Anne ve çocuk sağlığı konusunda Amerika’nın en yetkili kurumu Center for Disease Control uzmanları özellikle Omega-3 asidi yönünden zengin olduğu bilinen uskumru, sardalye, ton ve somon balığı yemenin anne ve bebeğin sağlığına olumlu etki yapacağını belirtti. Uzmanların haftalık tavsiye ettiği miktar ise haftada 1 porsiyon (300 gr.)
bebeğim sağlıklı olsun da herşeye razıyımmmmmm senağlama çok şükür karnımda yok, doktor ara ara kramplar girer karnına kasığına normal demişti ama demekki herhangibir yere de girebiliyormuş.. neyse dayancaz sıcak su koyayım belki geçirir inşallahhh:Saruboceq:
merhaba kızlar biz ocak annelerinin evhamı hiç bitmeyecek galiab ben dün doktora gittim 18 mayısda kese 4,3 mm di. 26 mayısda 15,7 mm çıkmış ama hala bebişim görünmüyor 10-15 gün sonra gel kalp atışıda duyulur dedi görünmeyince tabi ben biraz evham yaptım doktor normal diyor ama benim içim içime sığmıyor kese boş olabilirmi dedim hayır şimdilik herley norma diyor kese normal şekilde büyüyor dedi bu şekilde olan varmı içimi bir korku kapladı
kızlarrrrrr Allahıma çok şükür bugün bebeğimin kalp atışlarını gördük. inşallah sorunsuz bi şekilde sağlıkla kucağıma alırım bu kez:Saruboceq: gerçekten çok güzel bi duygu.. yalnız küçük bi sorun var teyzeleri takip çizelgesi yapmayı bilmiyoruz kaydirigubbakcemile3 acaba biriniz hediye olarak yapar mısınız sat 11 nisan
kızlarrrrrr Allahıma çok şükür bugün bebeğimin kalp atışlarını gördük. inşallah sorunsuz bi şekilde sağlıkla kucağıma alırım bu kez:Saruboceq: gerçekten çok güzel bi duygu.. yalnız küçük bi sorun var teyzeleri takip çizelgesi yapmayı bilmiyoruz kaydirigubbakcemile3 acaba biriniz hediye olarak yapar mısınız sat 11 nisan
merhaba kızlar biz ocak annelerinin evhamı hiç bitmeyecek galiab ben dün doktora gittim 18 mayısda kese 4,3 mm di. 26 mayısda 15,7 mm çıkmış ama hala bebişim görünmüyor 10-15 gün sonra gel kalp atışıda duyulur dedi görünmeyince tabi ben biraz evham yaptım doktor normal diyor ama benim içim içime sığmıyor kese boş olabilirmi dedim hayır şimdilik herley norma diyor kese normal şekilde büyüyor dedi bu şekilde olan varmı içimi bir korku kapladı
canım 4 boyutlu ultrasonda görünür benceyerimseniben panic yapma gayet normal ben keseyi gördükten 17 gün sonra kalbi duydum sabret gülümmmmmmm:1hug:
güzel günler göreceğiz güneşli günler...
tamam canım benimkinin aynısını yaparım bende kendikimi değiştiriyordum zaten
kaç karakter bilmiyom ama bizimkilere bak işte
yemeğe cıkıyorum gelince yaparım
canım 4 boyutlu ultrasonda görünür benceyerimseniben panic yapma gayet normal ben keseyi gördükten 17 gün sonra kalbi duydum sabret gülümmmmmmm:1hug:
güzel günler göreceğiz güneşli günler...
KIZLAR KESEYi gördük ama kalp atışını dumadık 15 gün sonra gel dedi doktor hem tahlilleri hem kalp atışı için dedi bide elevt verdi folıc asitede devam dedi
KIZLAR KESEYi gördük ama kalp atışını dumadık 15 gün sonra gel dedi doktor hem tahlilleri hem kalp atışı için dedi bide elevt verdi folıc asitede devam dedi
elevitle folic asit aynı şey diye biliyorum acaba ben mi yanlış biliyorum az önce bende doktordan geldim folic asit kullanıyo musun dedi hayır bu kez onu kullanmak istemiyorum dedim o zaman elevit yazıyorum dedi ikiside vitamin değil mi???? kafam karıştı şimdi:uhm: