canım o testler 12, haftadan sonra şimdi 8 haftalıkken gitmiş olucan testler yapılcak 15-bi ay sonra gel dicek (bana öle dmişti) o zaman yapılcak
benim 20 gün sonra yapılcak
duyarsın canım merak etme...
o hafta toxoplazma , sarılık, rubella , t3, t4, serbest t3, serbest t4 , açlık şekeri, kan sayımı ve tam idrar tahlili yapacaklar...
nerden biliyorsun deme önceki hamileliğimde yapılmıştı bana..senağlama ama kaybetmiştim bebişimi...
tospa ile kaplumba aynı seymiydi :uhm:
adına uysun die böle yaptım
bide senin bebiş erkek olcak öle hissettim :roflol:
tarihe bak doğrumu 11 nisan dedim ama
ya 8 nisan kızım onu değiştir bide yazıyı koyu mavi yap tosbayıda büyüt biraz bide onu bekleyenleri 2 tosbaa yap anne tosba ve baba tosba yani zahmet olmazsa tabiii
he bu arada herkes öle diyo erkek olacak diyolar hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah :asigim:
nan sivri :mymeka:
elimde bi o tospa vardı baska tospa koymamıslar 7910tickere :roflol:
yazıyı değiştiririm sat ıda değiştiririm ama anne tospayla baba tospayı unut :roflol:
yaparım canım son adet tarihini nasıl bir sey istediğini ve altına ne yazayım onları yaz yaparım
yanlız site cok ağır calısıyor 1-2 saate kadar olur insallah
nan sivri :mymeka:
elimde bi o tospa vardı baska tospa koymamıslar 7910tickere :roflol:
yazıyı değiştiririm sat ıda değiştiririm ama anne tospayla baba tospayı unut :roflol:
yaparım canım son adet tarihini nasıl bir sey istediğini ve altına ne yazayım onları yaz yaparım
yanlız site cok ağır calısıyor 1-2 saate kadar olur insallah
ay cnm çok sağ ol satım 7 nisan -bebek emekliyo beşiğe doğru var bitane onu istiyom ama ecrin1001 in ki gibi -altınada annecim sağ salim gel inş.yazarsan sevinirim cnm tşklera.s.
canım kendine strese sokmam bu aralar bebeğin ve senin için en tehlikeli şey güzel düüşün güzel şeyler yaşa hepimiz daha yolun başındayız aynı endişe bende de var ama boş gebelik ancak kesen 25 mm yani 2.5 cm olunca anlaşılabiliyor benim ilk ultrasonda 4,3 mm 8 gün sonra 15,7mm oldu hala bebeişim görünmüyor 10 gün sonra netleşir gibime geliyor ve benim hiççç bulantım yok sadece göğüslerim acıyor - kasıklarımda şişkinlik ve sürekli uyku isteği var ben birdahaki sefere 4 boyutlu ultrasona girmek istiyrum bu dönemlerde doktor çok önemli
kızlar yarın bebişimin kalp atışları duymak için gidicem inş.duyarım ya dua etin bana nolur 3 ay önce düşük yaptığım için biraz korkuyorum açıkcası inş.hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımza alırız ALLAHIM yardım etsin hepimize