randevuyu erteleme bence
benim doktorum taaa haftaya Pazartesiye randevu vermişti
zar zor Çarşambaya sıkıştırdım kendimi
eğer önemli bi sorun varsa(Allah korusun)
erken önlemi mi almak için
selam kıslar nasılsınızz, muhabbet koyu yinee ne güsel :))
ya benim kalbim sıkışıyo kıslar nefes alamıyorumm sabahtan beri göğsümün altına bıçak saplanıyor sanki:çok üzgünüm: arkadaşları kalp ağrı yapmaz gaz sıkışması falandır diyorlar sizce de öylemidir senağlama
selam kıslar nasılsınızz, muhabbet koyu yinee ne güsel :))
ya benim kalbim sıkışıyo kıslar nefes alamıyorumm sabahtan beri göğsümün altına bıçak saplanıyor sanki:çok üzgünüm: arkadaşları kalp ağrı yapmaz gaz sıkışması falandır diyorlar sizce de öylemidir senağlama
evet canım tam 5+0 da gördü doktorumuz. haftaya da inşallah kalp atışını duycaz
ne güzell..inşallahh duyarsınız pıtır pıtır..
öyle mi diyosun, çok fena yaaa nasıl geçecekk yerimde duramıyorum doktora gitsem ne yapabilir ki şuanda göğüslerim de kocaman oldular taşıyamıyorum oyüzden mi ağrıyo acaba ama kramp gibi batıyo bişi sürekli sol tarafımaÇok üzgünüm çoookcanım benim... korkma midendeki gaz diyaframını sıkıştırıyor ondan o ağrı, bu haftalarda normal, benim önceki ham,ileliğimdede oluyordu ara ara dr um normal dedi... korkma yani tamammı..:1rolleyes:
ndk cim kalp sıkısması gebeliğin getireceği bir bulgu değil ama :uhm:
ya bir sıkıntı falan yaptın
stresten olur coğunlukla
dinlen biraz :1hug:
benzer ağrı dün akşamdan bu sabaha kadar bende de vardı. yarım saattir yok. sol göğüs altımdan giren bir ağrı. ben de endişelendim ama geçti şükür...
bütün meyvelerimi şimdiden bitirdim napcam ben akşama kadar :çok üzgünüm:
ndk ben 15 mayısta bebişimin kalp atışını duydum diyorum sen halen düzeltmedin listede.hatta cumada tekrar kontrolum var.birde listenin başına başkalarını alacak oluyorsun kırılırım valla benim listenin başı
tamam canım düzelttimm,ne bağırıyon bacak kadar çocuğaasenağlama seni listenin başından istesem de indiremem sıralama bozulmuyorkaydirigubbakcemile3
yapma yaa :1shok: sende de mi olduuuu:1shok: ayhh çok fenaa batıyo sanki bişey, doktora sorsammı -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- doktor kramplar girer normal demişti ama karın ve kasıktan bahsediyordu göğsümün altına normal mi acaba:uhm: uff çok ağrıyo yaaasenağlama
paso meyvemi yiyorsun canım sen. listeye baktım aramızda 6 gün var ama takviminde tam 7 gün var görünüyor. gerçi o kadar önemli degilde. ee nasılsın bakalım ben fazla giremedim kaç gündür acayip ilerlemiş bende okumadım artık.önemli bir gelişme varmı
ben sana bağıymadım ama oğlişim koykar ben bağırırsam hehe içeme erke doguyor ondan oğlişim dedim nereden biliyon demeyin.
ee sen nasılsın kasık ağrılarından korkma ben neler çektim kasık ağrısı kahverengi leke ama suan çok şükür düşük tehlikem bile yok.hiiç moralini bozma ben çok üzüldüm düşecek diyede boşa üzülmüşüm.
yok canım kasık ağrısı değil sol göğsümün altı kalbimin orası bıçak batıyo sanki nefes alamıyorumm sabah 6 dan beri sürüyorrrrrr çok kötüüüsenağlama
zeyonuu beni rahatlattın canım, belkide hamilelikle ilgilidir, sen nasıl dayandın yaa bide şirketteyim dinlenme şansım da yoksenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?