sen iyisin shekercim insanın kuzeni doktor olunca başka olur tabiii bende bu ay kontrolle gittiğimde sorıcam bakalım benim doktorum ne diycek -tatlicadiarzu-
kızlar bu gebelikte oluşan çatlaklar için ne zaman bişeyler kullanmaya başlıcaz ki ben susam yağı kullanıcam badem yağı kıllanma yapıyomuş
kızlar bu gebelikte oluşan çatlaklar için ne zaman bişeyler kullanmaya başlıcaz ki ben susam yağı kullanıcam badem yağı kıllanma yapıyomuş
bol bol su içmek lazımmış bir de herhangi bir nemlendirici krem yeterli oluyormuş deriyi esnek tutması için ööle dedi doktorum. bilginize kızlar :):dance:
bol bol su içmek lazımmış bir de herhangi bir nemlendirici krem yeterli oluyormuş deriyi esnek tutması için ööle dedi doktorum. bilginize kızlar :):dance:
bol bol su içmek lazımmış bir de herhangi bir nemli endirici krem yeterli oluyormuş deriyi esnek tutması için ööle dedi doktorum. bilginize kızlar :):dance:
kesinlikle doğru, günde 10 bardak su + iyi bir nemlendirici yeterliymiş, sadece son 2 ay ek bir ürün kullanılsa olurmuş...
çatlaklar için 4. aydan itibaren kullanılmalıymış canım....
kızlar bişey soracağım..ben cuma günü doktora gittiğimde tam 5 haftalık olacak..keseyi mi görebiliyorlar sadece 5 haftada?? acaba erken mi gidiyorum? sadece vajinal ultrasonda mı görülebilir bu haftada..onu da sorun olmaz diyen var,kötü diyen de varr..
nazımıda kahrımıda çekiyo saolsun, ben biraz pimpişutarafagittirikli biriyimdirde:sm_cool: kafama ne takılsa sorarım, zaman zaman ters düşmüyo değiliz,önceki hamileliğimde de düşük yaptım ama öncesinde riskli demişti, ilaç versene kullanayım, yok şunumu yapsak diye başının etini yedim, sonra ilaç versene bir an önce hamile kalıyım deddim bi bağırdı bana yeter diye:roflol::roflol::roflol: artık karışmıyorum işine sırnaşık şey
bu anlattığım olayı 9. ayında bir arkadaşım yaptı.maaşallah en ufak bir çatlağı bile yok kızım :sm_cool:
kızlar bişey soracağım..ben cuma günü doktora gittiğimde tam 5 haftalık olacak..keseyi mi görebiliyorlar sadece 5 haftada?? acaba erken mi gidiyorum? sadece vajinal ultrasonda mı görülebilir bu haftada..onu da sorun olmaz diyen var,kötü diyen de varr..
selam anne adayları bende 2010 ocak annesi olucam
7+2 günlük hamileyim dün bebeğimin kalp atışlarını duydum
hepimiz rahat bir hamilelik yaşar bebeklerimize sağlıcakla kavuşuruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?