2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bana ayrıca elevitten hariç bebek aspirini(tekrarlayan abortuslarda tedavi amaçlı veriliyormuş) verdi birde progestana devam dedi kalp atışını duyup progesatan devam eden var mı?

canim ben progestan jel kullaniyorum
doktorum 3 ayim bitene kadar kullanmam gerektigini soyledi :sm_confused:

kızlar hoş bulduk teyzeleri :))womarch evet çok yakın satımız...varmı belirtilerin canım benim buğün betam 778 çıktı 2 gün öncekide 364....

dün yaptırmıştım ben de 1380 çıkmıştı,başka da yaptırmadım..belirti anlamında pek bişey yok,sanki regl olacakmışım gibi çok hafif sancılarım var..ama abartılı değil,kendimi dinlemesem farketmezdim bile.. :1rolleyes:
senin varmı bir belirti?bana kalırsa erken ama..

ama şimdi çizelgeler karışcak aynı yapmışsın juli oldumu be gülüm:))

semişimmm kankan kurban olsun sanaaaa :asigim:
şükürler olsun :Saruboceq:
meleklerimiz artık bizimle :CüvCüv:
hepimizin melekleri hep bizimle kalacak 9 ay sonra doğum öykülerimizi yazacağız burda
aminn kankam
ayy hadi inşallah yaa:Saruboceq:
çok heyecanlıım inanki
ama sen bende çok öndesin ben daha 7 haftalıkmışım seninki koccaman sositosositoolmuştur

maşalalhh .. . ben de seni sormuştum SMHSMH ....çok şükür iyi haberler almışsın....

tebrikler inşallah hep böyle güzel devam eder...

amin canım benim inşallah:Saruboceq:

gözün aydın olsun..çok güzel bir haber buuu..darısı bizlerin başına...allahım ne olur hep güzel haberler paylaşalım...:Saruboceq:
ayy canım benim yaa inşallah :Saruboceq:
smhcim gozun aydin canim :teytey:
kalp atislarinida duydun hee

bende bugun gidiyorum doktora
kalp atislari icin
cok heyecanliyim
dua et benim icin canim..:Saruboceq: :Saruboceq:
hadi sende güel haberlerle gel emi kuzum:Saruboceq:
hehe senle hep aynı gidiyoruz:jeyyar: benimkide 1 hafta geri 7+2 yiz şuan kaydirigubbakcemile5

kız harbiden heee
aynı anda doğururmuşuz bide ne diyosun kaydirigubbakcemile5

bende degişik olsun diye okadar ugraştım ahanda biri çakmasını yaptı:)
neyse güle güle kullan...

smh hoŞgeldın Çok sevındım canım yanı senle aramızda 1 hafta var bende bugÜn gıttım usgye gÖre 6 adete gÖre 7 hafta dedı.....

kızlar birşey sorucam ben hamiş oldugumdan beri çok hapşırıyorum acaba nedenn?böyle olanınız varmı?

juli sen neiş yapıyorsun ne rahatsın kız habire yazıyorsun aynı bizim gibi öyle işe bende giderdim:))

smh hoşgeldin çok sevindim canım yani senle aramızda 1 hafta var bende bugün gittim usgye göre 6 adete göre 7 hafta dedi..... hihoyyyt

kızlar birşey sorucam ben hamiş oldugumdan beri çok hapşırıyorum acaba nedenn?böyle olanınız varmı?

aman canım dikkat et bende çok hapşuruyodum burdada sormuştum sizlere 2 güne kalmadı grip oldum boğazlarım şişti 1 hafta çektimm, aman dikkat et aldanma havalara meyve ye bol bola.s.

şimdi geç döllenmemi olmuş oluyo bu yoksa geçmi yumurtlamış oluyoz
ayol

duyduk duymadıııııııkkkkkk demeyiiiiinnnnnnnnn bebişimin kalp atışlarını duyduym kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis kızlar darısı daha duymayan annişlere inşallah ya çok tatlıydı kızlar kesenin kenarına yapışmış minnacık bişey yerim ben onu ya ama çok rahatladım kızlar boş gebelik riskini atlattık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…