Kızlar selam hepınıze bende ocak annesıyım tahmını gÜn tabı 6. Haftanın ıÇındeyım bakalım haftaya doktora gıtmeyı dÜŞÜnÜyorum keseyle kalp atıŞını bırlıkte gÖrmek ıstedım bu arada benım bu kasıĞımdakı batmalar devam edıyo adet aĞrısı gıbı aĞrıyla bırlıkte devamlı deĞıl ama arada bır Üst Üste batmalar oluyo sızdede devam edıyomu arkadaŞlar
ayy usg yi görünce bir sey oldum göresim geldi bıdığımı
bende akşama fotosuna bakayım
hatta cekeyimde teyzelerine göstereyim kaydirigubbakcemile3
artık kolları bacakları cıkmıstır
daa cok var doktora gitmeme
ühüüüüüüüüüüüü senağlama
arkadaşlar birde benim ağrılarım ve batmalar hep sol tarafta oluyo yani göbeğimin tam altı değilde sola doğru ağrı oluyo bende bebek orda heralde diyorum sizler nerede hissediyosunuz bebşinizi
bende solda hissediyodum ama usg de sağda göründü :))
sivribiberim keselerden anlaşılır sanırım çift olup olmadığı, ama tek yumurta ikizi olursa ancak kalp atışından anlaşılabilir o da 7. haftadan sonra...
anladım sizlrede de oluyo yani ya bazen korkuyorum sol tarafta ağrı oluyo batmalar oluyo dış gebelikten korkuyorum acaba kanalım mı ağrıyo diye ya nekadar evhamlı olucaz biz böyle olduk bile tabide böyle birbirmizden destek alınca bi bakıma rahatlıyoruz tabi bulantılarınız nasıl peki benim bulantım oluyo ama öyle kusacak gibi değil yani