2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
oyyy kıyamammm yaz bakem bilgilerinii en üste seni koyacammm:teytey::hooray:[/QUOTE]

sözmü

yaz bakalım beni ama kırmızı ile yaz hemen göze çarpsın :)))))))))
tabi diger hamişler alınmazsa
sat 15 nisan kan degeri 16 bu akşam da kan tekrarlıcaz biliyosun işte ne soruyosun

ndk cim eğer 6+4 se o 7 haftalıktır
mesela benim 9+4 benimki 10 haftalık yerimseniben gebelik org ta hafta hafta gebeliklerde haftaların yanına bak istersen yerimseniben

ndk işallah canıda kafama takılan büğü başlaalı 5. gün sadece ilk iki gün agrı oldu sece ormalmi siz devamlımı agrı cektiniz

ndk cnm bana bir sözün vardı hani hamiş kalırsam listeye adımı dana gibi yazacaktın :))) yalancı anne hani ben ismimi listede göremiyorum

hayırlı olsun kızlar bebeişleriniz inşallah sağlıla devat etsin hamilleliğiniz sağlıkla kucaınıza alın

ndk teşekkürler canım

ndk cim eğer 6+4 se o 7 haftalıktır
mesela benim 9+4 benimki 10 haftalık yerimseniben gebelik org ta hafta hafta gebeliklerde haftaların yanına bak istersen yerimseniben

anammmmmdelikafadulden ciddimisinnnn:1shok: ozaman benimki doğrudur 8 haftalıktırrrrrrrr:sm_cool: bugün 6+6 yım usg ye göre ama sata göre 8 canım sıkılmıştı benimde neden geri diyeee doğrumu yanii ben kaç haftalığım biri desin banaaaaaaaaadelikafadulden cuma günü usg de 6+2 çıktı sat 30 mart ????????:uhm:

6+2 ise 7 haftalık oluyor yani 6. haftayı bitirmiş 7, haftadan 2 gün almış
annatabildim mi

gebelik.org dada 6+2 yi 7. haftada gösteriyor
yani sen 1 hafta geridesin hatta 7+2 diye düşünsek adete göre 5 gün ger o da çok normal geç döllenme diye bişi var zaten 11. haftadan sonra düzene geri ileri derken anca

sat 2nisan
33. gün 04.May kan 298
40. gün 11.May kan 3490 kese 7.5 mm
44. gün 15.May kese 13 mm
............19.May bebek 2.7 mm pıt pıtlar başladı
............25.May bebek 6.9 mm

bu arada bizim ufaklığın gelişimi
büyümesi yavaş değil normal değilmi
7. hafta için 9-11 mm yazıyor ama bu kadar sarkmalar olabailir bide bu haftayı tamamlamadsı mı acaba 9 mm dir

kızlar ben hala anlamadım yaaa, kafam basmıyooo :s
ben şuan kaçımmmmmmmm???? biri bana sölesinnn bugün kaçımmmmmmmmm??????

ndk hani dna gibi yapacaktın kız yapmamışın neden

kızlar ben hala anlamadım yaaa, kafam basmıyooo :s
ben şuan kaçımmmmmmmm???? biri bana sölesinnn bugün kaçımmmmmmmmm??????

canım ultrasonda 6+4 mü yazıyo 7haftalıksın (7. haftanıın içindin 7ye girdin 4 gün aldın demek)
7+5 mi yazıyo 8 haftalıksın

ya kızlar hani bebeği cinsiyetini sorduğumuz bir arkadaşımız vardı onun linkini gönderebilirmisiniz ya ben bulamıyorum da çabuk lütfeeeennnnnn

özbekcim ben 9 aydır tedavi görüyordum, iğne tedavisi olmuştum hep sonuç alamamıştım doktorumu dğiştirdim klomenle 2 ayımda hamile kaldım
klomen+glukofen+progestan da kullandım bu 2 ayda, inşallah sen benim kadar beklemeden hemen kalırsınn mckkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…