ndk cnm bana bir sözün vardı hani hamiş kalırsam listeye adımı dana gibi yazacaktın :))) yalancı anne hani ben ismimi listede göremiyorum
yuppiiii evet son anda yakaladım sizi ocak annesi olaraktakip ediyordum ilk zamandan beri ins. ben de ocak annesi olurum diye dua ediyordum dualarım gercek oldu cok sukur 50 de guzel sayı yuvarlak hesap bak sen ugurla baslattın bu topigi devamı da geldi ins sonuna kadar da hepimiz icin boyle ugurlu gider
ndk cim eğer 6+4 se o 7 haftalıktır
mesela benim 9+4 benimki 10 haftalık yerimseniben gebelik org ta hafta hafta gebeliklerde haftaların yanına bak istersen yerimseniben
hayırlı olsun kızlar bebeişleriniz inşallah sağlıla devat etsin hamilleliğiniz sağlıkla kucaınıza alın
çok teşşekür ederim cnm inşallah degerimde yükselir
ndk işallah canıda kafama takılan büğü başlaalı 5. gün sadece ilk iki gün agrı oldu sece ormalmi siz devamlımı agrı cektiniz
anammmmmdelikafadulden ciddimisinnnn:1shok: ozaman benimki doğrudur 8 haftalıktırrrrrrrr:sm_cool: bugün 6+6 yım usg ye göre ama sata göre 8 canım sıkılmıştı benimde neden geri diyeee doğrumu yanii ben kaç haftalığım biri desin banaaaaaaaaaidelikafadulden cuma günü usg de 6+2 çıktı sat 30 mart ????????:uhm:
hayırlı olsun kızlar bebeişleriniz inşallah sağlıla devat etsin hamilleliğiniz sağlıkla kucaınıza alın
çok teşşekür ederim cnm inşallah degerimde yükselir
tabiki yükselir canım bebeğin sana sıkıca tutunacak annesi merak etme
cok saol canım ıns. hepimizinki saglıkla devam etsin ve saglıkla kucaklarımıza alırızbebislerimizi yalnız benim surekli uykum geliyor iyki evdeyim hayatımda 10 senedir ilk defa calısmıyorum bu da hamilelik donemine denk geldi :) zamanlama super yani iste olsam zor olurdu allah calısanlara yardım etsin
cok saol canım ıns. hepimizinki saglıkla devam etsin ve saglıkla kucaklarımıza alırızbebislerimizi yalnız benim surekli uykum geliyor iyki evdeyim hayatımda 10 senedir ilk defa calısmıyorum bu da hamilelik donemine denk geldi :) zamanlama super yani iste olsam zor olurdu allah calısanlara yardım etsin
ayyy sorma felaket bişey o uyku senin için çok iyi olmuş. ne güzel uyu işte büyüsün bebeğin
ünden beri dayanamıyorum dün kalabalıktık uyuyamadım göz kapaklarım nası ağrıyo sabahta arkadaşımdaydım uyuyp kalıcam uyanınca eve gelmeyi göze alamadım kalktım geldim göz kapaklarım ağrıyo kaldıramıyorum
canım senide aramıza bekliyoruz bebişlerin insallah gelir:Saruboceq:
:Saruboceq:
amin canım benim araızda kolmele hamile kala varı peki
kızlar ben hala anlamadım yaaa, kafam basmıyooo :s
ben şuan kaçımmmmmmmm???? biri bana sölesinnn bugün kaçımmmmmmmmm??????
canım senide aramıza bekliyoruz bebişlerin insallah gelir:Saruboceq:
ben kullandım canım
sen hamilemisin yoksa gününümü bekliyosun önceki sayfaları okuyamadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?