kızlar merhabalar beni de aranıza alırmısınız bugun ogrendim hamile oldugumu reglim 2 gun gecmisti sabah idrar testi yaptım cift cizgi inanamadık esimle hemen hastaneye gittik kan testi yaptırmaya veee sonuz pozitif ben moskovadayım burda bir doktorum yok o yuzden hemen turkiyedeki doktorumu aradım ucaga binip gelmemde sakınca var mı diye yok dedi haftaya gel goreyim seni dedi acaip sevincliyim ama aynı zamnda saskınım ocak ayında cikolata kisti ameliyatı olmustum o yzuden daha bi heyecanla bekliyordum sukurler olsun alalhım cok bekletmedi bizi ve bebisimi gonderdi henuz cok erken karmakarısıgım ne olur bana da dua edin hersey yolunda gitsin diye cunku burda kimsem yok ailem arkadaslarım herkes turkiyede tahmini dogum 30 ocak gozukuyor galiba son ocak annesi de ben olacagım hayırlısıyla insallah :) allah hepimize saglıklı bir hamilelik gecirmemizi ve hayırlısıyla saglıklı bebislerimizi kucagımıza almayı nasip etsin insallah
kızlar bişey sorcam ama...
ya eşim şu an rahatsız olduğu için ilaç kullanıyor antibiyotikler falan hepside ağır ilaçlar.....
biz korunmadan..... :jeyyar:
bi mahsuru olurmu sonradan pişman oldum ama....
biri bana cevap yazsın lütfen.... a.s.
kızlar bişey sorcam ama...
ya eşim şu an rahatsız olduğu için ilaç kullanıyor antibiyotikler falan hepside ağır ilaçlar.....
biz korunmadan..... :jeyyar:
bi mahsuru olurmu sonradan pişman oldum ama....
biri bana cevap yazsın lütfen.... a.s.
jasmin arkadaşım aramıza hoşgeldin sende benim gibisin bende 31 aralıkta kist ameliyatı olmuştum bizde bebiş çok istiyoduk Rabbim nasip etti çok şükür Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın stres yapma çok düşünme neolur neolacak diye rahat olmak gerek gerçi bunu ben yapamıorumama olması gereken oymuş dua edelim hayırlısı olur inş
ya hazır konu açılmışken sorayımdoktorlar size ilşki konusunda yani hangi sıklıkla olmalıymış biz korkumuzdan çok yaklaşmıyoruz ama ateşle barut gibiyiz yanyana gelince dayanamıycaz diye Şeniz delikafadulden
zaten rahim ağzımız kapalı olduğu için içeri giremiyorlar:))))))))))
ya hazır konu açılmışken sorayımdoktorlar size ilşki konusunda yani hangi sıklıkla olmalıymış biz korkumuzdan çok yaklaşmıyoruz ama ateşle barut gibiyiz yanyana gelince dayanamıycaz diye Şeniz delikafadulden
aaaa kapalı mı rahim ağzımızzz enemmmm:1shok::1shok: ilk defa duydummm
tabi, hamilelik oluştuğunda rahim ağzı girişinde tıkaç oluşuyor ve zaten bu tıkaçın düşmesiyle doğum başlıyor, bu tıkaç bebeğin düşmesini engelliyor, hatta bazı kadınlarda bu tıkaç yeterince oluşamıyor ve o yüzden rahim ağzına dikiş atıyorlar
çok doğru bilgialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
valla yaklaşık 1 yıldır okumadım kitap, website kalmadı, kaydirigubbakcemile3 doktoraya başlayacağım yakında kaydirigubbakcemile3
tabi, hamilelik oluştuğunda rahim ağzı girişinde tıkaç oluşuyor ve zaten bu tıkaçın düşmesiyle doğum başlıyor, bu tıkaç bebeğin düşmesini engelliyor, hatta bazı kadınlarda bu tıkaç yeterince oluşamıyor ve o yüzden rahim ağzına dikiş atıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?