2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
sen iyisin shekercim insanın kuzeni doktor olunca başka olur tabiii bende bu ay kontrolle gittiğimde sorıcam bakalım benim doktorum ne diycek -tatlicadiarzu-

nazımıda kahrımıda çekiyo saolsun, ben biraz pimpişutarafagittirikli biriyimdirde:sm_cool: kafama ne takılsa sorarım, zaman zaman ters düşmüyo değiliz,önceki hamileliğimde de düşük yaptım ama öncesinde riskli demişti, ilaç versene kullanayım, yok şunumu yapsak diye başının etini yedim, sonra ilaç versene bir an önce hamile kalıyım deddim bi bağırdı bana yeter diye:roflol::roflol::roflol: artık karışmıyorum işine sırnaşık şey

ilk 3 ay çok önemliymiş. en azından 3 -4 ay dişimizi sıkacağız. özellikle ben.... saçım beyaz dolu zaten dibim gelmişti çok önceden 2 ay daha böyle dolaşacağım ne yapalım:1shok:

kızlar bu gebelikte oluşan çatlaklar için ne zaman bişeyler kullanmaya başlıcaz ki ben susam yağı kullanıcam badem yağı kıllanma yapıyomuş

bol bol su içmek lazımmış bir de herhangi bir nemlendirici krem yeterli oluyormuş deriyi esnek tutması için ööle dedi doktorum. bilginize kızlar :):dance:

bol bol su içmek lazımmış bir de herhangi bir nemlendirici krem yeterli oluyormuş deriyi esnek tutması için ööle dedi doktorum. bilginize kızlar :):dance:

ama benim cildim çok kurusenağlama ben zaten her duştan snra nemlendirici kullanırım kullanmazsam pul pul oluyo cildim beni normal bi nemlendirici kesmez yani

kesinlikle doğru, günde 10 bardak su + iyi bir nemlendirici yeterliymiş, sadece son 2 ay ek bir ürün kullanılsa olurmuş...

bol bol su içmek lazımmış bir de herhangi bir nemli endirici krem yeterli oluyormuş deriyi esnek tutması için ööle dedi doktorum. bilginize kızlar :):dance:

kesinlikle doğru arkadaşım, günde 10 bardak su+iyi bir nemlendirici kafi,son 2 ay belki ek bir ürün olabilirmişCADIARZU

zaten 4 aya kadar deri de bi değişme olmuyo, çatlaklar son 2 ay oluşuyormuş....

kızlar bişey soracağım..ben cuma günü doktora gittiğimde tam 5 haftalık olacak..keseyi mi görebiliyorlar sadece 5 haftada?? acaba erken mi gidiyorum? sadece vajinal ultrasonda mı görülebilir bu haftada..onu da sorun olmaz diyen var,kötü diyen de varr..

ben karında 5+0 da görmüştüm merak etme, sakin ol eminim sen de görürsün keseciğini:)

ne şanslısın ya
bizdemi ona gitsek hangi hastanede :1rolleyes:

bu anlattığım olayı 9. ayında bir arkadaşım yaptı.maaşallah en ufak bir çatlağı bile yok kızım :sm_cool:

darısı bütü hamişlere o zaman

bide çatlak insanın teninin esnekliğiyle ilgili eğer çatlamaya meyilliyse yağ küpüne de girsen çatlar demişti tv de bi dr ama yine de kadınız düşünmeden edemiyoruz saçımızı başımızı cildimizi güzel anneler olcaz di mi ama

büyük ihtimalle kseyi görürsün düşük tehlikesi olmadıktan sonra vajinal ultrasonun bi sakıncası yok diyolar merakınıda tahmin edebiliyorum ama 2 hafta daha dişini sık görürsün bebişinide kalbinide bana sorarsan alttan bakıtma derim

selam anne adayları bende 2010 ocak annesi olucam
7+2 günlük hamileyim dün bebeğimin kalp atışlarını duydum
hepimiz rahat bir hamilelik yaşar bebeklerimize sağlıcakla kavuşuruz inşallah

tebrikler durucum ilk hamileliğinmi çok sevindim senin adına rabiim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

hayırlı olsun darısı bana ben de haftaya duyacağım kısmetsekaydirigubbakcemile5

hoooşgelldiiiiiiiinnnnnnn güzel anniş allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah:CüvCüv:

neyse kızlar ben kaçtım kociş gelcek şimdi yarın görüşmek üzere sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…