eeeeeee orası tıkalıysa o iş nası oliiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden
tıkalı olan yer vajina değil, serviks denilen rahim ağzıkaydirigubbakcemile3
eeeeeee orası tıkalıysa o iş nası oliiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden
açıklayıcı bilgiler çok güzel kızlar sağolunnn
kızlar ben mide bulantısından çok şikayetçiyim sabah başlıyo taki ögelden sonra 3-4 e kadar
ne yemek ne su ne yesek çıkıyo ayy çok fena hele haftadır coştu resmen
acaba gittiğimde dr asoleyip ilaç felan kullansam mı sizinde varmı bolee şikayetleriniz:)
açıklayıcı bilgiler çok güzel kızlar sağolunnn
kızlar ben mide bulantısından çok şikayetçiyim sabah başlıyo taki ögelden sonra 3-4 e kadar
ne yemek ne su ne yesek çıkıyo ayy çok fena hele haftadır coştu resmen
acaba gittiğimde dr asoleyip ilaç felan kullansam mı sizinde varmı bolee şikayetleriniz:)
selam kızlar nasılsınz ya ne çok konumuşsunuz cumatesi öğleden sonra bakamadım sadece şimdi açtım dolmuşşşş
bu arada ben kullanıcı adımı değilştirdim
eski essrraa
bugün iğnemi yazdırmaya gittim bebeğimide gördm 6.9 mm olmuş çok şükür herşey yolundaydı
ndk canım beni de ekler misin listeye zahmet olmazsa son sat 26 nisan tahmini dogum tarihi 30 ocak yas 31 kilo 55 haftaya doktora gidecem ins.
hadi gözün aydın canım benimmm sata göre uyumlumu gidiyormuşsunuz, kalbini duymuştun dimi önceden, oyyy belirginleşmişmii ya ben cuma gördüm yine dayanamıyom tekrar mı gitsemmm 2 hafta sonra çağırdı yaa nasıl dayanırımmm
hadi gözün aydın canım benimmm sata göre uyumlumu gidiyormuşsunuz, kalbini duymuştun dimi önceden, oyyy belirginleşmişmii ya ben cuma gördüm yine dayanamıyom tekrar mı gitsemmm 2 hafta sonra çağırdı yaa nasıl dayanırımmm
eklemezmiyimm tatliş anneee:1hug:
50. hamişimiz oldunnn :)))
temam gülümm değiştiririmmmmmmm:1hug:evet canım salı 2.7 mm di
bugün gidince dayanamadım baktım yine
evet büyümüş biraz çok şekerdisırnaşık şey
perşembe ünüde başka bi doktordan randevu almıştım yeni doktra gidicem onu deniycez iyise orda devam ediem
çok gördük bebeişi bu kadar ultrasonda iyi değil perşembeden sonra 2 haftada bir gdicem
ultrason 6+4 dedi yani 7 haftalık oluyorum
adetimde 7+4 gössteriyo bu durumda doğru dimi
6+4 dediyse nası 7 haftalık oluyonn:1shok: 6+4 dediyse 6+4 dürrr, benmi yanlış biliomm :1shok:
juliet sende liste yapıyoosun canım galiba
sen yada ndk listede adımı değiştirebilirmisiniz
canımcımcım evet yumoşlar büyürken ağrı oluyorr, perşembe gittiğinde en az 10 milimlik yumoşlarını görürsünnn, bana doktor 3 günde bir bakıyordu klomen kullanırken 18 milim olunca da çatlatma iğnesi yapıldı, hadi hayırlısı olsun yaaa inşallah sende gel aramızaaaa:sm_cool:ndk naber caım asıl gidiyor hamilelik sana ve burda bilelere sorcam klomen kullanalar agrı cektinizmi cektiyseiz kaç ıcı güde olmaya başladı be buğü 5. tabletimi içtim perşembe kotrole gitcem ilk iki gün agrım oldu sonra yok birsey birde doktor kaç gün cagırıyor bu klomele takibide kızlar kusura bakmayın topiğiizi işgal ediyorum ama
inşallah canım benimmmmmmmmmmm, inanmak elde etmenin yarısıdır sen ocak topiğine girmeyi istedin inandınn geldin çok şükürrr tıpki ebru1987 zillisi gibi kaydirigubbakcemile3yuppiiii evet son anda yakaladım sizi ocak annesi olaraktakip ediyordum ilk zamandan beri ins. ben de ocak annesi olurum diye dua ediyordum dualarım gercek oldu cok sukur 50 de guzel sayı yuvarlak hesap bak sen ugurla baslattın bu topigi devamı da geldi ins sonuna kadar da hepimiz icin boyle ugurlu gider
sen susss:mymeka: senin beben bizimkinden büyükknan benim yine 3 haftam var
ben napcam yaaaaaaaa
ndk cnm bana bir sözün vardı hani hamiş kalırsam listeye adımı dana gibi yazacaktın :))) yalancı anne hani ben ismimi listede göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?