canım inşallah Allah gönlüne göre verir. dualarınız için çok tşk ederim.opuyorumnanaktanmerhaba kızlar bugün nasılsınız biz çok heycanlıyız yarın doktora gidiyrouz umarım cinsiyetini ve ii olduğunu görürüz
suray hayırlısı olsun senin için inşallaah ma ii şeyler düşün ii olsun dualarım seninle .....
Suray canım moralini yüksek tut. Yaş riski işte sadece. Emin ol amniyosentez sonucun iyi çıkacaktır.Ben çok araştırdım yaş riskinden sonuçları kötü çıkana rastlamadım. İyi bir uzmana yaptırmaya özen göster canım. Bende de yaş riski çıktı ama ben yaptırmadım.
canım benim korkma bu testler o kadar da güvenilir değil. doktor benden de amniyosentez istedi. 16. haftada oğlumun beyninde kist görünce isterseniz yapalım dedi. ben de korktum yaptırmadım. ayrıntılı ultrasona bir gireyim dedim ondan sonra bakalım neler olacak. Hepimiz için hayırlısını versin Alla'ım..
KIMSE konuşmuyor galıba...
Su içiyormusunuz bayanlar.... bol bol içmemiz lazım bılıyorusunuz
canim ya icemiyorum gece buyuk bardak sadece o kadar midem almiyor
Heroine sayın müşavirim, konumuz dışında bir sorum olacak yanıtlayabilirsen çok sevinirim:) benim emekliliğime yani maaş almama 1 sene 8 ay gibi bir zaman kaldı. yaşım 41 oldu bu arada( kısmetse 43 yaşında emekli olacağım. prim günüm 7.165 oldu üzerine gidiyor sigortalılık çalışma süremde 23 yıldan fazla devam ediyorum.
asıl sorum şu şimdi ben işyerimden doğum iznimi de kullanıp sonrasında ben işten ayrılıyorum dediğimde tazminat alabilirmiyim ? doğum iznimden sonra 1 yıl kalıyor emekliliğime. bebeğe kayınvalidem bakarım diyor. ama bakamazsa benim çıkmam gerekiyor bu durumda tazminat hakkım yanıyor mu ?
canim ya icemiyorum gece buyuk bardak sadece o kadar midem almiyor
kızlar detaylı ultrasondan geldik. bebegimin saglıgı iyi görünüyor. 360gr olmus. 25cm civarında dedi doktor. 3 gün önden gidiyormud. 20+1 göründük.
kızlar detaylı ultrasondan geldik. bebegimin saglıgı iyi görünüyor. 360gr olmus. 25cm civarında dedi doktor. 3 gün önden gidiyormud. 20+1 göründük.
gece içersen sabaha doğru wc yolu gözukur sana
tabıkı yanıtlarım ne demek...
ben anladığımı yazıyorum..
Gunun dolmuş sanırım, yaşını bekliyorsun... normalde bebek olmasada sen bugun gıtsen Ihtıyarlık bölge müdürlüğüne sana emeklı olmaya hak kazanmıştır yazısı verırler ..ve sen bu yazıyı çalıştığın yere vererek tazmınat hakkını kazanırsın...vermek zorundalar vermezlerse mahkeme yolu açık. (bu arada aynı yerde kaç yıldır calışıyorusun)
ayrıca doğum ıznını kullanıp, ben işe dönmeyeceğim dıye ayrılırsan hiç bi şekılde tazmınat alamzsın..sadece ücretsız ızın ıstersen ve işverenın sana bunu vermek istemezse tazmınat vererk çıkarmak zorunda kalır.
İnşallah cevaplayabılmışımdır soruları ??
kızlar ben çıkıyorum. eve gitme zamanı geldi. yuuuppppiiiii. hepinizi öptüm. yemek faslını hallettikten sonra tekrar girerim. görüşürüz güzel anneler...
canım yaklaşık 8 yıldır burdayım. ve yaşımı bekliyorum. verdiğin bilgilier çok işime yaradı çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan
çok güzel canım sağlıkla gelsin bebeşin ..........:dance:25 cm allahım ne büyüksün sen ben ilk öğrndiğimde 4 mm di şimdi cm e döndük bakalım bizimkisi ne kadar oldu
ya kızlar akşam saat 9 da bir yattım bu gün saat 2:30 da kalkmışım.şoktayım nedir bu uyku böyle yaaaa.....
lapacımın cinsiyeti belli olmuş gözün aydı sağlıkla kucağına gelsin inşallah....
cornelia inşallah güzel haberlerle gelirsin canım....
suraycım canım üzme kendini hiç stres yapma bak içime doğuyor emin ol herşey yolunda.
zaten o testler kesinlik kazanmamış testlermiş.
bak gör sağlıkla gelecek bebişin kucağına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?