duyduk duymadıııııııkkkkkk demeyiiiiinnnnnnnnn bebişimin kalp atışlarını duyduym kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis kızlar darısı daha duymayan annişlere inşallah ya çok tatlıydı kızlar kesenin kenarına yapışmış minnacık bişey yerim ben onu ya ama çok rahatladım kızlar boş gebelik riskini atlattık çok şükür
nihayet işim bitit arkadaşlar, malum okullar kapanıyor ya ben de son yazılımı yaptım, kağıtlarımı okudum, notlarımı girdim ve bittiiiii çok şükür.... çok yoruldum yahu ne güzel gelişmeler olmuş ben yokken... çok sevindim... ben de yarını bekliyorum sabırsızlıkla....
büyük tospaaa
nereye koyuyon biiiiiiiiir
hangigisini koyuyon ikiiiiiiiiiiiiiii
nasıl alıntı alıp kopyaladın mı üçççççççççççççççç
o kopyaladığını bi bana göster bakem yerimseniben
tısım ben hem calısıyom hem yazıyom artı hem msn hem face idare ediyorum 3 sirketin sekreterli ve santraline bakıyom :roflol: bi elimle tele bakıp öbür elle yazıyom alıstım artıkkaydirigubbakcemile3
sivrim kafanı kaldır yukarı bak cevap yazdım yavrim :roflol:
kanka bana surup vermedi bi ara bendede vardı ama 9, haftaya girince gecti :uhm:
her hafta yeni bişi cıkıyo
sorma canım ya, sene sonu ya çok yoğunuz allahtan bitti.. bundan sonra bi yoğunluk yok... bide özel okuldayım ben o yüzden biraz daha yoğun oluyoruz normalde gün içinde ama bu ara daha rahatım çok şükür...