2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Kızlar ben sabah kahvaltısında 2 dilim kepek ekmeği yiyorum
Bide akşama doğru acıkırsam galeta veya diyet bisküvilerinden yiyorum
Bunların bi zararı olmaz umarım
Daha doktora da gidemedik
Adam çok dolu
Yarın akşama anca randevu alabildim
Doktorunuz size vitamin olarak neler verdi.
Bide benim hiç bulantım yok ve canımda hiç bişey çekmiyo

ilk haftalarda sadece folic asid o kadar, sonraları elevit vs veriyorlar bildiğim kadarıyla

bi de hrun yahya nın belgeseli var ben izlerken ağlamıştım.. çok güzel ve gerçekten mucizeye şahit oluyorsunuz, mutlaka izleyin onun anlatımını

slm kızlar ben dayanamadım bugün doktora gittim çünkü akşamada memlekete gidiyorum kese 7.7cm 6+1 görünüyorum yolk keseside var ama bebek görünmüyo gibi bişeydi erken oldugu iççindir dimi benim doktor bi acayipte yine benim içimi kararttı

selam kızlar..arada sizlere uğryorum söyliceklerimi sakın yanlış anlamayın..bilmişlik taslıyor gibi olmayım ama bütün yazdığınız korkuları tek tek yaşadım..mesela kasık ağrısı şiddetli ve kanamalı olmadıkça hiç korkmayın benim resmen adet olucakmışım gibi sancım olurdu..ikincisi yemek yiyemiyince bebeğinizin beslenemediğinizi düşünmeniz bebeğiniz üç ay sonra sizden beslemeye başlıyor..o yüzden yemek için kendinizi zorlamayın..ve şimdiden mideniz bulanırken süt içmeyin tiksinirsiniz 2. haftadan sonra içmeye başlarsınız..ve çilek konusu şu an hiçbir tehlikesi yokzaten 6. aydan sonra meyveniz bile kısıtlanıyor çünkü şeker riskiniz artıyor..bunların haricinde sormak istediğiniz bişey olursa çekinmeyin kızlar..

birde Ebru diye bir arkadaşınız vardı hani kan değeri 16 çıkmıştı tekrarladımı testini merak ettim..

kızlar süt için yanlışlıkla 2. hafta yazmışım 12. hafta olucaktı pardon..

mersi canım.....

bişey sorcam bu folic asid benim ancak bi kutu bitirdm 3 aydır hep unutuyorum almayı düzensiz kullanıyorum bu benim için kötü değilmi*;?

kızlar degerim yükselmiş 3 gün içinde 101 e çıkmış 16 dan normal dimi eger normalse ben şubat annesi oluyomuşum kıl payı ocagı kaçırdık ama sorun değil salığı yerinde olsun da ha ocak ha şubat fark etmez

sivrim ben hospitaliumda tülay hanıma gidiyorum sen kime gidiyon

bende folik asiti sacma sapan kullandım hatta bir kutu daha bitmedi 5+6 iken vermişti 4 hafta oldu bitmedi :mymeka:

canım ben istanbulda oturuyorum yerimseniben
ama çorluda 2 sene vatan hastanesinde calıstım
senin doktorda vatandan galiba dimi

Evet Vatan hastanesine bağlı
sadece doğumlara orda giriyo

Kızlar ben her sabah süt içiyorum 1 kutu
ama meyvalı olanlardan
sade mi içmek gerekiyo acaba
şu doktor muayenesine bi gitsem de herşeyi sorsamdelikafadulden

ecem cnm ilgine teşekkür ederim değerim yükseldi inş yükselmeyede devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…