slm kızlar nihayet girişi bulabildim.artık burada görüşürüz bol bol inşallah.ben de ocak annesi olacağım inşallah.son adet tarihim 12nisan.internete göre 17 ocak ama doktoruma göre 19 ocak doğum tarihim.yani 2 gün eksik çıktım muayenede.sizlerden böyle geri çıkanlar oldumu acaba?
sevcan selam burası çok kalabalık.burada görüşürüz artık.Kızlar selam.bende varım.şuan 5+4 günlük hamileyim.en sonunda buldum sizleri.:dance:
sevcancım ben ayın 21 inde gittim doktora bana 5haftalık 2 günlüksün dedi.internete göre 5hafta 4günlüktüm yani 2 gün eksik çıktım ultrasonda.regl tarihim 12 nisandı.canım benimde internet hesabına göre 21 ocak.senin kaç haftalık oldu.ben daha dr.gitmedim.bilmiyorum tam olarak.:uhm:
senin son adet tarihin kaçındaydı acaba nisanınslm kızlar bende ocak annesi olacagım inşallah..5 haftalık oldu bebişim. ecrincim seninle aramızda 1 hafta var sanırım..önümüzdeki hafta bebegimin kalp atışlarını duymaya gidecegim bi aksilik çıkmaz inşallah...
sevcan selam burası çok kalabalık.burada görüşürüz artık.
evet canım konuşalım.ya sana bişey sormak istiyorum.ikimizinde haftamız aynı.benim arasıra çok az çamur rengi açık kahve lekelenmerim oluyor,birde belli blirsiz kasıklarımda ağrı.yaaa bide hiç ne mide bulantısı nede başka bişeyim yok:çok üzgünüm:senin nasıl canım anlatırmısın biraz.
evet canım konuşalım.ya sana bişey sormak istiyorum.ikimizinde haftamız aynı.benim arasıra çok az çamur rengi açık kahve lekelenmerim oluyor,birde belli blirsiz kasıklarımda ağrı.yaaa bide hiç ne mide bulantısı nede başka bişeyim yok:çok üzgünüm:senin nasıl canım anlatırmısın biraz.
arkadaşlar topiğiniz hangi başlık altında.yani ben 2010 ocak anneleri diye bir başlık göremedim.selinayın attığı linkten girdim.nasıl gircem nereye tıklıcam girmek için?
güzel annecikler hepinize merhaba tekrar
19 ocak doğum tarihi olarak çıkıyor yani şuan 6,5 haftalık çıkıyor internetten baktığımda
benile aşağı yukarı aynı olup kap atışı duyan varmıııııııııııııııı
heyecanlıyım kızlar :1rolleyes:
bana dua edin neolur :Saruboceq:
yarın sabah 9 buçukta randevum varyerimseniben
tam 20 gün önce dr kese görünüyo ama içi boş çok küçük daha demişti
hayırlı ve mutlu haberlerle gelmek istiyorum inşallah :Saruboceq:
slm kızlar nihayet girişi bulabildim.artık burada görüşürüz bol bol inşallah.ben de ocak annesi olacağım inşallah.son adet tarihim 12nisan.internete göre 17 ocak ama doktoruma göre 19 ocak doğum tarihim.yani 2 gün eksik çıktım muayenede.sizlerden böyle geri çıkanlar oldumu acaba?
arkadaşlar topiğiniz hangi başlık altında.yani ben 2010 ocak anneleri diye bir başlık göremedim.selinayın attığı linkten girdim.nasıl gircem nereye tıklıcam girmek için?
ya burası çok mu kalabalık ne.yazılanları takip etmek zor mu olacak acaba?evet canım konuşalım.ya sana bişey sormak istiyorum.ikimizinde haftamız aynı.benim arasıra çok az çamur rengi açık kahve lekelenmerim oluyor,birde belli blirsiz kasıklarımda ağrı.yaaa bide hiç ne mide bulantısı nede başka bişeyim yok:çok üzgünüm:senin nasıl canım anlatırmısın biraz.
F5 basman yeterli canım yerimsenibenya yeni gelen mesajları okumak için girip çıkıp mı duracağız?bunun başka yolu yokmu arkadaşşlar
acık kahveyse dert etme canım normal cünki bulantıya gelince benim bulantılarım 6. haftadan sonra basladıevet canım konuşalım.ya sana bişey sormak istiyorum.ikimizinde haftamız aynı.benim arasıra çok az çamur rengi açık kahve lekelenmerim oluyor,birde belli blirsiz kasıklarımda ağrı.yaaa bide hiç ne mide bulantısı nede başka bişeyim yok:çok üzgünüm:senin nasıl canım anlatırmısın biraz.
hosgeldin canım alttan bakılırsa duyuluyormus canım doktor bana üstten baktı 7+6 da duydukgüzel annecikler hepinize merhaba tekrar
19 ocak doğum tarihi olarak çıkıyor yani şuan 6,5 haftalık çıkıyor internetten baktığımda
benile aşağı yukarı aynı olup kap atışı duyan varmıııııııııııııııı
aylara göre genel paylasımdan ocak annelerine girersen bulursun canım yerimsenibenarkadaşlar topiğiniz hangi başlık altında.yani ben 2010 ocak anneleri diye bir başlık göremedim.selinayın attığı linkten girdim.nasıl gircem nereye tıklıcam girmek için?
nerdesin bakim sen :mymeka:ben geldim kızlar nasılsınız aramıza katılalanlar olmuş hoşgelmişler...ya ne çok yazmışsınız sabaha kadar ancak okurum yaaa:))
coğu kişide olabiliyor canım tama sakın kafana bazen hızlı toparlanıp aynı haftasına gelebiliyor amaslm kızlar nihayet girişi bulabildim.artık burada görüşürüz bol bol inşallah.ben de ocak annesi olacağım inşallah.son adet tarihim 12nisan.internete göre 17 ocak ama doktoruma göre 19 ocak doğum tarihim.yani 2 gün eksik çıktım muayenede.sizlerden böyle geri çıkanlar oldumu acaba?
hosgeldin canım sanada sağlıklı bir hamilelik diliyorumKızlar selam.bende varım.şuan 5+4 günlük hamileyim.en sonunda buldum sizleri.:dance:
heyecanlıyım kızlar :1rolleyes:
bana dua edin neolur :Saruboceq:
yarın sabah 9 buçukta randevum varyerimseniben
tam 20 gün önce dr kese görünüyo ama içi boş çok küçük daha demişti
hayırlı ve mutlu haberlerle gelmek istiyorum inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?