bizimkiler de ilk defa babaanne ve ilk defa anneanne olacaklar torunları var ama bizim taraftan ilk olacak meleğim allahın izniyleee...
kızlar bu arada bebelerimiz kış bebesi olacak örgü mörgü lazım bol bol, daha erken ama benim yapcak kimsem yok hazır alcam mecbur, keşke elimden gelse de ben yapabilsem, ama tığ tutmayı bile bilmem benkaydirigubbakcemile3
çok sevindim rana cım... darısı benim gibi kalp atışlarını henüz duyamayanlara.... allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...:Saruboceq:
ayy canım benim maşallah çok sevindim inan
meraba ocak anneleri bende kısmetse ekim annesi olucam burda olan arkadaşlarım var onlara bakim dedim... keyifleriniz iidir inşallahhh....
ayy cnm benim teşekkür ederiz ama ben ocak annesi değilim şubat annesiyim kimse yok şubat annelerinde bir ben giriyom arada kimse daha ögrenmedi galiba acaba ilk benmi doguracam :) 4 şubata denk geliyo galiba dr la henüz konuşmadım ama neyse bir ara bizim topice de ugra olurmu
ayy canım arkadaşımmm hoşgeldin topicimizeee:1hug: senden öğreneceğimiz çok şey var ara ara girsene yahuu Şenizmeraba ocak anneleri bende kısmetse ekim annesi olucam burda olan arkadaşlarım var onlara bakim dedim... keyifleriniz iidir inşallahhh....
ayyy canım benimmm allah razı olsun düşünmen yeterr, nasıl beceriyosunuz yaaa hayran oluyom örgü örenlere ama elime bile yakışmıyoo:çok üzgünüm:ay ben çok güzel örgüler örerim vallaha helede kızım olursa off offf düşenemiyorum yaneee ama önce şu miyde bulantılarımın bitmesi lazım ndkcım ben tek şiş çift şiş tığ her türlü örerim sözüm olsun sanada örerim sitede gösterirsinkaydirigubbakcemile3
kizlar cok tesekkur ediyorum a.s.
darisi bekleyenlerin basina insallah :Saruboceq:
bu arada ndk ve juli cim listede tarihlerim hatali son adet tarihini 11 nisan ve beklenen dogum tarihini 19 Ocak yaparmisiniz
tesekkurler..a.s.
meraba ocak anneleri bende kısmetse ekim annesi olucam burda olan arkadaşlarım var onlara bakim dedim... keyifleriniz iidir inşallahhh....
meraba arkadaşlar . ben bugün gittim doktora kesemi de içinde minik bebişi de gördüm. hafif kıpırdanmalar var ama haftaya tekrar bakıcaz dedei kalp atışları için çok mutluyummmmmmm. ilk fotomuzu bile aldıkkkkk
kıslar bişi sorcam sık usg girmek zararlı demişti bi arkadaşımız, neden zararlı????? haftada 1 girmenin zararı olurmuu??? ben bu cumartesi başka bi doktoru denemek istiyorum diğer cumartesi de şuanki doktorumla randevum var haftada 1 gitmiş olcam sakıncası varmıdır??????
meraba arkadaşlar . ben bugün gittim doktora kesemi de içinde minik bebişi de gördüm. hafif kıpırdanmalar var ama haftaya tekrar bakıcaz dedei kalp atışları için çok mutluyummmmmmm. ilk fotomuzu bile aldıkkkkk
kızlar nerdesiniz juliii kesin tıkınmaya gitmiştir
tamam canım bakıyorum hemen bendekizlar cok tesekkur ediyorum a.s.
darisi bekleyenlerin basina insallah :Saruboceq:
bu arada ndk ve juli cim listede tarihlerim hatali son adet tarihini 11 nisan ve beklenen dogum tarihini 19 Ocak yaparmisiniz
tesekkurler..a.s.
cnm benim bildiğim ilk bir kaç ay dr gel demedikten sonra gidilmez bunu sebebide bebeğin göz yapısınızn vs oluşuyor olması genelde sonaylarda o da doguma yakın zmanda hf bir çagırılır bebeğin suyunu kontrolde tutmak için anladın mı yinede sen bilirsin
anammm korkarım ozamannn:1no2: bekleyim bari yaa, pöffffffff yine bana hasrett :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3
kızlar ben de bişe soracam çok fazla yeşil sarımsak ve acı biber yemeni,n bir zararı olurmu ben bunları çok yiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?