2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

ay ben çok güzel örgüler örerim vallaha helede kızım olursa off offf düşenemiyorum yaneee ama önce şu miyde bulantılarımın bitmesi lazım ndkcım ben tek şiş çift şiş tığ her türlü örerim sözüm olsun sanada örerim sitede gösterirsinkaydirigubbakcemile3

çok sevindim rana cım... darısı benim gibi kalp atışlarını henüz duyamayanlara.... allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...:Saruboceq:

ayy canım benim maşallah çok sevindim inan

kizlar cok tesekkur ediyorum a.s.
darisi bekleyenlerin basina insallah :Saruboceq:

bu arada ndk ve juli cim listede tarihlerim hatali son adet tarihini 11 nisan ve beklenen dogum tarihini 19 Ocak yaparmisiniz
tesekkurler..a.s.

meraba ocak anneleri bende kısmetse ekim annesi olucam burda olan arkadaşlarım var onlara bakim dedim... keyifleriniz iidir inşallahhh....

ayy cnm benim teşekkür ederiz ama ben ocak annesi değilim şubat annesiyim kimse yok şubat annelerinde bir ben giriyom arada kimse daha ögrenmedi galiba acaba ilk benmi doguracam :) 4 şubata denk geliyo galiba dr la henüz konuşmadım ama neyse bir ara bizim topice de ugra olurmu

canım tahmin ettim senin şubat annesi olcanı ama burda gördüm ndk zillisi de burda sen şubat topin de başlar dolmaya inşallah
orayada gelirim....:sm_cool:

meraba ocak anneleri bende kısmetse ekim annesi olucam burda olan arkadaşlarım var onlara bakim dedim... keyifleriniz iidir inşallahhh....
ayy canım arkadaşımmm hoşgeldin topicimizeee:1hug: senden öğreneceğimiz çok şey var ara ara girsene yahuu Şeniz
ayyy canım benimmm allah razı olsun düşünmen yeterr, nasıl beceriyosunuz yaaa hayran oluyom örgü örenlere ama elime bile yakışmıyoo:çok üzgünüm:

bu arada ndk ve juli cim listede tarihlerim hatali son adet tarihini 11 nisan ve beklenen dogum tarihini 19 Ocak yaparmisiniz
tesekkurler..a.s.

temammm özürrrr hemen değiştiriyorummmmmmm :asigim:

girerim tatlım sorun sölimmm ne demek :ecrin_bebek: karın agrısından bahsetmişsiniz çok normal kızlar her dönemin de oluyor ve adet oluzakmış gibi bazen.. aşırı gazz şişkinlikk bunlar olan şeyler korkmayın sakınn..

hoşgeldin iyiyiz canım sen nasılsın senin bebiş ekimde gelcekk ha hayırlı doğumlar canım sanda bizede.....:Saruboceq:

meraba arkadaşlar . ben bugün gittim doktora kesemi de içinde minik bebişi de gördüm. hafif kıpırdanmalar var ama haftaya tekrar bakıcaz dedei kalp atışları için çok mutluyummmmmmm. ilk fotomuzu bile aldıkkkkk

ayyy çük şükürrrrrrr ne güsel bişey dimiii oyy oyy oyy oyyyy:1hug:

kıslar bişi sorcam sık usg girmek zararlı demişti bi arkadaşımız, neden zararlı????? haftada 1 girmenin zararı olurmuu??? ben bu cumartesi başka bi doktoru denemek istiyorum diğer cumartesi de şuanki doktorumla randevum var haftada 1 gitmiş olcam sakıncası varmıdır??????

cnm benim bildiğim ilk bir kaç ay dr gel demedikten sonra gidilmez bunu sebebide bebeğin göz yapısınızn vs oluşuyor olması genelde sonaylarda o da doguma yakın zmanda hf bir çagırılır bebeğin suyunu kontrolde tutmak için anladın mı yinede sen bilirsin

ayhh benden başka kimse konuşmuyo patlicam şimdiikötükedihüso Çok üzgünüm çoook

ne güzel gözün aydın canım bende dün gördün 2 hafta sonra da kalp atışlarını duycaz inşallah.... :dance:

kızlar ben de bişe soracam çok fazla yeşil sarımsak ve acı biber yemeni,n bir zararı olurmu ben bunları çok yiyorum da

kızlar nerdesiniz juliii kesin tıkınmaya gitmiştir

nerden bildin kızz tıkıntım sonra kociş beni biraz gezdirdi yine işe geldik

tesekkurler..a.s.
tamam canım bakıyorum hemen bende

:lepi: oh ohh ne güzel haberler geliyor bugün

anammm korkarım ozamannn:1no2: bekleyim bari yaa, pöffffffff yine bana hasrett :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3

anammm korkarım ozamannn:1no2: bekleyim bari yaa, pöffffffff yine bana hasrett :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3

cnm sen dr la konuşmadan bişe uygulama tek söylicem bu sor gideceksen de öyle git ben sana gitme demiyorum

kızlar ben de bişe soracam çok fazla yeşil sarımsak ve acı biber yemeni,n bir zararı olurmu ben bunları çok yiyorum da

tomurcuğum valla sarımsağı bilmiyorum ama acıyı bende çok sevdiğim için doktoruma sormuştu eşim acı yiyo durduramıyorum diye, ye bişey olmaz dedi daha iyi iştah açar demişti kaydirigubbakcemile2 ama herşeyin fazlası zarardır canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…