suray, endişe etme sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşaallah. Rabbim korusun yavrunu...
KIMSE konuşmuyor galıba...
Su içiyormusunuz bayanlar.... bol bol içmemiz lazım bılıyorusunuz
suray,
içini ferah tut
bu testler sadece riskleri gösteriyor ama riskli deyip sağlıklı doğan
sağlıklı deyip de allah korusun sağlıksız doğabiliyor çocuklar
sen endişelenme iyi şeyler düşün
dua ediyorum senin için
KIMSE konuşmuyor galıba...
Su içiyormusunuz bayanlar.... bol bol içmemiz lazım bılıyorusunuz
selam kızlar biz geldik:CüvCüv:gamyoncuiremsunasılsınız ?
biz pek iyi değiliz kızlar dünden beri moralim altüst oldu((( 4 lü testimizin sonucunda yaş riski çıktı o yüzden amniyosentez yapılacak (((( ne olur dua edin bebişimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım.
bu arada cinsiyeti belli olan arkadaşlarımızın gözü aydın olsun sağlıkla bebişlerini kucağına alırlar inşallah.
rahatsızlığı olan arkadaşlarımızda çok geçmiş olsun diyorum en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum:Saruboceq:
selam kızlar biz geldik:CüvCüv:gamyoncuiremsunasılsınız ?
biz pek iyi değiliz kızlar dünden beri moralim altüst oldu((( 4 lü testimizin sonucunda yaş riski çıktı o yüzden amniyosentez yapılacak (((( ne olur dua edin bebişimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım.
bu arada cinsiyeti belli olan arkadaşlarımızın gözü aydın olsun sağlıkla bebişlerini kucağına alırlar inşallah.
rahatsızlığı olan arkadaşlarımızda çok geçmiş olsun diyorum en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum:Saruboceq:
merhaba kızlar bugün nasılsınız biz çok heycanlıyız yarın doktora gidiyrouz umarım cinsiyetini ve ii olduğunu görürüzz
suray hayırlısı olsun senin için inşallaah ma ii şeyler düşün ii olsun dualarım seninle .....
ben hapşırırken öksürürken korkuyorum hele hapşırırken bebeğim hopluyo gibi oluyo sizinde oluyo mu
bu gece sabah olmaz artık ben dr a gideceğimde öyle oluyo erkenden kalkıyorum inş. güzel heberler alırsın
şuan işteim işi gücü bıraktım canım yapmak istemiyor yaa gideceğim diye içim içime sığmıyorhayırlı haberler alırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?