canım ultrasonda 6+4 mü yazıyo 7haftalıksın (7. haftanıın içindin 7ye girdin 4 gün aldın demek)
7+5 mi yazıyo 8 haftalıksın
ok canı bu ay ilk defa kulladım persebe kontrole gitcem se kaçıcıda amile kaldın kullanırken neler ihsstti
özbekcim ben 9 aydır tedavi görüyordum, iğne tedavisi olmuştum hep sonuç alamamıştım doktorumu dğiştirdim klomenle 2 ayımda hamile kaldım
klomen+glukofen+progestan da kullandım bu 2 ayda, inşallah sen benim kadar beklemeden hemen kalırsınn mckkkkkk
anlamadımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 doktor bana cuma günü 6+2 gözüküyo dedii, ben sata göre hesapladığımda 7+3 falan çıkıyodu 1 hafta erken mi gösteriyor yani usg cihazıı??
neyse yaaaaaaakaydirigubbakcemile3 doktoruma gittiğimde tam kaç haftalığım söylettiririm ben işin içinden çıkamicam bölekaydirigubbakcemile3
ya ben kime söylüyom yaaaa Çok üzgünüm çoook niye kimse benle ilgilenmiyoooooo niye kimse sorumu cevaplamıyo hani şu doğum tarihimizi yazıpta gönderdiğimiz bi arkadaş vardı bebişin cinsiyetini söylüyodu onun linkini gönderin ben bulamıyom gözlerim döndü geçmişi okumaktan :bbo:
amin canım bana sadece elivit vitainle kloe verdi birde 4. adet günüde uae oldum dosaya 5mm azdı acaba adetliyken yumurta oluşmaya başlıyormu
bende bugün aynı şeyde takıldım sırnaşık şey
usg deki haftanın 1 hafta sonrasını söyliycez 6+2 yani 7 haftalık
sat da olduğu gibi kabul edicez 7+3 yani 7 haftalık
benim anladığım bu bu durumda sat. la yumlu olmuş oluyoruz hem belkide işime böyle geldiğinden böyle anlamak istedim :roflol:
bende bugün aynı şeyde takıldım sırnaşık şey
usg deki haftanın 1 hafta sonrasını söyliycez 6+2 yani 7 haftalık
sat da olduğu gibi kabul edicez 7+3 yani 7 haftalık
benim anladığım bu bu durumda sat. la yumlu olmuş oluyoruz hem belkide işime böyle geldiğinden böyle anlamak istedim :roflol:
birşey değil canım yerimsenibenayyy çok teşekkürler rüzgar canım benim ya :1hug:
ya beni de o listeye eklermisiniz ? benimde doğumum 10 ocak dedi doktor. 20 haziranda kontrole çağırdı doktor. bakalım bebişimin ellerini görecek miyiz? hamile kaldığım kilo 52...
ayy okudum iyice karıştırdınız aaaaaa şimdi kızcam ama canım 6+2 ysen 6 bitirmiş 7 nin içindesin 7 içinde 2 gündesin anladınmı yani 7 haftanın içindesin.sata göre usgye göre degişmiyor bu sata görede 7+3 se 7 bitmiş 8 in 3. günündesin yani 8 desin anladınızmı yoksaaklava:
heyecanlıyım kızlar :1rolleyes:
bana dua edin neolur :Saruboceq:
yarın sabah 9 buçukta randevum varyerimseniben
tam 20 gün önce dr kese görünüyo ama içi boş çok küçük daha demişti
hayırlı ve mutlu haberlerle gelmek istiyorum inşallah :Saruboceq:
tamam kızma ya :çok üzgünüm: ağlarım bak zaten bütün duygusallığım üstümde kaydirigubbakcemile3
anladım canım anladım ya diyorumya işte işimize geldiği gibi hareket ediyoruz sırnaşık şey
o zaman ben 1 hata geriden geliyorum
slm kızlar bende ocak annesi olacagım inşallah..5 haftalık oldu bebişim. ecrincim seninle aramızda 1 hafta var sanırım..önümüzdeki hafta bebegimin kalp atışlarını duymaya gidecegim bi aksilik çıkmaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?