2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
mersi canım.....

bişey sorcam bu folic asid benim ancak bi kutu bitirdm 3 aydır hep unutuyorum almayı düzensiz kullanıyorum bu benim için kötü değilmi*;?

teşekkürler arkadaşım, allahım seninde hayırlısıyla bebeğini kucağına alm imayı nasip etsin inşallah...:Saruboceq:

Sivribiber;canım valla açıkçası bende unutuyordum ama elinden geldiği kadarıyla içmeye çalış..kemikleri kuvvetli olsun meleğinin annesi..

Ebrucum gözün aydın o daha da artacak..hiç stres yapma..

shekercim; sağol canım nerde varsa herkeze nasip etsin rabbim..:Saruboceq:

inş hayatım inş artacak bende inanıyorum buna :Saruboceq:

normalde nerde bakıyor muayenesinde mi
vatanda nukhet hanım var oda cok iyi
aa birde yekta bey corlunun en iyi kadın doğumcusu diyebilirim ama o özel bakıyo

meyvalı süte gelince bence içme onlar katkı maddeli sütün yerine gecmez aroma oluyor onların içinde

canım bilmişlik olurmu hiçç iyiki giriyorsunni öğrenecek çok şeyimiz var sendenn:1hug:

canım bilmişlik olurmu hiçç iyiki giriyorsunni öğrenecek çok şeyimiz var sendenn:1hug:

aşkolsun hayatım niye varız..:enbuyukkk:

ben her zaman burdayım kafanıza takılan bişey olursa özelden de msj atabilirsiniz..

canlarım ben çıkıyorum, eve gidicem, eşim de bugün arnavutluğa gitti, o yüzdeen 3 gün annemlerde keyif yapıcam:))) akşam girerim tekrar, buralarda olursanız görüşürüz... şimdilik kendinize vedetabiki bebişlerinize iyi bakın... allaha emanet olun....
öptüm hepinizi...

Orhan Bey emekli doktor
özel muayenehanesinde bakıyo hep
sadece doğumlar için Vatan hastanesine gidiyo

meyvalı sütü bırakıyım o zaman ben
sade içmeye çalışıcam artık ama sade de hiç gitmiyo kikaydirigubbakcemile3

canım içemiyorsan yoğurt ye ayran iç peynir ye bunlardan da alabilirsin
ben cok severim sütü hele soğuk soğuk su yerine içiyom :roflol:

yanlız gecen gün tv de bi uzman dediki
hamilelerde uzun ömürlü süt yani satın aldığımız sütler sağlıklı değil dedi
şimdi bende kayınvalideme günlük sütler oluyor pınarın falan onlardan aldırıyorum kullanım tarihleri 5 gün falan ama onlarda cok pahalı yaww :uhm:

kızlar bulantılarınız ne alem de
ayyy biz sabah başlıyoruz ki bu saate kadar hala bulanıyor
elimizden çubuk krakeri düşüremiyoruz umarım geçer en kısa sürede
birde bende hiç aşerme olmuyo kızlar normal mi?

ya kızlar yakında mideniz bulandı diye kurban keseceksiniz boşverin sağlıklı olunda bulanmasın mideniz benimde bulanmıyo oh ne güzel.... (kesin yarın bulanır böle dedimya)

hay yaşa..evet arkadaşlar, çevremde o kadar çok midesi bulanmayıp çatır çatır doğurmuş arkadaşlar var ki, beni ara sıra yokluyor hatta yanma ile birlikte ona bile zor dayanıyorum artmasın istiyorum. Bir de geçenlerde bebeğini kaybeden biri kaybettiğini mide bulantılarımın şak diye kesilmesinden anlamıştım falan dedi, demek mide bulantısı her zaman sağlıklı geliştiğini göstermeyebiliyormuş.Çünkü her ne kadar şu anda bebek benim rezervlerimden besleniyor olsa bile, boşalanları yerine koymak lazım o yüzdeeeeen YAŞASIN YEMEK YEMEK:teytey:

sevcan sen burdamıısn senın ocak sonu galıba? benımde 1 şubat yazıyor hesaplayıcılar hangi topiğe giriceğimi karıştıurdım :) burda bilgil paylaşımı daha güzel şubatta kimse yok daha burtdan devam edeyım bende kızlar..

selamm..beni de aranıza alırmısınızz delikafadulden doktora gitmedim henüz, cuma günü gideceğim , ama hesaplarıma göre 4 +5 günlük hamileyim,ocak 29 çıkıyor hesaplamalarda .bhcg testimi de az önce aldım 1380 çıktı..ailelere söyleyemedik hala,şu kimyasal gebelik vs olaylarından çok korkuyorum (

tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrr..
hayırlısı olsun arkadasım.
inş saglıkla kucagına alırsın...

tebrikler kızlar a.s. a.s. a.s.
sizde hosgeldiniz a.s. a.s.

hayırlı olsun canım hamilesin işte takma kafana herşey yolunda gider allahın izniyle benim ilk oğlumun doğumu 29 ocak bunuda nasipse 13 ocak ne güzel yılın ilk ayında anne olıcazalkisalkisalkis

sivrim ben hospitaliumda tülay hanıma gidiyorum sen kime gidiyon

bende folik asiti sacma sapan kullandım hatta bir kutu daha bitmedi 5+6 iken vermişti 4 hafta oldu bitmedi :mymeka:

aman diyeyim, benim doktorum herşeyi serbest bırakıyor, makyaj, light cola, krem falan ama folik asiti aksatmama ve ilk aylardaki cinsel ilişkiye girmeme konusunda çok hassas... spina bifida konusu ciddi, folik asitinizi aksatmayın arkadaşlar...

hayırlı olsun canım hamilesin işte takma kafana herşey yolunda gider allahın izniyle benim ilk oğlumun doğumu 29 ocak bunuda nasipse 13 ocak ne güzel yılın ilk ayında anne olıcazalkisalkisalkis

oo..ne güzel denk getirmişsin :)
benim de ablamla 2 gün farkımız var,bir de 5 yıl tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…