2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
günaydın kızlarr nasılsınız bakalım
ayyyy kızlar kayseri deyiz biz ve hala güvenebilecegimiz bir dr bulamadık
varmı bildiğiniz tanıdığınız ii bir dr:)))

günaydın şekerler..... bugün bebişleriniz ve siz nasılsıız bakalım????? inşallah hepimiz için çok güzel bir gün olur:)))

sanada günaydın canım
bebiş iyidir herhalde ses soluğu cıkmıyo :1rolleyes:
akşam tam meyve yerken eşim beni güldürdü bütük yediklerim genizime ve burnuma kaçmadımı :1shok:ölcem sandım
sol tarafımda öyle bi baskı ağrı bişi hissettim varlığını hissettim sanki
o an bide şiddetli öksürük tutunca cok korktuk hemen yattım cok şükür bişi olmadı
ayy düşücek sandım yaaaa
bende ki nası bi gülmekse:mymeka:

dikkat et tatlım:)))

korkma canım daha o kadar minikki bişi olmaz.. bazen bende kendi kendimi su içerken, yemek yerken boğuyorum, eşimde alay ediyo daha su içmeyi öğrenemedinmi diye:roflol:

korkma canım daha o kadar minikki bişi olmaz.. bazen bende kendi kendimi su içerken, yemek yerken boğuyorum, eşimde alay ediyo daha su içmeyi öğrenemedinmi diye:roflol:

bende bu konuda o kadar vukuatlıyım ki :roflol: kendime zarar vermekte üstüme yoktur
:roflol:

canım ya ben perşembe günü ilk kontrole gidicem, 5+1 oluyorum o zamn, keseyi görebilirim o gün dimi.....

:Saruboceq:
ya günaydın kıslar ben bugun 6+4 üm gitsem kalp atışşı duyulurmu

günaydın canım, valla bilmiyorum ki, benim önceki gebeliğimde biz 7. haftanın ortasında duymuştuk o da çok zayıftı, zaten sonra durdu kalbi o yzden geç duymuş olabilirim ama belki sen duyarsın bebişinin kalbini, o kadar güzel bir duygu ki, inşallah gittiğinde hemen yaşarsın bu duyguyu canım :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah canım ya valla çok korkuyorum ya dış gebelikse diye... dua et nolur....:a015: inşalla bu sefer bi sorun yaşamam... tabi sizlerde....:Saruboceq:

insallah canım güzel heberlerle geleceksin iyi düşün iyi olsun
ya günaydın kıslar ben bugun 6+4 üm gitsem kalp atışşı duyulurmu

karından bakarsa kanımca duymaz biraz daha sık dişini

julliet cim canım sen tekirdağday mışsın, bende her yaz orda oluyorum, kumbağda, aslen edirneliyim , atta halamlar yaz kış orda yaşıyorlar.... neresindesin tekirdağ ın? birde orda bi üniversite hastanesi açılıyomuş, benim dr um oraya gidiyo o yüzden öğretim görevlisi olarak, ben deallah izin verir de hamileliğim devam ederse kontrollere tekirdağa gelicem.. doktorumu asla değiştirmem... çok harika bir dr ve insandır...

5+1 olucam perşembe günü ya kızlar ben alttan muayene olmak istemiyorum, geçen sefer bıktım o cihazdan, karından baksa göremez mi keseyi?

canım aslen tekirdağlıyım ama istanbuldayım benimde ailem orda
zor olmıcakmı istanbuldan tekirdağa doktora gitmek :uhm:
kumbağa gelibce sakın bu sene oranın denizine girme hamiş hamiş emi
pek temiz olmuyor cunki
ben hiç orda denize girmem :CüvCüv:

5+1 olucam perşembe günü ya kızlar ben alttan muayene olmak istemiyorum, geçen sefer bıktım o cihazdan, karından baksa göremez mi keseyi?

canım bu herkeste değişiyor kiminde görünür kiminde görünmez ben 5+6 da gitmiştim önce karından bakalım görünmezse alttan bakarız demişti ama karından görmüştü
demek ki 5+6 dada görememe ihtimali var

bende bi hastaneyi aradımda 4 boyutlu ultrasonları doktor duyulur gel dedi ama randevusu dolmuş yarına verdiler neyse 2 gün daha beklerim .:)) belki sagolun kıslar

günaydın kıslarrr, julicim msjını şimdi gördüm ktg düşük yapmış çok üzüldüm yaa rabbim kimseye yaşatmasın, hemen tekrar hamile kalsın inşallahhhhh...

nasılsınızzz ne var ne yokkk

yok bu sene orda denize girmem zaten... zaten çok sık gidiyorum tekirdağa birde her kontrole gitmem sanırım, burdan birine yönlendirir, gerekli gördüğü durumlarda giderim

günaydınnnnnnnnnnnnnn.... iyiyiz arkadaşım sen nasılsın? bebeğinii kaybeden arkadaşın allah yardımcısı olsun, çok zor bir durum:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…