mersi canım.....
bişey sorcam bu folic asid benim ancak bi kutu bitirdm 3 aydır hep unutuyorum almayı düzensiz kullanıyorum bu benim için kötü değilmi*;?
kızlar degerim yükselmiş 3 gün içinde 101 e çıkmış 16 dan normal dimi eger normalse ben şubat annesi oluyomuşum kıl payı ocagı kaçırdık ama sorun değil salığı yerinde olsun da ha ocak ha şubat fark etmez
teşekkürler arkadaşım, allahım seninde hayırlısıyla bebeğini kucağına alm imayı nasip etsin inşallah...:Saruboceq:
Sivribiber;canım valla açıkçası bende unutuyordum ama elinden geldiği kadarıyla içmeye çalış..kemikleri kuvvetli olsun meleğinin annesi..
Ebrucum gözün aydın o daha da artacak..hiç stres yapma..
shekercim; sağol canım nerde varsa herkeze nasip etsin rabbim..:Saruboceq:
Evet Vatan hastanesine bağlı
sadece doğumlara orda giriyo
Kızlar ben her sabah süt içiyorum 1 kutu
ama meyvalı olanlardan
sade mi içmek gerekiyo acaba
şu doktor muayenesine bi gitsem de herşeyi sorsamdelikafadulden
ecem cnm ilgine teşekkür ederim değerim yükseldi inş yükselmeyede devam eder
selam kızlar..arada sizlere uğryorum söyliceklerimi sakın yanlış anlamayın..bilmişlik taslıyor gibi olmayım ama bütün yazdığınız korkuları tek tek yaşadım..mesela kasık ağrısı şiddetli ve kanamalı olmadıkça hiç korkmayın benim resmen adet olucakmışım gibi sancım olurdu..ikincisi yemek yiyemiyince bebeğinizin beslenemediğinizi düşünmeniz bebeğiniz üç ay sonra sizden beslemeye başlıyor..o yüzden yemek için kendinizi zorlamayın..ve şimdiden mideniz bulanırken süt içmeyin tiksinirsiniz 2. haftadan sonra içmeye başlarsınız..ve çilek konusu şu an hiçbir tehlikesi yokzaten 6. aydan sonra meyveniz bile kısıtlanıyor çünkü şeker riskiniz artıyor..bunların haricinde sormak istediğiniz bişey olursa çekinmeyin kızlar..
birde Ebru diye bir arkadaşınız vardı hani kan değeri 16 çıkmıştı tekrarladımı testini merak ettim..
canım bilmişlik olurmu hiçç iyiki giriyorsunni öğrenecek çok şeyimiz var sendenn:1hug:
normalde nerde bakıyor muayenesinde mi
vatanda nukhet hanım var oda cok iyi
aa birde yekta bey corlunun en iyi kadın doğumcusu diyebilirim ama o özel bakıyo
meyvalı süte gelince bence içme onlar katkı maddeli sütün yerine gecmez aroma oluyor onların içinde
Orhan Bey emekli doktor
özel muayenehanesinde bakıyo hep
sadece doğumlar için Vatan hastanesine gidiyo
meyvalı sütü bırakıyım o zaman ben
sade içmeye çalışıcam artık ama sade de hiç gitmiyo kikaydirigubbakcemile3
ya kızlar yakında mideniz bulandı diye kurban keseceksiniz boşverin sağlıklı olunda bulanmasın mideniz benimde bulanmıyo oh ne güzel.... (kesin yarın bulanır böle dedimya)
selamm..beni de aranıza alırmısınızz delikafadulden doktora gitmedim henüz, cuma günü gideceğim , ama hesaplarıma göre 4 +5 günlük hamileyim,ocak 29 çıkıyor hesaplamalarda .bhcg testimi de az önce aldım 1380 çıktı..ailelere söyleyemedik hala,şu kimyasal gebelik vs olaylarından çok korkuyorum(
sevcan sen burdamıısn senın ocak sonu galıba? benımde 1 şubat yazıyor hesaplayıcılar hangi topiğe giriceğimi karıştıurdım :) burda bilgil paylaşımı daha güzel şubatta kimse yok daha burtdan devam edeyım bende kızlar..
selamm..beni de aranıza alırmısınızz delikafadulden doktora gitmedim henüz, cuma günü gideceğim , ama hesaplarıma göre 4 +5 günlük hamileyim,ocak 29 çıkıyor hesaplamalarda .bhcg testimi de az önce aldım 1380 çıktı..ailelere söyleyemedik hala,şu kimyasal gebelik vs olaylarından çok korkuyorum(
tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrr..
hayırlısı olsun arkadasım.
inş saglıkla kucagına alırsın...
tebrikler kızlar a.s. a.s. a.s.
sizde hosgeldiniz a.s. a.s.
sivrim ben hospitaliumda tülay hanıma gidiyorum sen kime gidiyon
bende folik asiti sacma sapan kullandım hatta bir kutu daha bitmedi 5+6 iken vermişti 4 hafta oldu bitmedi :mymeka:
hayırlı olsun canım hamilesin işte takma kafana herşey yolunda gider allahın izniyle benim ilk oğlumun doğumu 29 ocak bunuda nasipse 13 ocak ne güzel yılın ilk ayında anne olıcazalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?