2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

biz iyiyiz yevrim sen nassın

yok bu sene orda denize girmem zaten... zaten çok sık gidiyorum tekirdağa birde her kontrole gitmem sanırım, burdan birine yönlendirir, gerekli gördüğü durumlarda giderim

istanbulda ne taraftasın sekercim

ben ümraniyedeyim seker
oraları bilirim biraz siyavuşpaşaya yakın bi tarafta teyzemler oturuyosengözlerimebaksanab

ya.... ben de karşıyı hiç bilmiyorum, bazen acıbadem e gidiyoruz, orada arkadaşlarımız oturuyor, onları ziyaret ediyoruz, onun dışında kadıköy meydanı biliyorum o kadarkaydirigubbakcemile3

Kızlar günaydın, nasıl gidiyor? Ben de yarın doktora gidicem inşallah keseyi görmek için, 5+2 oluyorum, inşallah görürüm, dua edin bana olur mu? :)

günaydınnnnnnnnnnnnnn.... iyiyiz arkadaşım sen nasılsın? bebeğinii kaybeden arkadaşın allah yardımcısı olsun, çok zor bir durum:a015:

iyim çok şükür canım benimm sen nasılsınnn, evet yaa çok zordurr allah kimseye yaşatmasın meleklerimizi korusun inşallah:CüvCüv:

Kızlar günaydın, nasıl gidiyor? Ben de yarın doktora gidicem inşallah keseyi görmek için, 5+2 oluyorum, inşallah görürüm, dua edin bana olur mu? :)

hadi bakalım anjelik sende keseciğini görürsün insallah :Saruboceq:

iyim çok şükür canım benimm sen nasılsınnn, evet yaa çok zordurr allah kimseye yaşatmasın meleklerimizi korusun inşallah:CüvCüv:

amin canım benim.. bende yaşadığım için ne kadar or biliyorum.... allahım kimseye yaşatmasın.... ben de iyiyim ama ara sıra azıcık kasıklarım ağrıyor ama normal dimi? bide perşembe günü dr a gidicem onun heyecanını yaşıyorumkaydirigubbakcemile3

5+0 da görmüştük biz. bakalım inşallah 7+0 da da kalpçiğini duyacağızzz:1hug:

canım 5+0 da keseyi vajinadan mı yoksa karından mı bakatığında gördünüz, bende 5+1 de gidicem ama vajinal ultrason istemiyorum inşallah karından görür..:Saruboceq:

:Saruboceq:

inşallah canım ya ben de ^5+1 de gidicem ben de inşallah görebilirim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allahın izniyle hepiniz göreceksiniz insallah keseyi :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…