2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
herhalde 2010 ocak anaları en hastalıklı analar secilicez
normal bi insanın bu haftadan bel ağrısı baslarmı
baslarsa 9. aya kadar ne eder

ohh ohhh :lepi: keselerden sonra kalp atıslarıda görülüyor artık :lepi: darısı cinsiyete :roflol:

çok sevindim canım.... darısı başıma hayırlısıyla inşallah....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya juliiiiiiiiiiiiiiiii

bende bi sorunmu var neden çıkmıyo şu alttaki çizelge veledi

nihayet işim bitit arkadaşlar, malum okullar kapanıyor ya ben de son yazılımı yaptım, kağıtlarımı okudum, notlarımı girdim ve bittiiiii çok şükür.... çok yoruldum yahu ne güzel gelişmeler olmuş ben yokken... çok sevindim... ben de yarını bekliyorum sabırsızlıkla....

ya juliiiiiiiiiiiiiiiii

bende bi sorunmu var neden çıkmıyo şu alttaki çizelge veledi

büyük tospaaa
nereye koyuyon biiiiiiiiir
hangigisini koyuyon ikiiiiiiiiiiiiiii
nasıl alıntı alıp kopyaladın mı üçççççççççççççççç
o kopyaladığını bi bana göster bakem yerimseniben

ya ndk cım listede beni kalp atışları duyuldu diye eklermisin noluuuuuuuurrrrrrrr :Saruboceq:

juli sen neiş yapıyorsun ne rahatsın kız habire yazıyorsun aynı bizim gibi öyle işe bende giderdim:))

tısım ben hem calısıyom hem yazıyom artı hem msn hem face idare ediyorum 3 sirketin sekreterli ve santraline bakıyom :roflol: bi elimle tele bakıp öbür elle yazıyom alıstım artıkkaydirigubbakcemile3

şimdi geç döllenmemi olmuş oluyo bu yoksa geçmi yumurtlamış oluyoz
ayol

kanka yanıltmıs olmayım ama ikiside aynı kapıya cıkıyo sanki

sivrim kafanı kaldır yukarı bak cevap yazdım yavrim :roflol:
kanka bana surup vermedi bi ara bendede vardı ama 9, haftaya girince gecti :uhm:
her hafta yeni bişi cıkıyo

ooo zormuş senin işin ya Allahtan dönem sonuna geldi hamileliğin benim branşta bilişim teknolojileri ben rahatım bizde yazılı yok ya hihoyyyt

yahu bana verdiğin o hareketliyi kopyladım kaçıncı sayfadaydı ya :uhm:
ama doğru yere kopyaladım eminim

ooo zormuş senin işin ya Allahtan dönem sonuna geldi hamileliğin benim branşta bilişim teknolojileri ben rahatım bizde yazılı yok ya hihoyyyt

sorma canım ya, sene sonu ya çok yoğunuz allahtan bitti.. bundan sonra bi yoğunluk yok... bide özel okuldayım ben o yüzden biraz daha yoğun oluyoruz normalde gün içinde ama bu ara daha rahatım çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…