elevitle folic asit aynı şey diye biliyorum acaba ben mi yanlış biliyorum az önce bende doktordan geldim folic asit kullanıyo musun dedi hayır bu kez onu kullanmak istemiyorum dedim o zaman elevit yazıyorum dedi ikiside vitamin değil mi???? kafam karıştı şimdi:uhm:
ya ben 2 aydır folıc asit kullanıyordum doktora söyledim evam et ayrıca elevitide kullan dedi.... aynı şey değil canım elevitte birsürü vitamin var folic asit ayrı
sen şimdilik hala 7 haftalık hamişsin, çünkü ilk aylarda belli olmuyo, usg ilşe sat tutmayabiliyor birbiirini ama bebişinin gelişimine göre ilk bi kaç aydan sonra tam olarak gebelik haftan ve doğum tarihin ortaya çıkıyokaydirigubbakcemile3
canım alıntı yap bu yazının üstündeki linki kopyala kullanıcı paneline gir sol tarafra profil düzenle ye tıkla en altta kilo doğum takim var oraya yapıstır linki değişiklikleri kaydet de tamamdır
bana da 5 haftalıkken 0,57 cm çıktı kese küçük diye kafamı karıştırdı bugün Allaha şükür kalp atışı görüldü kafana takma bence senin de 0,41 cm şu anda bence fena değil stres ten uzak durman lazım bence
Gebelik kesesi (gestasyonel sac) artık transvaginal ultrasonla 5.haftada mutlaka rahim içinde görülmelidir.Yaklaşık 1 cm büyüklüğe ulaşır. Bu esnada kanda gebelik testi B-HCG 1500-2400 civarındadır. Gebelik kesesi kalınlaşmış rahim iç duvarı içinde yaklaşık 8-10 mm boyutunda koyu renkli bir halka şeklinde görülür ve günde 1-2 mm büyür..Bu esnada embrio gebelik kesesi içerisinde hızla gelişmektedir. Yaklaşık 2-5 mm boyutundadır ve 3-4 mm büyüklüğünde yuvarlak beyaz halka şeklinde izlenen yolc kesesine yakın yerleşimlidir
bunları okumak ne derece doğru bilmiyorum ama.şimdi baktım..
yok 100 kiloda olsam içerim tabii de genede yapmasın tabiiki ....
canım 6. haftada kalp atışının dyulmaması normalmi? 2 hafta sonra gidince duyarım demi bide o zaman ne tahlilleri yapılıyor bilgin varmı?
kızlar ben bugün çok konuştum mutluluk sarhoşu oldum herhalde yada sizin dediğiniz gibi buldumcuk ama bişey daha sormak istiyorum abartısız yarım saatten fazladır acaip başım dönüyor ayakta durmak için zorluyorum kendimi tansiyonum düştü sanki sizce neden olabilir karnımıda doyurdum açlıktan değil sadece bugün hiç uyumadım normalde öğlene kadar uyuyorum ondan mı acaba??? bilgisi olan var mı?
sivricim ayy var olan aklınıda bebiş aldı haa :roflol:
hani su mesajlarımız altında ciz<elge var
onlardan
yapem mi nasıl bişi istiyon
altına ne yazayım
yok 100 kiloda olsam içerim tabii de genede yapmasın tabiiki ....
canım 6. haftada kalp atışının dyulmaması normalmi? 2 hafta sonra gidince duyarım demi bide o zaman ne tahlilleri yapılıyor bilgin varmı?
duyarsın canım merak etme...
o hafta toxoplazma , sarılık, rubella , t3, t4, serbest t3, serbest t4 , açlık şekeri, kan sayımı ve tam idrar tahlili yapacaklar...
nerden biliyorsun deme önceki hamileliğimde yapılmıştı bana..senağlama ama kaybetmiştim bebişimi...