sen şimdilik hala 7 haftalık hamişsin, çünkü ilk aylarda belli olmuyo, usg ilşe sat tutmayabiliyor birbiirini ama bebişinin gelişimine göre ilk bi kaç aydan sonra tam olarak gebelik haftan ve doğum tarihin ortaya çıkıyokaydirigubbakcemile3
elevitle folic asit aynı şey diye biliyorum acaba ben mi yanlış biliyorum az önce bende doktordan geldim folic asit kullanıyo musun dedi hayır bu kez onu kullanmak istemiyorum dedim o zaman elevit yazıyorum dedi ikiside vitamin değil mi???? kafam karıştı şimdi:uhm:
bana ayrıca elevitten hariç bebek aspirini(tekrarlayan abortuslarda tedavi amaçlı veriliyormuş) verdi birde progestana devam dedi kalp atışını duyup progesatan devam eden var mı?
KIZLAR KESEYi gördük ama kalp atışını dumadık 15 gün sonra gel dedi doktor hem tahlilleri hem kalp atışı için dedi bide elevt verdi folıc asitede devam dedi
elevitle folic asit aynı şey diye biliyorum acaba ben mi yanlış biliyorum az önce bende doktordan geldim folic asit kullanıyo musun dedi hayır bu kez onu kullanmak istemiyorum dedim o zaman elevit yazıyorum dedi ikiside vitamin değil mi???? kafam karıştı şimdi:uhm:
Kızlar doktordan geldim ben de, 5+2 günlüğüz ve 4,1 mm bir kese gördük, doktorum bhcg değerine göre daha büyük bir kese görmeyi beklediğini söyledi ve tekrar kan testi istedi, rahimde keseye yakın kanama odağı varmış, düşük tehdidi diyemem, başka kese veya keseler de olabilir ona da bir şey diyemem şimdilik dedi, yine bizim bücürük iki arada bi derede bıraktı beni...kesesi küçük mü sizce bana normal gibi geldi???
uliett cim sat ım 11 nisan altına da sağlıkla kucağımıza alırız inşallah Allahın izniyle yaz yeterse tabi yetmezse bu cümleye göre yazarsın şekerim sana zahmet veriyorum kusura bakma
Kızlar doktordan geldim ben de, 5+2 günlüğüz ve 4,1 mm bir kese gördük, doktorum bhcg değerine göre daha büyük bir kese görmeyi beklediğini söyledi ve tekrar kan testi istedi, rahimde keseye yakın kanama odağı varmış, düşük tehdidi diyemem, başka kese veya keseler de olabilir ona da bir şey diyemem şimdilik dedi, yine bizim bücürük iki arada bi derede bıraktı beni...kesesi küçük mü sizce bana normal gibi geldi???
bana da 5 haftalıkken 0,57 cm çıktı kese küçük diye kafamı karıştırdı bugün Allaha şükür kalp atışı görüldü kafana takma bence senin de 0,41 cm şu anda bence fena değil stres ten uzak durman lazım bence
Gebelik kesesi (gestasyonel sac) artık transvaginal ultrasonla 5.haftada mutlaka rahim içinde görülmelidir.Yaklaşık 1 cm büyüklüğe ulaşır. Bu esnada kanda gebelik testi B-HCG 1500-2400 civarındadır. Gebelik kesesi kalınlaşmış rahim iç duvarı içinde yaklaşık 8-10 mm boyutunda koyu renkli bir halka şeklinde görülür ve günde 1-2 mm büyür..Bu esnada embrio gebelik kesesi içerisinde hızla gelişmektedir. Yaklaşık 2-5 mm boyutundadır ve 3-4 mm büyüklüğünde yuvarlak beyaz halka şeklinde izlenen yolc kesesine yakın yerleşimlidir
bunları okumak ne derece doğru bilmiyorum ama.şimdi baktım..
5.haftanın başı olduğuna göre normal gibi bence de,günde 1-2 mm büyüyormuş..ayrıca anladığım kadarıyla hiç bir standart yok bu hamilelik meselesinde.. -tatlicadiarzu-
canım somon balığı çinko bakımından çok zengin olduğu için hamileliklerde zehirlenmelere sebep olabilio, dedi dr.o nedenle levrek yiyebilirsin iyi bir alternatif. bu arada jjulietcim tülay hnm dimi dr'un.kaydirigubbakcemile3
ben geldim selam kızlar...
ndk o agrıdan bende çektim sabaha kadar agladım ölüyorum sandım ama sabah geçti biraz daha dayan.
juli okadar meyve yenirmi kız senin koca battı manav bari açın:))desenize benim kuzu hiç yemek yemicek hep aç olcak:)
ya kızlar ben dayanamıycam bugün bir arkadaş bulduk avicenna hastanesinde 4 boyutlu ulturasona giricem benimki geç göllenme sizce 6. haftada bebişin kalp atışlarını görürmüyüz ne yapayım fikir verin
canım alıntı yap bu yazının üstündeki linki kopyala kullanıcı paneline gir sol tarafra profil düzenle ye tıkla en altta kilo doğum takim var oraya yapıstır linki değişiklikleri kaydet de tamamdır
ya kızlar ben dayanamıycam bugün bir arkadaş bulduk avicenna hastanesinde 4 boyutlu ulturasona giricem benimki geç göllenme sizce 6. haftada bebişin kalp atışlarını görürmüyüz ne yapayım fikir verin
canım benim senin dr un en son ne söylemişti sana ve en son ne zamn gitmiştin kontrole... bence boşuna evham yapıyorsun diycem ama ben de farklı değilim..... ama sakin olmak gerekiyormuş herne kadar olamasamda....kaydirigubbakcemile3