2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
hoşbulduk...canım sıkılıyor.hiç halim yok kurdela işinden ödevim var onu bile yapamıyorum ne olcak böyle uyuşuk uyuşuk benim halim offf.

güzel duaların kabul olur inşallahh..hepimiz için ..

ces nar çok kafana takma inş.bebişine birşey olmayacak ve kalp atışlarını duyacaksın sakınan göze çöp batar no panikkkkkk..

bende bebişler ve giysilerinde bebeklere alınanlara bakıyorum valla zor tutuyorum kendimi magazaya atmamak için offff bi belli olsaydı cinsiyeti neyse canım 2 ay kaldı:)))))))))))

bende ilk çocuk gibi heycanlıyım neler alcam cinsiyeti belli olsun..:)))))

selam kızlar rabbim kısmet ederse bende ocak annesi olacağım...sat 26 nisan...bu tarihi aynı olan varmı benimle yada yaklaşık....

yasemin hoşgeldin canım hepimiz ocak annesiyiz vardır sat seninle aynı olan mutlaka.ilk sayfada liste var ordan bakabilirsin..

hoşgeldin yasemin geliyolar yeni hamişler hayırlı olsun canım..:)

selam kızlar nasılsınız?
dünden beri bir başağrısı çekiyorum anlatamam ilaçsız nasıl geçicek gözümden yaş geliyor artık....

hangisini
sivrim gecmiş sayfalara bak 2-3 tane daha gönderdim gördün mü

cesnar cım kullanıcı panelinden profik düzenlemeye gir en altta kilo doğum takip var oraya linki kopyala

(linki kopyalamak için verdiğim linkteki mesajı alıntı yap linki kopyala)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…