2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
randevuyu erteleme bence
benim doktorum taaa haftaya Pazartesiye randevu vermişti
zar zor Çarşambaya sıkıştırdım kendimi
eğer önemli bi sorun varsa(Allah korusun)
erken önlemi mi almak için

sayfalar hızlı değişiyor yakalayamıyorum
pekiyy..ertelemeyeyim o zaman.. delikafadulden
benim istediğim doktor 1 ay sonraya verdi ,ben de o arada başka bir doktora gideceğim ,o da iyiymiş gerçi..
neyse aman,herkes sağlıkla doğursun da,doktorlar da mecburen yoğun olsun ne diyeyim ..

canım benim... korkma midendeki gaz diyaframını sıkıştırıyor ondan o ağrı, bu haftalarda normal, benim önceki ham,ileliğimdede oluyordu ara ara dr um normal dedi... korkma yani tamammı..:1rolleyes:

ndk cim kalp sıkısması gebeliğin getireceği bir bulgu değil ama :uhm:
ya bir sıkıntı falan yaptın
stresten olur coğunlukla
dinlen biraz :1hug:

benzer ağrı dün akşamdan bu sabaha kadar bende de vardı. yarım saattir yok. sol göğüs altımdan giren bir ağrı. ben de endişelendim ama geçti şükür...

canım benim... korkma midendeki gaz diyaframını sıkıştırıyor ondan o ağrı, bu haftalarda normal, benim önceki ham,ileliğimdede oluyordu ara ara dr um normal dedi... korkma yani tamammı..:1rolleyes:
öyle mi diyosun, çok fena yaaa nasıl geçecekk yerimde duramıyorum doktora gitsem ne yapabilir ki şuanda göğüslerim de kocaman oldular taşıyamıyorum oyüzden mi ağrıyo acaba ama kramp gibi batıyo bişi sürekli sol tarafımaÇok üzgünüm çoook
ndk cim kalp sıkısması gebeliğin getireceği bir bulgu değil ama :uhm:
ya bir sıkıntı falan yaptın
stresten olur coğunlukla
dinlen biraz :1hug:

canımmm olabilirrr, iş yerinde dinlenemiyoruz strese oluyor ama sabah acıyla uyandım gece bişeyim yoktu inşallah geçer yaa senağlama

ndk ben 15 mayısta bebişimin kalp atışını duydum diyorum sen halen düzeltmedin listede.hatta cumada tekrar kontrolum var.birde listenin başına başkalarını alacak oluyorsun kırılırım valla benim listenin başı

benzer ağrı dün akşamdan bu sabaha kadar bende de vardı. yarım saattir yok. sol göğüs altımdan giren bir ağrı. ben de endişelendim ama geçti şükür...

yapma yaa :1shok: sende de mi olduuuu:1shok: ayhh çok fenaa batıyo sanki bişey, doktora sorsammı -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- doktor kramplar girer normal demişti ama karın ve kasıktan bahsediyordu göğsümün altına normal mi acaba:uhm: uff çok ağrıyo yaaasenağlama

bütün meyvelerimi şimdiden bitirdim napcam ben akşama kadar :çok üzgünüm:

bütün meyvelerimi şimdiden bitirdim napcam ben akşama kadar :çok üzgünüm:

paso meyvemi yiyorsun canım sen. listeye baktım aramızda 6 gün var ama takviminde tam 7 gün var görünüyor. gerçi o kadar önemli degilde. ee nasılsın bakalım ben fazla giremedim kaç gündür acayip ilerlemiş bende okumadım artık.önemli bir gelişme varmı

tamam canım düzelttimm,ne bağırıyon bacak kadar çocuğaasenağlama seni listenin başından istesem de indiremem sıralama bozulmuyorkaydirigubbakcemile3

anam duramıyom kıslar ben doktora mı gitsemm, çok ağrıyoooooooooooooooooooooo

tamam canım düzelttimm,ne bağırıyon bacak kadar çocuğaasenağlama seni listenin başından istesem de indiremem sıralama bozulmuyorkaydirigubbakcemile3

ben sana bağıymadım ama oğlişim koykar ben bağırırsam hehe içeme erke doguyor ondan oğlişim dedim nereden biliyon demeyin.
ee sen nasılsın kasık ağrılarından korkma ben neler çektim kasık ağrısı kahverengi leke ama suan çok şükür düşük tehlikem bile yok.hiiç moralini bozma ben çok üzüldüm düşecek diyede boşa üzülmüşüm.

benim dün geceden sabah 9-10 a kadar sürdü. şu an yok. uzun süre devam ederse ara doktorunu en azından için rahatlar...

son adeti yanlıs yazmısım oraya 19 mart aslında yerimseniben
paso meyve yiyom tatlım bildiğin gibi değil dün toplam 2,5 kilo meyve yedim hergün böyle hep meyve aseriyom zaten sabah ilk meyve gece yatmadan önce meyve kafamçokkarıştı
bıdığım anne baska seyler ye diyodur artık
ne yediğimi sölemeyim canınız istemesin
allahtan sağlıklı seyler istiyo bu can yoksa napardım bilmem

yanlız hemilelikte en cok ne yenirse bebek ilerde en cok onu severmiş benimki meyveci olacak kaydirigubbakcemile3

ndk cim panik yapma iş yerinde koltuk vs varsa yat uzan yemeğe kadar iyi gelecektir sana

yok canım kasık ağrısı değil sol göğsümün altı kalbimin orası bıçak batıyo sanki nefes alamıyorumm sabah 6 dan beri sürüyorrrrrr çok kötüüüsenağlama

zeyonuu beni rahatlattın canım, belkide hamilelikle ilgilidir, sen nasıl dayandın yaa bide şirketteyim dinlenme şansım da yoksenağlama

arkadqaşlar bende ocak annesi olıcam allah izin verirse.yarın kalp atışlarını duymak için gidicem çok heyecanlıyım

suan benimde sağ ğösümüm uzundan ağrı giriyor kalbime dogru ya üşütmüşüzdür yada kramp giriyordur korkma önemli olan karnımız ağrımasın degilmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…