2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

canım artışın çok güzel maşallah bebeğine güzel güzel tutunuyo

ecem sancın la lekelenmen oluyomuydu

hoşgeldiniz kızlar sağlıkla büyüsün bebeişleriniz kucağımıza alalım inşallah

Son düzenleme:
ndk canım burdaysan şu listeye benide yaz daha ben kendimi dışalnmış hissetmeyimsenağlama 6 nisan son adet 22 mayıs kalp atışı duyuldu yaş 28 hamile kaldığım kilo 64delikafadulden ama sen 55te desen oluralkisalkisalkis

evet canım bazen oluyordu ve her seferinde kendimi doktorda buluyordum korkudan..ama bi gidiyorduk pıtırcığımın kalbi atıyordu..meğer yerleşme lekesiymiş..kızlar ben artık 7. aya giricem ama inanın helen daha ay dönemimde hastalanacakmış gibi sancım oluyor korkmayın yani hepsi normal..

kızlar bişiy sorcam hamileyken saç boyatanınız varmı yada bu konuda bilgisi olanlar varmı cevap yazarsanız sevinirim bi arkadaşım onun doktorunun 4. aydan sora bi sakıncası olmadığını söylediğini ve kendisinin boya yaptığını söledi

harun yahyanın insan yaratılışını izledim.paylaşım için teşekkürler...

merhaba 2010 ocak anneleri bende 2009 ocak annesi olarak sizleri kutluyorum
çıktığınız bu güzel yolda sağlık ve mutluluk diliyorum hepinize..
seneye bu günlerde sizde bizim gibi olacaksınız inşallah
aklınıza takılan sorularınızı bizmle paylaşabilirsiniz malum halimizden en iyi biz anlarız
:CüvCüv:

hamileliğinizin keyfini sürün demeyi untmuşum
ben özlüyorum o günleri bazen ne güzeldi kuzumla koyun koyuna:)))

canım her boya değil ama kimyasal içeren çok boya var o yüzden iyi değil gerekmedikçe olmması daha iyi ama doktorların izin verdiği bikaç boya varmış galiba. hatta bak buldum

Gebelikte saç boyanmasına ilişkin çok az sayıda bilimsel çalışma bulunmaktadır.
Hayvan çalışmalarında saç boyamasıyla fetal gelişimde herhangi bir problem olmadığı gösterilmiştir.
Saç boyaları yüksek seviyede farklı kimyevi madde içerirler.Boya uygulamasının ardından ciltten emilim olmakta ve boya idrar yolu ile atılmaktadır.Saç boyasının solunmasıyla kana geçen kimyevi madde miktarı ciltten emiliminden daha fazladır!
Saç boyamasından önce doktorunuzdan mutlaka izin almalısınız.ıyi havalandırılmış bir ortamda boya yapılmalıdır.Boyanın ardından saçın yıkanması soğuk su ile yapıldığında ciltten emilim azalmaktadır.
Her ne kadar bebeğe geçişi hakkında kesin bilgiler olmasa da saç boyamanın mümkünse gebeliğin 3’üncü ayından sonra bitkisel boyalarla yapılması ve renk açıcı maddelerin (röfle,meç v.s)kullanılmaması önerilmektedir.
Hamilelikte saç nemlendiricisi,saç bakım şampuanı ,saç jölesi ,köpük ve saç spreyi kullanımının sakıncası yoktur.
Gebelikte (Hamilelikte) Saç Boyamak,Kesmek, Kuaför Bakımı, Saçları Boyatmak Gebelikte Saç Bakımı Röfle Saç Boyası e-gebelik.net

Son düzenleme:
Dün akşam dayanamayarak hastaneye gittim. Karından baktı ve sadece keseyi gördü. 2 hafta sonra tekrar gelin dedi.
ndk listeye kese görüldü yazabilirmisin.

cnm sen kalp atışını ne zaman duydun benimde sat 6 nisan da ondan soruyorum beni dr 6 haziranda çağırdı neden o kadar geç bilmiyorum geçen hafta gittim kalp atışı görülmedi daha alttanda bakmadı 6 haziranda gel dedi ama olumsuz hiç bişey demedi belkide sık çağırmak istemedi bilmiyorum belkide bebeği göstermek istiyo 6 sında

13 mayısta ilk kez doktora gittim keseyi gördük çok ufacıktı ben ve eşim ilk gittiğimiz doktoru beğenmediğimiz için 22sinde tekrar başka bi doktora gittik ozamanda doktor henüz kalp atışlarını duyamayız demişti sanırım erken döllenme olmuş bebişimiz kalbini duyurdu bize ama doktorum bunun 8. haftaya kadar olmasının normal olduğunu belirtti benim erken kalp atışları duyulmuş yani ayın 6sındada tekrar kontrolle çağırdı bebişmizi görcez nasip olursa senin doktorun hem bebişi görürsün hemde kalp atışını kesin o tarihte duyarsın diye çaırmıştıryerimseniben

tekrar selam kızlar..
yeni katılan arkadaşlar sizlerr de hoşgeldiniz.... hayırlı olsun...
2 saatte ne çok şey konuşmuşsunuz, oku oku bitmedi:)))

saç boyama onusunda dr um ilk 4 ay yasak dedi, sonraki süreçte boyatabilirsin dedi,
dr um aynı zamanda kuzenin ve çok iyi bir dr dur o yüzden çok güvenirim ona...

hayırlı olsun hihoyyyt

saç boyatma konusunda benim dr yasak dedi napalım bööle gezcez artık 9 ay kozmetik ürünleride sordum kremler falan kullanabilirsin dedi bi zararı yokmuş

saç boyama onusunda dr um ilk 4 ay yasak dedi, sonraki süreçte boyatabilirsin dedi,
dr um aynı zamanda kuzenin ve çok iyi bir dr dur o yüzden çok güvenirim ona...

sen iyisin shekercim insanın kuzeni doktor olunca başka olur tabiii bende bu ay kontrolle gittiğimde sorıcam bakalım benim doktorum ne diycek -tatlicadiarzu-

kızlar bu gebelikte oluşan çatlaklar için ne zaman bişeyler kullanmaya başlıcaz ki ben susam yağı kullanıcam badem yağı kıllanma yapıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…