2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım inşallah Allah gönlüne göre verir. dualarınız için çok tşk ederim.opuyorumnanaktan

evet canım işte maalesef yaş riski yoksa testlerde bir problem yok şükür.elimden geldiğince araştırıyorum iyi dr olsun diye bakalım herşeyin hayırlısı hepimiz için.

Evet canım biliyorum senin durumunda. Allahım sana emanetiz yavrularımızla birlikte sen esirge:Saruboceq:

tabıkı yanıtlarım ne demek...
ben anladığımı yazıyorum..
Gunun dolmuş sanırım, yaşını bekliyorsun... normalde bebek olmasada sen bugun gıtsen Ihtıyarlık bölge müdürlüğüne sana emeklı olmaya hak kazanmıştır yazısı verırler ..ve sen bu yazıyı çalıştığın yere vererek tazmınat hakkını kazanırsın...vermek zorundalar vermezlerse mahkeme yolu açık. (bu arada aynı yerde kaç yıldır calışıyorusun)
ayrıca doğum ıznını kullanıp, ben işe dönmeyeceğim dıye ayrılırsan hiç bi şekılde tazmınat alamzsın..sadece ücretsız ızın ıstersen ve işverenın sana bunu vermek istemezse tazmınat vererk çıkarmak zorunda kalır.

İnşallah cevaplayabılmışımdır soruları ??

kızlar detaylı ultrasondan geldik. bebegimin saglıgı iyi görünüyor. 360gr olmus. 25cm civarında dedi doktor. 3 gün önden gidiyormud. 20+1 göründük.

canım yaklaşık 8 yıldır burdayım. ve yaşımı bekliyorum. verdiğin bilgilier çok işime yaradı çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum. eve gitme zamanı geldi. yuuuppppiiiii. hepinizi öptüm. yemek faslını hallettikten sonra tekrar girerim. görüşürüz güzel anneler...

ya kızlar akşam saat 9 da bir yattım bu gün saat 2:30 da kalkmışım.şoktayım nedir bu uyku böyle yaaaa.....

lapacımın cinsiyeti belli olmuş gözün aydı sağlıkla kucağına gelsin inşallah....

cornelia inşallah güzel haberlerle gelirsin canım....
suraycım canım üzme kendini hiç stres yapma bak içime doğuyor emin ol herşey yolunda.
zaten o testler kesinlik kazanmamış testlermiş.
bak gör sağlıkla gelecek bebişin kucağına...

yaa dr a gittiğim gün kaç gram olmuş kaç cm olmuş diye sormayı unutmuşum cinsiyetini söyleyince dilim tutuldu delikafadulden şimdi de mrk ediyorum fisfisfis

canım yaklaşık 8 yıldır burdayım. ve yaşımı bekliyorum. verdiğin bilgilier çok işime yaradı çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan

ama böyle bir niyet içine girersen , işyerine söylemeden mutlaka o yazıyı al..belli olmaz son anda kanunlar değişir bişey olur, malum SSK da şu aralar herşey değişiyor... o yazıyı alamazsan tazmnıat alamzsın cunku...

kızlar detaylı ultrasondan geldik. bebegimin saglıgı iyi görünüyor. 360gr olmus. 25cm civarında dedi doktor. 3 gün önden gidiyormud. 20+1 göründük.

çok güzel canım sağlıkla gelsin bebeşin ..........:dance:25 cm allahım ne büyüksün sen ben ilk öğrndiğimde 4 mm di şimdi cm e döndük bakalım bizimkisi ne kadar oldu

çok güzel canım sağlıkla gelsin bebeşin ..........:dance:25 cm allahım ne büyüksün sen ben ilk öğrndiğimde 4 mm di şimdi cm e döndük bakalım bizimkisi ne kadar oldu

mucize bu :Saruboceq: ALLAH A çok şükür kaç kilo olduklarınıda öğreniriz inş.

LİLACIM endişelenme herkeste var aynı durum ama sen epey bir erken yatmışsın 9 da ben 11 de yatıyorum gece en az 2 kere kalkıyorum sabah 7 ye kadar düşün bebeğimiz doğmadan alışıyoruz gece kalkmaya ne güzel:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…