2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
slm kızlar nihayet girişi bulabildim.artık burada görüşürüz bol bol inşallah.ben de ocak annesi olacağım inşallah.son adet tarihim 12nisan.internete göre 17 ocak ama doktoruma göre 19 ocak doğum tarihim.yani 2 gün eksik çıktım muayenede.sizlerden böyle geri çıkanlar oldumu acaba?

Kızlar selam.bende varım.şuan 5+4 günlük hamileyim.en sonunda buldum sizleri.:dance:

canım benimde internet hesabına göre 21 ocak.senin kaç haftalık oldu.ben daha dr.gitmedim.bilmiyorum tam olarak.:uhm:

canım benimde internet hesabına göre 21 ocak.senin kaç haftalık oldu.ben daha dr.gitmedim.bilmiyorum tam olarak.:uhm:
sevcancım ben ayın 21 inde gittim doktora bana 5haftalık 2 günlüksün dedi.internete göre 5hafta 4günlüktüm yani 2 gün eksik çıktım ultrasonda.regl tarihim 12 nisandı.

senin son adet tarihin kaçındaydı acaba nisanın

ya yeni gelen mesajları okumak için girip çıkıp mı duracağız?bunun başka yolu yokmu arkadaşşlar

sevcan selam burası çok kalabalık.burada görüşürüz artık.

evet canım konuşalım.ya sana bişey sormak istiyorum.ikimizinde haftamız aynı.benim arasıra çok az çamur rengi açık kahve lekelenmerim oluyor,birde belli blirsiz kasıklarımda ağrı.yaaa bide hiç ne mide bulantısı nede başka bişeyim yok:çok üzgünüm:senin nasıl canım anlatırmısın biraz.

güzel annecikler hepinize merhaba tekrar
19 ocak doğum tarihi olarak çıkıyor yani şuan 6,5 haftalık çıkıyor internetten baktığımda
benile aşağı yukarı aynı olup kap atışı duyan varmıııııııııııııııı

mrb canım senle aşağı yukarı aynıyız sanırım 1 gün falan fark var.ben de ar sıra nadiren kasık ağrısı oluyo am lekelenmem benim d eyok. bence ihmal etme ve doktora gir belki engelleyici ilaç veriri. ihmal etme.

bu arada sen keseni ya da kalp atışını gördünmü. ben perşembe gidicem gerçi doktor daha önce de görebiliriz dedi ama ben garanti olsun dedim karından bakılsın istiyorum.ben de diyorum bazen hiç mide bulantım falan yok ben hamileyim dimi diyorum eşime sürekli.

arkadaşlar topiğiniz hangi başlık altında.yani ben 2010 ocak anneleri diye bir başlık göremedim.selinayın attığı linkten girdim.nasıl gircem nereye tıklıcam girmek için?

canım kadın cocuk saglıgı-aylara göre paylaşım-ocak annelerinde bunu sormak istedin galiba hoşgeldin

ben 6+3 üm ama 7+0 da görücem inşlh ama 6+4te gören bi arkadaş vardı kim oldugunu hatırlamıyorum inan

canım inşallah görüürsün pıt pıt atan o küçük kalbini.Allahım bize d enasip eder inşallah. daha ben hiç gitmedim doktora. perşembe gidicem sanırım sadece keseyi görürüz. Ahhhhhhhhh Allahım ben de çooooooooookk heyecanlıyım.Yarabbim mutluluğumuzu daim etsin hepimizin.

evet canım benimde 3 gün geride cıkmıştı ilk kontrolde

arkadaşlar topiğiniz hangi başlık altında.yani ben 2010 ocak anneleri diye bir başlık göremedim.selinayın attığı linkten girdim.nasıl gircem nereye tıklıcam girmek için?

kızlar sizlere yeni arkadaşlar buldum hadi kaynaşalım bakalım.hoşgeldiniz arkadaşlar bu topik iyi canlarım burda daha cok şey paylaşır ögrenirsiniz

ya burası çok mu kalabalık ne.yazılanları takip etmek zor mu olacak acaba?

ya yeni gelen mesajları okumak için girip çıkıp mı duracağız?bunun başka yolu yokmu arkadaşşlar
F5 basman yeterli canım yerimseniben

acık kahveyse dert etme canım normal cünki bulantıya gelince benim bulantılarım 6. haftadan sonra basladı
hosgeldin canım alttan bakılırsa duyuluyormus canım doktor bana üstten baktı 7+6 da duyduk

aylara göre genel paylasımdan ocak annelerine girersen bulursun canım yerimseniben
ben geldim kızlar nasılsınız aramıza katılalanlar olmuş hoşgelmişler...ya ne çok yazmışsınız sabaha kadar ancak okurum yaaa:))
nerdesin bakim sen :mymeka:

coğu kişide olabiliyor canım tama sakın kafana bazen hızlı toparlanıp aynı haftasına gelebiliyor ama

Kızlar selam.bende varım.şuan 5+4 günlük hamileyim.en sonunda buldum sizleri.:dance:
hosgeldin canım sanada sağlıklı bir hamilelik diliyorum

kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :asigim:
dularım seninle
rabbimin izniyle cok güzel haberlerle geleceksin insallah :Saruboceq:
ayyy senden fazla heyecam yaptım haaaaaaaaa delikafadulden

günaydın şekerler..... bugün bebişleriniz ve siz nasılsıız bakalım????? inşallah hepimiz için çok güzel bir gün olur:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…