramızda ...

eee haftasonu şekerim kimi gezmeye gitti kocişini alıp kimi sinemaya...
biz kaldık demirbaş olarak :)
haftaiçi burası daha keyifli oluyor :)

slm kızlar test sonuçlarımızı aldık ense kalınlığı 0,7mm dr güzel dedi sizce nsl?kan idrar testlerinde de bi sorun yok şükür.hcg 86,33 yani kız mı olcak Allah izin verirsekaydirigubbakcemile3

oo bnck canım gözün aydı.
ense kalınlığınız maşallah çok güzel.
eğer hcg tezi doğru çıkarsa listemize bir prenses daha geliyor..
maşallah.

teşekkürler etek için kızlar..
meloş lcw bazı mağzalarında hamile koleksiyonu var..bi lcw girdiğinde sorabilirsin hangi mağzalaranızda hamile koleksiyonu var diye canım

lila cğım bugün biz demir baş oldu bugün herkes kocışlerini aldı gezmeye snamay biz çalıştk bugün ben yeni geldim eve kocacğm hala gelmedi eyvahedigeldismile

evde yemk yok ama yapmaycağm bende böle tatil yapacağm yumurta yaparm kavaltılık yeter dimi:lepi:

iyi aksamlar kızlar benim esimde bugün gec gelecek. hamiş hamiş kocalarımızı bekliyoruz. birde bugün yagmurda ayagım kaydı düştüm dizlerim acıyor

iyi aksamlar kızlar benim esimde bugün gec gelecek. hamiş hamiş kocalarımızı bekliyoruz. birde bugün yagmurda ayagım kaydı düştüm dizlerim acıyor

ah canm dikkat bebişe bişeyn yoktur umarm veet baya bi yağdı tatlım buun halada yağıyo havada soğuk bende buun çok üşüdüm kaydirigubbakcemile3

selam kızlarrrr sofrayı hazırladım bende kocişi beklerken bi bakayım dedim sanırım pek kimse yok bugünnn ayyy cinsiyeti belli olanlara çok özendirik oluyorumm bizim doktorumuz daha belli olmaz dedi bilmiyorumkismile

sadece dizlerime oldu onun dısında iyiyim. ama cok korktum.

bende yemek yapmadım hiç kalkasım yok

boncuğm gözün aydın bakalım cinsiyeti doğrumu herkes yazsn arkadaşlar bu test ki hcg sini benmki 66 3 tahmini kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…