ecrincim tabiki görmedik kız kaydirigubbakcemile3olacak artık o kadar ilgi alaka üstüne düşme kaç ay uyraştık bu bebeklere kavurabilmek için insan bir an önce kavuşmak istiyo görmek isiyo doğal olarak :jeyyar::Saruboceq::sm_cool:
kıslar bişi sorcam sık usg girmek zararlı demişti bi arkadaşımız, neden zararlı????? haftada 1 girmenin zararı olurmuu??? ben bu cumartesi başka bi doktoru denemek istiyorum diğer cumartesi de şuanki doktorumla randevum var haftada 1 gitmiş olcam sakıncası varmıdır??????
ndkmmm sık ultrason zararlı hayatımm bende senin gibi gün sayıyodum ama gerşey beniş için şimdi hissediyorum zillimi rahatım şükürrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
meraba arkadaşlar . ben bugün gittim doktora kesemi de içinde minik bebişi de gördüm. hafif kıpırdanmalar var ama haftaya tekrar bakıcaz dedei kalp atışları için çok mutluyummmmmmm. ilk fotomuzu bile aldıkkkkk
ecrincim tabiki görmedik kız kaydirigubbakcemile3olacak artık o kadar ilgi alaka üstüne düşme kaç ay uyraştık bu bebeklere kavurabilmek için insan bir an önce kavuşmak istiyo görmek isiyo doğal olarak :jeyyar::Saruboceq::sm_cool:
hemende anladı benim bebiş olmadığını :jeyyar:
eşim usg çıktısını bilgisayara tarayıcıdan geçirip atsında o zaman değiştireyim gerçek resmimizle yerimseniben
hemende anladı benim bebiş olmadığını :jeyyar:
eşim usg çıktısını bilgisayara tarayıcıdan geçirip atsında o zaman değiştireyim gerçek resmimizle yerimseniben