2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ndk çocugu hasta etcen merakın yüzünden okadar gitme sende yaw.dr nezaman çagırırsa ozaman ayda bir işte...

görmemişin bebegi olmuş tutmuş şeyini koparmış:))ndkkkk:))))))))))))

ecrincim tabiki görmedik kız kaydirigubbakcemile3olacak artık o kadar ilgi alaka üstüne düşme kaç ay uyraştık bu bebeklere kavurabilmek için insan bir an önce kavuşmak istiyo görmek isiyo doğal olarak :jeyyar::Saruboceq::sm_cool:

hoşgeldin iyiyiz canım sen nasılsın senin bebiş ekimde gelcekk ha hayırlı doğumlar canım sanda bizede.....:Saruboceq:
hepimize hayırlı dogumlar inşallah
yegane cinsiyeti bellimi bebeişin nezaman belli oldu?
canım ben bilge hastanesine gidiyorum orda hep 4 boyuluylada bakıyolar 12+2 de %80 kız demişti 19+0 kesi kız olucak saglıkla gelsim cimcimemmiii
ndkmmm sık ultrason zararlı hayatımm bende senin gibi gün sayıyodum ama gerşey beniş için şimdi hissediyorum zillimi rahatım şükürrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar ben de bişe soracam çok fazla yeşil sarımsak ve acı biber yemeni,n bir zararı olurmu ben bunları çok yiyorum da
yok kız ebru sende he ne olcak çig et maydonoz yeme yeterrkaydirigubbakcemile5
valla ben sakınan göze çöp batar düşüncesindeyim.benmi rahatım ne..
evet canım rahat olmak lazım etkilenmesin bebişlerrr:icecream:

senin adına çok sevindimmm

bende kese göründü ama bebişim göünmedi daha çok küçük 10-15 gün sonra el hem kalp atışlarını duyarsın dedi

senin kese büyüklüğün ne kadar merak ettim

yegane 12+2 de cınsıyetı bellı olmus buyuk bı ıhtımalle.bende doktora 11+2 de gıtcem.benımde bellı olurmuki?????

bugün bizim cetvel uğraşma günümüz oldu hee
ne güzel cetveller buldum yaptım
ama görünmedi
sonunda olası seçeneklerden yaptım :))

ndk çocugu hasta etcen merakın yüzünden okadar gitme sende yaw.dr nezaman çagırırsa ozaman ayda bir işte...
ya o değil de iyi doktor arayışındayımmm, şimdikinden pek hoşlaşmadım tabii bebeğin de merakı var tabiikaydirigubbakcemile3
görmemişin bebegi olmuş tutmuş şeyini koparmış:))ndkkkk:))))))))))))
aynen öyle valla, görmedim ne yapayımmsenağlama
yürü arkadaşımmm :dilcikar: senden başka kimse anlamıyo beniikötükedihüso naniknanik
valla ben sakınan göze çöp batar düşüncesindeyim.benmi rahatım ne..

bende öyle düşünüyorum aslında ama

enem bu cetveldeki kimin bebeğiiii, kendi yawrunu koysana kısımm :lepi:

hemende anladı benim bebiş olmadığını :jeyyar:
eşim usg çıktısını bilgisayara tarayıcıdan geçirip atsında o zaman değiştireyim gerçek resmimizle yerimseniben

hemende anladı benim bebiş olmadığını :jeyyar:
eşim usg çıktısını bilgisayara tarayıcıdan geçirip atsında o zaman değiştireyim gerçek resmimizle yerimseniben

len heralde bellii dana gibi tosun yatıyo orda bizimkiler daha kuru fasulye kadar bile değildir kaydirigubbakcemile3

len heralde bellii dana gibi tosun yatıyo orda bizimkiler daha kuru fasulye kadar bile değildir kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:
harbiden yaa
benimki daha 1 cm sositososito sositososito
aman şimdilik çaktırma dur:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…