2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Sivribiber gözün aydın kaç haftalık senin bebe.kaydirigubbakcemile3

sağol bebem adete göre 7ymiş ama usgye göre 6 haftalık dedi bende bilmiyomki kaş haftalık....:roflol:

ya ben 2 aydır folıc asit kullanıyordum doktora söyledim evam et ayrıca elevitide kullan dedi.... aynı şey değil canım elevitte birsürü vitamin var folic asit ayrı

hım anladım canım şu an çok küçük dedi dr

adetin ilk gününden hesap edcekmişin yumurta o gün seçiliyomuş

o zaman 7 haftalık julişimkaydirigubbakcemile2

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

canım şimdi tekrar yaz bakem sat ını birde altına ne yazalım gamyoncuiremsu

satım 8 nisan bebem altına sivrinin tosbaası yaz
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

suprisim oldumu
sivrim cizelgemi istiyorsun yerimseniben
istersen yapatım sec beğen :roflol:

yaaav ne desem boş :1shok: c.tesiden beri stresin haddi hesabı yok ama artık takmamaya karar verdim, biraz rahatlamaya çalışıyorum.

canım p.tesi 3668 idi değerim.

canım bence kiloyu falan hiç düşünme, eğer bebişin için gerekiyorsa ki gerektiği için veröiş dr un o zamn hiç düşünme ve zamanında iç ilacınıklava:

yok 100 kiloda olsam içerim tabii de genede yapmasın tabiiki ....
canım 6. haftada kalp atışının dyulmaması normalmi? 2 hafta sonra gidince duyarım demi bide o zaman ne tahlilleri yapılıyor bilgin varmı?

ya caım bana 2.5 hafta sonra gel demişti ayşegül hanım medical parkta 1.5 hafta geçti yani şuanda 6+5 haftalık

sivricim 6, haftada kalp atısının olmaması cok normal uşağum ben nerdeyse 8. hafta da duydum

kızlar ben bugün çok konuştum mutluluk sarhoşu oldum herhalde yada sizin dediğiniz gibi buldumcuk ama bişey daha sormak istiyorum abartısız yarım saatten fazladır acaip başım dönüyor ayakta durmak için zorluyorum kendimi tansiyonum düştü sanki sizce neden olabilir karnımıda doyurdum açlıktan değil sadece bugün hiç uyumadım normalde öğlene kadar uyuyorum ondan mı acaba??? bilgisi olan var mı?

sivricim ayy var olan aklınıda bebiş aldı haa :roflol:
hani su mesajlarımız altında ciz<elge var
onlardan
yapem mi nasıl bişi istiyon
altına ne yazayım

sivricim 6, haftada kalp atısının olmaması cok normal uşağum ben nerdeyse 8. hafta da duydum

he oh içim rahatldı saol julli beni 15 gün sonra tekrar çağırdı o zamn duyarım demi hem o zaman ne tahlilleri var biliyosa hemen söle haaaklava:

he oh içim rahatldı saol julli beni 15 gün sonra tekrar çağırdı o zamn duyarım demi hem o zaman ne tahlilleri var biliyosa hemen söle haaaklava:

ooo bi sürü tahlil istedi benden idrar aclık kan hemogram tiroidler aids testleri enfeksiyo testleri 13 tane vardı

napiim kız bugün çok mutluyum bebişimi gördümya ondan.... :asigim:

he yap valla güzel bişey olsun altınada tosbaam seni bekliyoruz yaz

yok 100 kiloda olsam içerim tabii de genede yapmasın tabiiki ....
canım 6. haftada kalp atışının dyulmaması normalmi? 2 hafta sonra gidince duyarım demi bide o zaman ne tahlilleri yapılıyor bilgin varmı?

duyarsın canım merak etme...
o hafta toxoplazma , sarılık, rubella , t3, t4, serbest t3, serbest t4 , açlık şekeri, kan sayımı ve tam idrar tahlili yapacaklar...
nerden biliyorsun deme önceki hamileliğimde yapılmıştı bana..senağlama ama kaybetmiştim bebişimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…