2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
suray,
içini ferah tut
bu testler sadece riskleri gösteriyor ama riskli deyip sağlıklı doğan
sağlıklı deyip de allah korusun sağlıksız doğabiliyor çocuklar
sen endişelenme iyi şeyler düşün
dua ediyorum senin için

çok haklısın canım biliyrum böyle olduğunu da işte istemez tedirgin oldum. kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. opuyorumnanaktan güzel dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim.a.s. umarım sorunsuz atlatırım bu durumu.

KIMSE konuşmuyor galıba...
Su içiyormusunuz bayanlar.... bol bol içmemiz lazım bılıyorusunuz

ben de içiyorum
önceden günde 1 bardak bile içmezdim
tabi böbreklerimle ilgili bir problem yaşadığım için
dikkat ediyorum şimdi
ölçülü şişelerle içmeye çalışıyorum

aynen bende çok içiyorum. yakında tuvaletin önüne sandalye atıcam. yarım saatten fazla süren mesafelere zor gidiyorum . şimdiden böylese ilerisini düşünemiyorum.

merhaba kızlar bugün nasılsınız biz çok heycanlıyız yarın doktora gidiyrouz umarım cinsiyetini ve ii olduğunu görürüzz

suray hayırlısı olsun senin için inşallaah ma ii şeyler düşün ii olsun dualarım seninle .....

ben hapşırırken öksürürken korkuyorum hele hapşırırken bebeğim hopluyo gibi oluyo sizinde oluyo mu

Suray canım moralini yüksek tut. Yaş riski işte sadece. Emin ol amniyosentez sonucun iyi çıkacaktır.Ben çok araştırdım yaş riskinden sonuçları kötü çıkana rastlamadım. İyi bir uzmana yaptırmaya özen göster canım. Bende de yaş riski çıktı ama ben yaptırmadım.

canım benim korkma bu testler o kadar da güvenilir değil. doktor benden de amniyosentez istedi. 16. haftada oğlumun beyninde kist görünce isterseniz yapalım dedi. ben de korktum yaptırmadım. ayrıntılı ultrasona bir gireyim dedim ondan sonra bakalım neler olacak. Hepimiz için hayırlısını versin Alla'ım..

su ilk zamanlar çok içiyordum ama şimdi biraz azaldı ama ıhlamurla takviye ediyorum... gündüz 1 litreye yakın içiyorum akşamsa 1-2 bardağı geçmiyor ama uykumdan uyanıp içtiğim çok oluyor

bu gece sabah olmaz artık ben dr a gideceğimde öyle oluyo erkenden kalkıyorum inş. güzel heberler alırsın

bu gece sabah olmaz artık ben dr a gideceğimde öyle oluyo erkenden kalkıyorum inş. güzel heberler alırsın

şuan işteim işi gücü bıraktım canım yapmak istemiyor yaa gideceğim diye içim içime sığmıyorhayırlı haberler alırım inşallah

Heroine sayın müşavirim, konumuz dışında bir sorum olacak yanıtlayabilirsen çok sevinirim:) benim emekliliğime yani maaş almama 1 sene 8 ay gibi bir zaman kaldı. yaşım 41 oldu bu arada ( kısmetse 43 yaşında emekli olacağım. prim günüm 7.165 oldu üzerine gidiyor sigortalılık çalışma süremde 23 yıldan fazla devam ediyorum.

asıl sorum şu şimdi ben işyerimden doğum iznimi de kullanıp sonrasında ben işten ayrılıyorum dediğimde tazminat alabilirmiyim ? doğum iznimden sonra 1 yıl kalıyor emekliliğime. bebeğe kayınvalidem bakarım diyor. ama bakamazsa benim çıkmam gerekiyor bu durumda tazminat hakkım yanıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…