2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ooo bi sürü tahlil istedi benden idrar aclık kan hemogram tiroidler aids testleri enfeksiyo testleri 13 tane vardı

bunlar anneye yapılan demi bebiş için olan ense kalınlığı falan varmış onlar ne zaman oluyo pekidelikafadulden

bunlar anneye yapılan demi bebiş için olan ense kalınlığı falan varmış onlar ne zaman oluyo pekidelikafadulden

canım o testler 12, haftadan sonra şimdi 8 haftalıkken gitmiş olucan testler yapılcak 15-bi ay sonra gel dicek (bana öle dmişti) o zaman yapılcak
benim 20 gün sonra yapılcak

üzülme canım inşallah bu hamileliğin iyi sonuçlanacak üzülme bilgiler için a.s.

nan sivri :mymeka:
elimde bi o tospa vardı baska tospa koymamıslar 7910tickere :roflol:
yazıyı değiştiririm sat ıda değiştiririm ama anne tospayla baba tospayı unut :roflol:

ya kızlar benim canım kola çekiyor bi bardak içsem birşey olmaz dimi yaaa..

julietti--- cnm ya bende istiyom öyle şey adınıda bilmiyom banada yaparmısın yaa zahmet olacak ama nolurrr

iç ecrin bişi olmaz doktor bana canın isterse günde 1 bardak içebilirsin demişti..

julietti--- cnm ya bende istiyom öyle şey adınıda bilmiyom banada yaparmısın yaa zahmet olacak ama nolurrr

yaparım canım son adet tarihini nasıl bir sey istediğini ve altına ne yazayım onları yaz yaparım
yanlız site cok ağır calısıyor 1-2 saate kadar olur insallah

nan sivri :mymeka:
elimde bi o tospa vardı baska tospa koymamıslar 7910tickere :roflol:
yazıyı değiştiririm sat ıda değiştiririm ama anne tospayla baba tospayı unut :roflol:

senağlama senağlama senağlama senağlama :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: olsun oda yeter

sagol ya kaç gundur casnım ilk defa bişi çektide.aç aç durmaktan helak oldum...

yaparım canım son adet tarihini nasıl bir sey istediğini ve altına ne yazayım onları yaz yaparım
yanlız site cok ağır calısıyor 1-2 saate kadar olur insallah

ay cnm çok sağ ol satım 7 nisan -bebek emekliyo beşiğe doğru var bitane onu istiyom ama ecrin1001 in ki gibi -altınada annecim sağ salim gel inş.yazarsan sevinirim cnm tşklera.s.

bu arada 5. haftada keseyi görmüştük ben boş gebelik ten korkuyorum meraktan çatlıycam:1no2:
canım kendine strese sokmam bu aralar bebeğin ve senin için en tehlikeli şey güzel düüşün güzel şeyler yaşa hepimiz daha yolun başındayız aynı endişe bende de var ama boş gebelik ancak kesen 25 mm yani 2.5 cm olunca anlaşılabiliyor benim ilk ultrasonda 4,3 mm 8 gün sonra 15,7mm oldu hala bebeişim görünmüyor 10 gün sonra netleşir gibime geliyor ve benim hiççç bulantım yok sadece göğüslerim acıyor - kasıklarımda şişkinlik ve sürekli uyku isteği var ben birdahaki sefere 4 boyutlu ultrasona girmek istiyrum bu dönemlerde doktor çok önemli

kızlar yarın bebişimin kalp atışları duymak için gidicem inş.duyarım ya dua etin bana nolur 3 ay önce düşük yaptığım için biraz korkuyorum açıkcası inş.hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımza alırız ALLAHIM yardım etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…